Ga naar inhoud


zenderpakketten niet (meer) overdraagbaar!


Gerard 76

Aanbevolen berichten

Bij het 'te koop aangeboden' draadje lees ik diverse smartcards met abo te koop. Nu heb ik al meerdere malen via de helpdesk van CDS vernomen dat het abo niet overdraagbaar is. Daarmee bedoelen ze dat een abo wat bijvoorbeeld tot december loopt,komt te vervallen als je een smartcard van iemand overneemt.Het gaat hier om abo's van STB t/m entertainment. Over film/sport abo's is niet gesproken en kan ik dus ook niets over kwijt.Koop je een kaart over van iemand met bijvoorbeeld een familiepakket erop,dan ben je niet verplicht dat pakket over te nemen.Het kan wel,maar dan sluit je hem opnieuw af,en per die datum,en voor een jaar. Nogmaals,dit zijn uitspraken van CDS.


 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Begrijp wat je bedoelt maar als het abo tot december loopt moet je hem dus eind november over laten schrijven en dan het abo nemen dat bij je past, wel zou ik bij overname direkt het formulier in vullen maar nog geen datum dan laat je het formulier een half jaar in de kast liggen.

 

GR <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mij is door 3 verschillende CDS gasten meegedeeld dat,als ik een STB abo van iemand overneem,dat het abo van de oude eigenaar wordt beeindigd,zodra de kaart op mijn naam staat,en dat ik dan een nieuw jaar abo moet nemen. Ik kan dus niet de resterende maanden die nog op het STB-abo zitten houden,en dan zelf het STB-abo verlengen wanneer het oude abo afgelopen is.Je kunt dus niet het oude STB-abo,dat al voor een heel jaar is betaald,opmaken. F & S abo's weet ik niet,daar is niet over gepraat.


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

STB betaal je toch per jaar ?

Denk dat daar de crux zit, als je van iemand een STB kaart overneemt die nog een half jaar te goed heeft is het voor CDS natuurlijk beter als jij gewoon vanaf moment van overname weer een heel jaar betaald.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zie ook maar eens hun eigen overnameformulier: http://www.canaldigitaal.nl/overname

 

Het zijn ook echt bloedzuigers he, 1 of 2 maand geleden heb ik ditzelfde formulier bekeken en toen stond er nog niks in over een nieuw jaarcontract.

Ze zullen wel gedacht hebben hoe kunnen we nog wat terughalen van de verliezen door de populariteit van cardsharing. Mensen verkopen daardoor hun kaart met abo en de nieuwe eigenaren verplichten ze tot aangaan van een nieuw jaarcontract...

 

Ik krijg steeds meer zin om mijn abo ook te gaan opzeggen, bah wat een commerciele club.. <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Groet Niek

 

Xtrend ET 9000, Amiko Alien SHD-8900, Azbox Elite HD (DVB-C), Azbox Premium HD (DVB-S2), Azbox Premium HD (DVB-S2 en DVB-C),

3 x Kathrein Ufs910, Kathrein Ufs922, SAB 97 cm offset Schotel met 2 smart Quad LNB's voor Astra's 19.2 en 23.5

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi allen,

Hoe kom je te weten tot wanneer een abo. loopt; is dit mogelijk via het smardcard nummer?

Hoe kom je aan de hand van het smartcard nummer het bijhorende abo. nummer te weten?

 

Greetz,

 

Daddycool

Als je vandaag je kop in het zand steekt, knars je morgen met je tanden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het STB loopt per heel jaar vanaf de afsluitdatum.

Andere abo's lopen minimaal een jaar net als een STB,maar kun je na een jaar per maand opzeggen.Als je een kaartje overneemt dan weet natuurlijk de 'oude 'eigenaar wat voor abo erop zit.

Je smartcardnummer heb je altijd nodig als je CDS belt of je gegevens op internet wilt opvragen. Staat het abonneenummer niet op je bankafschrift?


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi G.Land

Ik heb het kaartje overgenomen van een Nederlander in Spange die teug naar zijn thuisland Suriname is verhuisd...Dat is al niet simpel en bovendien stond het abo. op naam van een zus die nog een adres in Nederland had maar momenteel op de Canarische Eilanden verblijft... Zo ging het verhaal althans! Maar hij had in ieder geval geen gegevens over het abo. Ik zal het dus nog knap lastig krijgen om het abo. over te nemen. Iemand een idee, ik heb dus enkel het smartcardnummer, het kaartje werkt momenteel (tot 31/07/2006 geldigheid), weliswaar enkel Ned. 1,2 en 3 alle commerciële dus weg. Ik kan dus ook het "overnameformulier" van CD niet invullen...

 

Greetz,

 

Daddycool

Als je vandaag je kop in het zand steekt, knars je morgen met je tanden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...