Spring naar bijdragen

Gerard 76

Leden
 • Aantal bijdragen

  9889
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gerard 76

 • Rang
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente profielbezoeken

23474 profielweergaven
 1. Gerard 76

  Algemeen MTV UHD

  Dat gebeurde in de 80's ook al.
 2. Volgens mij krijg je het oude basispakket op je extra kaarten en gaan ze 9.50 kosten
 3. Ja Tonski, Idd erg handig opgelost door de woningbouw...dus niet 😒 Maar 't is nu klaar.
 4. De leuning is donkergrijs. De trapvorm zelf is niet gebogen. De leuning ook niet. De muur is niet keihard. Omdat er eerst schrootjes op zaten welke we hebben verwijderd zijn er veel gaten ontstaan welke we hebben gestuukt. Deze kun je nu moeilijk terug vinden. Het lijkt me niet goed dat je bij 't bevestigen vd leuning net een gat boort op de rand van een oud gestuukt gat. Deels daarom lijkt ons een plank beter.
 5. Naden zijn vandaag afgekit. Donderdag in de verf, denk dat ie 2x in de verf moet. Vd week kijken naar een lange plank voor de leuning. Heb de leuning liever via plank aan de muur dan Direkt. Kunnen we de plank waar de leuning aan komt dezelfde kleur als de trap geven. Lijkt me overigens ook wat steviger dan de leuning Direkt aan de muur
 6. Huidige kleur is niet blijvend maar slechts de grondverf. Bewust geen wit. Uiteindelijke kleur wordt warm grijs.
 7. Gister opgeschuurd en in de grondverf. Hele klus achteraf maar blij dat we 't gedaan hebben.
 8. Vanochtend behandeld met een afbijt goedje maar dat werkte niet echt. Bij de Action een hetelucht pistool van 9,95 gekocht en alles losgebrand en met plamuurmes weggehaald. Nu nog de laatste vergeten plekjes wegbranden en opschuren... Flink verschil, voor en na😊
 9. Ik wil er geen tapijt weer op. Trap heeft nu geen tapijt en onderlaag meer. Dit weekend behandelen we 'm met dat spul van alabastine. Dan kijken we hoe we de lijmresten eraf halen. Met wat geluk gaat de lijm er na 't behandelen wat makkelijker met een plamuurmes af, anders grover geweld. Daarna gaat de schuurmachine erover.
 10. Lijkt ook een handig ding idd.
 11. Had al alabastine super afbijt gezien. Denk dat dat wel helpt
 12. Wat voor lijm zat erop dan? Lijm op waterbasis of kitlijm? Hier zit er kitlijm op. Ik weet niet of een stoomcleaner daar geschikt voor is. https://huis-en-tuin.infonu.nl/doe-het-zelf/121411-tapijtlijm-verwijderen.html
 13. Gerard 76

  Lijmresten trap verwijderen

  We hebben na 15 jaar het tapijt van onze trap gehaald. Het tapijt was simpel te verwijderen. De onderlaag gaat wat lastiger maar kunnen we er mbv een plamuurmes prima af krijgen. Alleen de lijmresten zijn erg hardnekkig. We willen de hele trap schilderen en halve maantjes erop en niet weer volledig tapijt erop. Zijn hier ervaringsdeskundigen mbt zo'n klus? We hebben ons al ingelezen en de cola truc werkt niet goed. Zelf denk ik eraan om de handel eraf te halen met een frees en of een schuurmachine. Op de bovenste foto zie je dat de onderste 2 treden al bijna kaal zijn. Verder naar boven moeten we de onderlaag er nog af halen.
 14. Las dat het ook nog niet direkt op Samsung tv's werkt. Dat gedoe met chromecast vind ik niks. Gewoon via app op tv of ps4. Da's het meest gebruiksvriendelijk. Mijn LG is te oud, laatst wel een software update gehad maar geen Disney app.
 15. Gerard 76

  tandarts

  Diverse wortelkanaalbehandelingen gehad. 3 of 4 verdovingen om de kies heen bij zo'n behandeling. Echt niet meer. Onze zoon heeft bij een angsttandarts gezeten. Daar krijg je geen gewone verdoving maar wrijven ze eerst met de vinger een verdovende vloeistof op de plek waar de verdoving gegeven wordt. 30 spuitjes klinkt als een broodje aap.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid