Jump to content

Gerard 76

Members
 • Content Count

  9,895
 • Joined

 • Last visited

About Gerard 76

 • Rank
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

23,635 profile views
 1. Ik zie graag Martien van chateau 'meiland het weerbericht doen
 2. Dat die app er nog niet voor de ps4 is. Daar heb je iig een lange ondersteuning voor. Zo onderhand werkt alles op de ps4. Netflix, Amazon Disney Videoland noem maar op. Veel langer dan op de meeste smart tv's. Heb hier nog een PS3 waarop de Netflix app nog steeds prima werkt. Hoef je ook niet afhankelijk te zijn van de ondersteuning vd fabrikant Dit terwijl Netflix zelf aangeeft de ondersteuning voor oudere smart tv's niet langer te garanderen.
 3. Gerard 76

  100 km/h

  Nee, precies andersom😀 Alleen binnen de NL grens is er dit probleem. Zodra je oversteekt is er ruimte voor boeren en kun je 't gas intrappen.
 4. Gerard 76

  100 km/h

  Als dat zo was dan hield 't probleem niet op bij de grens
 5. Gerard 76

  100 km/h

  Stikstofprobleem is een theoretisch probleem en zou dus theoretisch opgelost moeten worden.
 6. Dat gebeurde in de 80's ook al.
 7. Volgens mij krijg je het oude basispakket op je extra kaarten en gaan ze 9.50 kosten
 8. Ja Tonski, Idd erg handig opgelost door de woningbouw...dus niet 😒 Maar 't is nu klaar.
 9. De leuning is donkergrijs. De trapvorm zelf is niet gebogen. De leuning ook niet. De muur is niet keihard. Omdat er eerst schrootjes op zaten welke we hebben verwijderd zijn er veel gaten ontstaan welke we hebben gestuukt. Deze kun je nu moeilijk terug vinden. Het lijkt me niet goed dat je bij 't bevestigen vd leuning net een gat boort op de rand van een oud gestuukt gat. Deels daarom lijkt ons een plank beter.
 10. Naden zijn vandaag afgekit. Donderdag in de verf, denk dat ie 2x in de verf moet. Vd week kijken naar een lange plank voor de leuning. Heb de leuning liever via plank aan de muur dan Direkt. Kunnen we de plank waar de leuning aan komt dezelfde kleur als de trap geven. Lijkt me overigens ook wat steviger dan de leuning Direkt aan de muur
 11. Huidige kleur is niet blijvend maar slechts de grondverf. Bewust geen wit. Uiteindelijke kleur wordt warm grijs.
 12. Gister opgeschuurd en in de grondverf. Hele klus achteraf maar blij dat we 't gedaan hebben.
 13. Vanochtend behandeld met een afbijt goedje maar dat werkte niet echt. Bij de Action een hetelucht pistool van 9,95 gekocht en alles losgebrand en met plamuurmes weggehaald. Nu nog de laatste vergeten plekjes wegbranden en opschuren... Flink verschil, voor en na😊
 14. Ik wil er geen tapijt weer op. Trap heeft nu geen tapijt en onderlaag meer. Dit weekend behandelen we 'm met dat spul van alabastine. Dan kijken we hoe we de lijmresten eraf halen. Met wat geluk gaat de lijm er na 't behandelen wat makkelijker met een plamuurmes af, anders grover geweld. Daarna gaat de schuurmachine erover.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy