Jump to content

Gerard 76

Members
 • Content Count

  9,916
 • Joined

 • Last visited

About Gerard 76

 • Rank
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

23,781 profile views
 1. Je zult toch een keer die mondkapjes af moeten doen en dan kun/zul je alsnog ziek worden. Dat bedoel ik dus. Dat virus is er nu eenmaal. En we zitten nu eenmaal met erg veel mensen bij elkaar. Of denk je dat we vanaf 2020 alles met de 1,5 meter regel gaan doen?
 2. En wil je zo je leven slijten? Altijd een mondkapje op? Er zijn gewoon teveel mensen op de aardkloot, teveel te dicht op elkaar, de natuur grijpt in
 3. en in 1 week tijd is de prijs van benzine met 5 cent gestegen.
 4. Gouden tijden? De voedselbanken schoten als paddestoelen uit de lucht. Steeds meer mensen raken onder de armoedegrens. En deze groep zal de komende tijd flink groeien als alle bedrijven welke het overleefd hebben de prijzen de lucht in gooien om de omzetderving te compenseren. En je weet bij wie de rekening uiteindelijk komt.
 5. Mooi laten omvallen die clubs. Hier al diverse restaurants welke nooit meer open zullen gaan.
 6. En de KNVB wil de hand al ophouden. 300 miljoen nodig voor 't betaalde voetbal vanwege de corona.
 7. Kijk al een tijdje via ziggo. CD zet hiermee een uitstekende zet. Ik verwacht dat Idd de stekker eruit gaat maar dat er ondertussen flink wordt onderhandeld met als resultaat dat een deel van de verdwenen discovery zenders toch weer terugkomt maar dan niet in basis maar in familiepakket. Er is qua ruimte wel plek denk ik omdat er laatste tijd volgens mij wel meer is verdwenen dus zowel BBC als discovery groep is plek zat voor op de sat. Heel goed dat cd de poot stijf houdt. Dit is gewoon keihard nodig willen ze overleven. Discovery en Tlc zitten tjokvol reclame en herhalingen. Terecht dat cd daar niet de hoofdprijs voor wil betalen.
 8. Ondertussen is 't nog 2 weken tot 28.4. Ik verwacht en hoop dat de scholen weer open gaan.
 9. Prima, maar als jantje en klaasje op voorhand al niet met pietje willen samenwerken terwijl pietje de meeste stemmen heeft dan wordt pietje vrolijk opzij gezet en genegeerd. Daar ga je dan met je stem.
 10. En zo verdwijnt ons zorggeld in de zakken vd verzekeraars. Fijn die marktwerking. Maximaal innen en minimaal investeren. Zet het dan ook af tegen de inkomsten. Dus hoeveel procent van je inkomen ben je kwijt aan zorg. Dan krijg je een veel beter beeld.
 11. Snap niet dat er zo weinig voorhanden is hier. Elke Nederlander betaalt een godsvermogen aan de zorg en daarnaast nog 385 eigen risico. En nu heb je zorg nodig en is het er niet🤔 Waar blijft al dat geld?
 12. Straka mogen we de grens niet meer over....
 13. Dit kan ik bevestigen. Dit is bij kennissen van me ook het geval. De man van midden 40 heeft symptomen maar wordt niet geholpen omdat er geen tests meer zijn.
 14. Hahah, als alles wordt afgelast en er geen live wedstrijd te zien is, zetten ze de kanalen open. Geniaal 🤣
 15. Nog lang niet... Er wordt zoveel ophef gemaakt om deze griep, die ophef zorgt voor problemen, de griep zelf niet. Ook hier op 12 km afstand is er iemand ziek geworden van De Griep. Nou en? Als je ziek wordt dan word je ziek, klaar uit. Net als met een gewone griep kun je er heel erg beroerd van worden en is 't levensbedreigend voor babies en ouderen.. Whats new.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy