Spring naar bijdragen

Gerard 76

Leden
 • Aantal bijdragen

  9874
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gerard 76

 • Rang
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente profielbezoeken

23412 profielweergaven
 1. Vandaag aangemeld voor 2 maand gratis Disney+ maar mijn TV lijkt er niet mee te werken. Heb gelezen dat er wel ondersteuning voor WebOS is maar het lijkt erop dat dat alleen voor nieuwere oleds is.
 2. Nou, de 1e warme big Mac moet ik nog steeds krijgen. Lauwe hap 🤮
 3. Als je links kijkt zie je rechts niks.
 4. Vreselijk zo'n opzichtig logo met die felle kleuren. Vind de huidige veel beter.
 5. En hoeveel miljoen gaan er naar voetbalrechten en te dure presentatoren? Dan is 't zo op.
 6. Gewoon bellen en zeggen dat je een 2ehands kaartje kunt kopen en daar graag een abo op wilt afsluiten. Desnoods geef je 't kaartnummer door om te checken of de kaart wel OK is. Ben er 99% zeker van dat dat zonder moeite lukt.
 7. Ter overname. Gebruik ze al jaren niet meer. Zit geen abo meer op. Vaste prijs van 25 euro per stuk.
 8. Waarom niet? Gewoon kaartnummer vragen en aan CD vragen of deze kaart nog bruikbaar is of dat ie om wat voor reden dan ook is afgesloten.
 9. Wees eerlijk, het is werkelijk geniaal. Fox wist nog goed hoe het met Sport7 afliep en heeft een briljant alternatief bedacht. Ze wisten van tevoren dat bijna geen enkele aanbieder de Fox sport zenders eruit zou halen. Het is een soort Paard van Troje.
 10. Lekkere frikadel speciaal of een berehap met satésaus van de cafetaria. Geen inspanning, voedzaam en je krijgt al je uitgezwete zout weer op peil.
 11. De jeugd interesseert zich amper voor Lineaire tv. Het doel wat men heeft met npo3 is achterhaald. Jeugd kijkt vrijwel alleen nog naar Netflix en 't geestdodende YouTube. Nieuws lezen ze op de mobiel via apps van npo, nu, of rtl
 12. Geniale zet van Fox als dat echt zo is. Eerst kanaal 1 er bij bijna alle aanbieders doordrukken met als gevolg doorberekende prijsverhogingen. Is dat gebeurd verhuis je 't belangrijkste van kanaal 1 naar 2 en/of 3. En weer wordt de kijker genaaid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid