Ga naar inhoud


DSR7005 / DSR9005 aanschaf in Nederland


Triple P

Aanbevolen berichten

Ik ben van plan een DSR7005 satelliet receiver aan te schaffen. Min of meer gedwonngen door het uitvallen van de DVDR9000H DVD/HDD recorder uit de Cineos serie van Pilips. Om goed beel alsnog met een HDD en een goed uiterlijk te combineren, denk ik erover om de DVP9000 DVD/SACD speler (Cineos) te koppelen aan de DFR9000 tuner (ook Cineos) met de DSR7005 (geen Cineos, wel soortgelijk uiterlijk). Weet iemand waarom de DSR9005 satelliet receiver (wel Cineos, maar alleen voor Premiere gecertificeerd) niet op de Nederlandse markt komt?

Thanx, Triple P

1177415-dsr7005_00_pss_nld.pdf

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Weet iemand waarom de DSR9005 satelliet receiver (wel Cineos, maar alleen voor Premiere gecertificeerd) niet op de Nederlandse markt komt?
Thanx, Triple P


Even een uittreksel van een oud persbericht

Citaat:
The Philips-Premiere co-operation was introduced in mid June with the commencement of the FIFA Confederations Cup 2005. Further activities will include the start of the Bundesliga (Germany’s federal league) and continue during the forthcoming Champions League. The co-operation agreement is valid for a period up to 31 July 2006. No information is available concerning the financial aspects of the co-operation agreement.


Door de cooperatie tussen Philips en Premiere welke duurt t/m juli 2006
heeft/had premiere het alleenrecht. vermoed dat na deze periode (WK) deze in de
vrije verkoop gaat komen.

Er zijn tegenstrijdige berichten rond jan 2006 geweest dat hij op de Nl markt zou komen, daar heeft Premiere toen een stokje voor gestoken.


ps
mooi systeemtje, wou dat ik mij dat kon permiteren <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

nobody is perfect, I ain't nobody

 

feedback doet wonderen
vu solo2, Vu duo 4K SE, vu uno 4k,  ultimo voor hobby

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Ik heb de 7005 nu in bestelling staan, ze zijn nog niet op voorraad in Nederland op dit moment. Levertijd nog een paar weken. Het is wel een veelbelovende ontvanger, en ik mag hopen dat de beeldkwaliteit minstens net zo goed is dan de DSX7072, die een (nog steeds) perfekt plaatje vertoont.

Mijn eerste bevindingen zal ik ook in de forum posten.

Zolang mijn baas denkt dat hij goed betaalt, doe ik net alsof ik hard werk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Leuk apparaat, en ik zie dat deze uni-kabel ondersteund; hiermee zal waarschijnlijk het unicable-principe bedoeld worden...

 

Vind ik een goede ontwikkeling voor de Philipsjes <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Likus

DB800 op OpenPLi 2.1 en DB8000 op OpenPLi 4.0 met DVB-S2 en DVB-T
Qnap NAS TS-210 Canal Digitaal & Digitenne
Wavefrontier T55 / Triax 88
met Satconn 1/10 / 2x Spaun 411

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, ik ben eigenlijk ook heel tevreden met Philips. Ik zit nu weer te klooien met een niet werkende Aston Xena 1700. Het heeft wel lang geduurd voordat Philips met een PVR ontvanger komt. Maar misschien wordt het wachten beloond. Jammer dat je er een module bij moet kopen, want dan krijg je dat gedoe weer, van de Mediaguard doet het niet goed of snel en de Aston module wordt niet ondersteund door CanalDigitaal. Maar goed, nog wat weekjes geduld en we kunnen de eerste beoordelingen lezen. Ik wacht in spanning af! Groeten Dunhans.

Samsung Q75BA 65 TV / Quantis CI 1.3 voor Ziggo / Chromecast met Google tv HD  voor Telenet TV, VTM GO, VRT Max, NL Ziet en Prime / Samsung 40KU6470; Quantis CI 1.3 voor Ziggo en Chromecast Ultra / JBL Bar 5.1  / 2x JBL Link Music / Harman Kardon Citation 200 / Google Nest Hub v2 / Lenovo smart clock v2  / Philips HUE verlichting / Samsung Galaxy A52s 5G / Samsung Galaxy Tab A8 2022 /  Xiaomi mi band 7 / Tweak glasvezel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...