Ga naar inhoud


Nieuwe kanalen voor KPN Digitenne


Gast

Aanbevolen berichten


  • Reacties 67
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Zeker een goede zet....denk dat ze het eigenlijk voor het Mine pakket hebben aangeschaft, maar omdat ze het nu toch hebben ook maar via Digitenne uitzenden. Maar goed....ben dus ook erg benieuwd wat het moet kosten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Wel een slimme zet van de KPN, want zal wel een flink aantal abonnementen meer door worden aangevraagd.

Denk dat het eerder een slimme zet van Tele2 is, nu kunnen ze misschien de quota halen van het minimaal vereiste abonnees om kostendekkend te zijn.

Is het overigens niet zo dat er maar een beperkte bandbreedte is voor digitale tv via de ether ?
Dat zou betekenen dat het kanaal wat er nu bijkomt ten koste gaat van het standaard aanbod.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zie het maar als blokvorming tegen de kabellaars aangezien er daar nu 2 grote spelers zijn op de kabel zal men via de ether en het ip gebeuren ook wel gaan bundelen/samenwerken om zo niet alleen kosten dekkend te zijn maar ook om de concurentie slag aan te kunnen .

Want er zijn nog genoeg zenders die via cable only contracten werken en op hd gebeuren zijn bepaalde zenders al bezig in HD voor de kabellaars , die zie je dus niet via sat of digitenne/iptv .

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bron: De Volkskrant

 

Door samen te werken met KPN is het bedrijf af van de eerdere problemen met de techniek of het bereik van de Tele2-uitzendingen. Ook kan Tele2 voor een lagere prijs live voetbalwedstrijden aanbieden. Over enkele weken wordt duidelijk wat het gaat kosten om via Digitenne naar live voetbal te kijken. De prijs ligt in de orde van grootte van die van een abonnement op Digitenne (8,95 euro per maand).

 

Ben benieuwd of de digitenne klant voor die circa 9 euro gaat ontvangen waar een satelliet klant nu circa 20 euro voor betaald.

 

Grtz.

JeDeJe

----------------------------

Clarke Tech ET-9000 E2, TF 7700HDPVR E2 Smartmouse, TF 7700HDPVR Titan smargo, HTPC met TT-3200-S2 en DVB-T, Visiosat A1-A2-A3-HB, SG-2100A, 78cm schotel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Kunnen we dit weekend al live voetbal kijken?! Deze week zou toch meer bekend worden? Hopelijk gaat het niet te lang duren allemaal.


Nog steeds geen nieuws, zal dus wel niet. Jammer, ik had PSV - Feijenoord graag live gezien! <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb KPN maar even gebeld. De helpdesk medewerker vertelde dat ze nog geen informatie had en dat het zeker dit weekend nog niet actief zal zijn. Ze hadden wel vandaag om 11:00 uur een voorlichting hoe alles gaat werken. Hopelijk vandaag dan meer informatie??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Net een nieuwe zenderscan gedaan en kanaal 26 is erbij gekomen met als naam "Info 2". Krijg daarbij ook de melding "Conax geen toegang". Dit zal wel het voetbalkanaal zijn die blijkbaar tegen extra betaling erbij komt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik blijf volhouden! Nog steeds geen live voetbal nieuws, helaas. Wel is de melding over ZDF op kanaal INFO verdwenen. Nu staat er geen info meer. Zal binnenkort toch echt van start gaan dat live voetbal! Misschien wel in dezelfde kwaliteit als het WK!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

hopelijk wordt het dan ook mogelijk om alleen een abonnement te nemen op het voetbal. Heb namelijk geen zin om van adsl provider te veranderen voor het voetbal. Qua tv heb ik al digitale kabel, en met een extra ontvanger voor het voetbal zou ik geen problemen hebben, alleen hoef ik niet dan ook nog de gewone televisiezenders van kpn/digitenne erbij.

Bier uit de fles is 100 keer beter dan uit blik!!

Lekker zo'n 20 Mbit verbinding!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...