Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
puk5600

e tech router maakt configuratie scherm niet meer open

Aanbevolen berichten

met ip 10.0.0.2 gaat hij niet open en met 192.168.1.1 ook niet de reset knop wil ook niet werken. alleen de aan uit knop.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Brandt het diagnose ledje? (en vermeld even het type e-tech)

 

Symptomen: De router is niet benaderbaar, en het DIAG lampje brandt constant.

 

Dit lampje moet ca. 10 seconden na het aanzetten weer uitgaan. Blijft het lampje branden, dan is er iets mis met de code in de router, of in extreme gevallen, iets met de hardware in de router. Waarschijnlijk is alleen de opstartsoftware van de router niet meer in orde. Deze kunt u er eenvoudig zelf opnieuw inzetten.

 

1. Download eerst via onze supportpagina's de laatste firmwareversie

(upgradesoftware) voor uw router

Let erop dat u de juiste firmware download!

2. Sla het bestandje op een bekabelde pc op. (bijv. op uw bureaublad).

3. Zet daarna de pc uit.

4. Zet de router aan. Wacht ca. 30 seconden, en zet daarna ook de pc weer

aan, en start windows op.

5. Als windows gestart is, dubbelklikt u op het gedownloadde bestand (de

firmware) op uw bureaublad. In het veld 'server' dient 192.168.1.1 te

staan, in het veld 'wachtwoord' admin

6. Klik op upgrade. De bedoeling is een groen symbool, en een balkje wat vol

loopt. Hierna zit de code weer in de router. De router zou nu moeten

resetten. het diag lampje mag nog branden tijdens de reset, en dat kan ca.

15 seconden duren.

7. Daarna mag het diag lampje niet meer constant branden. Zo wel, zet dan de

router even uit & weer aan, wacht 30 seconden totdat het lampje uit gaat.

 

 

Mocht de procedure geen resultaat hebben, raden wij u aan om met de router terug naar de winkel te gaan.

 

 

Bron: E-Tech

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

heb je uberhaupt wel een IP-adres gekregen van de router ? start -> uitvoeren -> cmd (enter) -> ipconfig /all (intypen, enter).

wat staat er dan bij IP-adres ? als er een 169-adres staat krijg je geen IP-adres.

 

kan evt. aan de bekabeling liggen o.a

 

 

 

merDe

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

etech v3 die destijds bij versatel is geleverd ik gebruik hem nu als router maar soms geeft hij een pc een 10.0 ip en dan hebben we geen internet meer dus wil ik even aan de dhcp server gaan knutselen maar nu kom ik er niet meer in ik heb hem al van de modem afgegooit en een pc eraan maar niks ik kom er niet in met 10 en het 192 ip resetten wil ook niet meer lukken. xyxthumbs.gif

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

je hebt hem al eens een algehele reset meegegeven ? vaak zit er een miniscuul gaatje aan de voorkant van je router, er past net een paperclip in.

doe dat eens als je het nog niet gedaan had.

 

 

merDe

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.