Ga naar inhoud


[A1GP] Jos Verstappen rijdt NIET op Zandvoort


Ome Merde

Aanbevolen berichten

einde carriere voor dhr. J. Verstappen. wederom ging het om de centen.

 

hier ff lekker zeiken.

 

mijn mening : waar twee vechten hebben twee schuld maar toch vind ik dit zo'n lage streek van het JV kamp.

ik vond hem als coureur altijd goed maar als mens een ongelovelijke eikel. dit werd versterkt door z'n akkefietje met Rob Kamphuys destijds en de vele eigenaardigheden mede veroorzaakt door z'n manager. Ik houd die man (Huub) persoonlijk verantwoordelijk voor het mislukken van een succesvolle carriere in de Formule 1

 

 

bedankt Jos

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 56
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Het is gewoon aso om over de rug van je fans en al die NL racefans ff je geld te halen. Ik hoop spandoeken te zien als die niet komt en zeker als die wel zou komen, om hem te wijzen op zijn aso handelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

 

Er uit en er nooit meer in met Jos.

Dit gebeuren is wat mijn betreft het einde van de race carriere van Jos.

Mijn steun heeft ie in iedergeval niet meer.

En er zijn meer goede coureurs in Nederland.

 

Ik wens Jeroen Bleekemolen dan ook alle succes toe komend weekend en hoop dat ie iedereen het stront voor de ogen rijdt.

Groetjes Alv

Visiosat bi sat met 4 LNB's & een kabel aansluiting
VU+ Duo met 2* DVB-S2, en een Vu+ Duo2 met 2* DVB-C

Link naar reactie
Delen op andere sites

In grote lijnen waren Jos Verstappen en A1 Team Nederland er al uit voor het komende A1GP seizoen maar gisteravond zijn Huub Rothengatter, Jan Lammers en Bruce Holmes, CEO van A1GP, er niet in geslaagd om tot een overeenkomst te komen.

 

Het grote breekpunt was een garantie die namens Jos Verstappen door Huub Rothengatter werd geëist. Huub's argument was: "we willen de 'hassle' (gedonder) van vorig jaar voorkomen". De vraag van Jan Lammers was: "Huub leg me eens uit, bedoel je met het feit dat Jos weer populair is een race heeft gewonnen en bijna 1 miljoen dollar op de bank heeft, gedonder of ' hassle'?" Hier kwam een ontwijkend antwoord op. Toen de vraag van Jan: " Huub wat doe je liever, weer een seizoen zoals vorig jaar, of niet rijden?". Huub antwoordde: "niet rijden". Duidelijke taal.

 

Ja, A1Team Nederland had achterstand met de betalingen en ja, alles is inmiddels wel betaald, bijna 1 miljoen dollar.

 

Nu eiste het kamp Verstappen een garantie van A1 Team Nederland en/of de A1GP Organisatie. Hierop vertelde Bruce Holmes dat het contract tussen Verstappen en A1 Team Nederland de garantie moest zijn en dat A1GP bereid was om mee te tekenen ofwel als organisatie garant te staan. Dit was niet voldoende voor Huub Rothengatter en ook een direct telefoongesprek van Bruce Holmes met Jos mocht niet baten.

 

Jos heeft veel voor A1GP gedaan en A1GP veel voor Jos, het totale gebrek aan waardering en vertrouwen van de kant van Rothengatter en Verstappen zorgde voor de breuk.

 

Jan Lammers:" Ik vind het echt verschrikkelijk jammer en ook waardeloos voor de fans van Jos maar we moeten eerlijk zijn, dit is ook Jos en als je een fan van Jos bent moet je ook een fan van Huub Rothengatter zijn. Vorig jaar heb ik als eerste Jos gebeld om hem in de auto te krijgen en daar hebben we allemaal veel plezier aan beleefd, maar ik heb ook enthousiasme en passie nodig, het gaat nu alleen maar over geld".

 

"Onze focus is nu gericht op het maximaal presteren voor het grote publiek we willen nog steeds als A1 Team Nederland goed presteren. Die moeilijke opdracht heeft nu reserve rijder Jeroen Bleekemolen maar we hebben het volste vertrouwen in Jeroen's capaciteiten. Het zou tenslotte niet de eerste keer zijn dat hij een race in Zandvoort wint".

 

"Het Circuit Park Zandvoort ligt er werkelijk prachtig bij en natuurlijk zullen we Jos gaan missen maar we verwachten toch op een prachtig spektakel!"

 

Bron: persbericht A1 Team Netherlands

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vorig jaar zei Verstappen nog iets in de trant van dat het om het plezier zou gaan dat hij dit deed. Maar het blijkt wel weer dat het gewoon weer het pure geld is, ook die malafide manager (de grootste 'boef' van het circus) is hier verantwoordelijk voor. Of zelfs voor het grootste deel denk ik.

 

Men kreeg een garantie van de organisatie van de A1GP (toch echt geen arme organisatie) dat het geld dit jaar op tijd betaald zou worden. Maar men wilde een bankgarantie, belachelijk natuurlijk.. En als die Verstappen het nou zo slecht had. Ik snap best dat je hem knijpt als je niet betaald wordt, en deze reactie zou logisch zijn als hij helemaal niet betaald was, maar dat is hij wel.

 

Anyhow, ik wens Jeroen Bleekemolen héél veel succes komende zondag, die zou z'n fans iig niet zo laten zitten! Trouwens, Bleekemolen kent Zandvoort blind: De afgelopen 8 jaar is hij er alleen in races al zo'n 32 keer 'rond' geweest..

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb net het interview gehoord op Veronica...Wat een jankerd is die Verstappen zeg. Uiteindelijk al het geld gestort (oke, te laat) en nog niet tevreden. Pleur dan lekker op en laat je gezicht noooooit nergens meer zien. Hij heeft het in het interview nog over fans, maar ik geloof dat hij na deze acties niet veel meer fans heeft.

 

Go Jeroen zou ik dan maar zeggen!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij mag ook een weekie met mij,dan wil ie vast weer gratis in dat racekarretje zitten hoor. <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

-= Dreambox 7000 Echostar LT8700 en SR8700,Skystar 2,Humax 5400 2 x Nokia 9500 1 x 90 cm met twin en een Channelmaster 1.2 met een quad =-

Link naar reactie
Delen op andere sites

eerst F-1 loopbaan kapot gemaakt, en nu maakt tie zijn A-1 loopbaan kapot, is dat jochie aan de drank ofzow <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

 

 

wat een dombo

 

 

 

groet cobes

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik hoop dat niemand zijn kaartje inlevert. Anders gaat hij nog denken dat mensen zijn actie goedkeuren. Gewoon iedereen die een kaartje heeft naar de race en genieten.


Kijk eens op enkele bekende Nederlandse veiling/verkoopsites. Het staat er vól mee sinds vandaag.. Helaas gaan ze ook net zo hard weer weg, want ik heb een paar mensen hier in de buurt gebeld/gemailt die ze aanboden (paar collega's gaan en ik wilde bij een week of 2 geleden bij nader inzien toch wel mee waar ik er in eerste instantie weinig zin in had, maar de kaarten waren toen zo goed als weg of stinkend duur) maar ving telkens bot.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is weer een voorbeeld van wat een slechte manager kan doen. Natuurlijk gaat Jos niet vrijuit, maar zijn Formule 1 carriere is op hetzelfde punt gestruikeld. Ik denk ook dat het einde van zijn carriere is. En die zal niet zo doorgaan als die van Michael Schumacher, waar de sponsorcontracten hem om de oren vliegen...

Groet, HTip

 

SAT: VU+ Ultimo - Open PLI 3.0 - Triax 78cm - Inverto Triple LNB

HT: Marantz, ALR Jordan, Velodyne, JVC, Stewart

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...