Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast knientje

Opname Nederland 1/2/3 met dbox2

Aanbevolen berichten

Gast

Sinds korte tijd lukt het me om naar een NFS mount op te nemen met een Sagem

dbox2 icm Sportster Pro 1.03 rc013, newcs rc6 en mgcamd 1.00pre9a verbonden via een crossoverkabel met Windows XP SP2 pc. Alleen is er 1 vervelend probleem: Het opnemen van alle zenders lukt, behalve Nederland 1/2/3. Sportster geeft aan dat de data niet snel genoeg weggeschreven kan worden. Alle opties mbt opname/netwerkinstellingen heb ik inmiddels denk ik wel gehad... Ik denk dan ook dat het ligt aan het volgende:

Volgens http://digitalekabeltelevisie.nl/techniek/bitrates.shtml Worden Nederland 1/2/3 met een bitrate van 8 Mbps doorgegeven, wat volgens mij de 10 mbit in de dbox niet aan kan... Weet iemand een oplossing voor dit irritante probleem zodat ik ook Nederland 1/2/3 kan opnemen <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> ?

 

Het gaat hierbij btw over TVHome in twente

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

probeer opname via ngrab of simplegrab... of als je een beetje kan investeren een hd module met harddisk ( werkt helemaal perfect <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />)

 

kijk hier maar eens

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

ngrab e.d. werkt ook niet naar behoren (hakkelend beeld) een hd module is idd een reele optie, maar ook een flinke investering <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />. Iemand ervaring met een linux distro in vmware en dan opnemen?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
ngrab e.d. werkt ook niet naar behoren (hakkelend beeld)


voorheen nam ik op met simplegrab maar ik moet wel spts modus uitschakelen anders werd de opname niks...
misschien een tip voou jou.

mocht het dan nog niet werken controleer dan de doorvoer van jou pc of netwerk..

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Citaat:
Citaat:
ngrab e.d. werkt ook niet naar behoren (hakkelend beeld)


voorheen nam ik op met simplegrab maar ik moet wel spts modus uitschakelen anders werd de opname niks...
misschien een tip voou jou.

mocht het dan nog niet werken controleer dan de doorvoer van jou pc of netwerk..


Bedankt voor de goede tip! Simplegrab icm udrec en spts modus uit werkt prima <img src="/forums/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> super <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

np <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.