Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Hadrian

De "Serv" toets

Aanbevolen berichten

Op mijn DSR2210 zit een "Serv"-toets. Volgens de handleiding is die er voor toekomstige doeleinden.

 

Toch kan ik op sommige Franse zenders die toets gebruiken. Vooral de radio-mozaiek (Csat Radios) is daar een goed voorbeeld van. Ik vind dat erg handig, want ik luister vaak naar de Franse radiostations.

 

Nu heb ik eigenlijk een paar vragen:

 

- Wat is het idee achter die Serv-toets. Is dat een Philips-only ding? Wat zou je er nog meer mee kunnen? Pay-TV als de telefoonpoort is aangesloten?

- Welke Philips-systemen hebben die toets ook? De DSR2210 is een CanalDigitaal-goedgekeurd apparaat, en ik weet dat er een Premiere-versie is (Duits). Blijkbaar is er ook 'iets' voor de Fransen....?

- Als ik het kanaal Csat-Radios in mijn kanalenlijst laat staan, kan ik dan al de betreffende radiokanalen uit de lijst gooien, dwz ontvang ik ze dan nog via Csat-Radios? Ik vraag dit, omdat de DSR2210 een beperkt aantal kanalen kan opslaan, en ik momenteel met 2 satellieten dus met ruimtegebrek zit..

- Als die kanalen inderdaad verwijderd kunnen worden, is er dan een overzicht van Moziek-kanalen op de Astra 1 en Astra 2 beschikbaar? Dat zou dan enorm veel ruimte schelen <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Inmiddels heb ik wat research gedaan, en blijkt dat "serv" een toets is om Mediahighway-applicaties te starten/activeren. Er zijn dus ook andere decoders dan de Philips die de "serv" toets zouden hebben. Eigenlijk moet dit bericht dus naar een ander subforum <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Bestaat de nederlandse radio-mosaic nog? En er was toch ook een overzicht met logo's van de tv-zenders op Astra? Weet iemand op welk nummer die staat als je een Canaal Digitaal goedgekeurde ontvanger laat scannen in "hun" volgorde? Vroeger zat die op P.200 dacht ik en dan moest je ook de SERV toets gebruiken om de radiolijst tevoorschijn te toveren. Ik heb nu de radiozenders rond 209 en dat is Radio 10 gold. Groeten dunhans.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Radio-mozaiek op 200 is er niet meer.

Op 201 begint NL-Radio 1

 

De eerst voorgaande zender staat op kanaal 178, Arirang (South-Korea)

Astra 1KR 11508 MHz. Polarisatie Verticaal SR 22000 Fec 5/6

 

(Originele CD voorkeurlijst Philips 2210)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Tja, als ik radio wil horen, zet ik de tv toch uit en de versterker op AUX dus missen doen we die mosaic niet! Maar CanaalDigitaal heeft het nooit gemeld aan ons. Jammer dat SLAM-FM er niet bij zit. Bedankt Johan, groeten Dunhans.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.