Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
alfred de witt

[TF5510pvr] Vind geen nederlandse kanalen.

Aanbevolen berichten

Ik wil mijn tf 5510 opnieuw instellen, is helemaal leeggemaakt, geen taps. Als ik echter een scan uitvoer staal hij enkele transponders waaronder ned1 en sbs over. Een handmatige scan geeft aan dat er geen signaal is? Als ik mijn 5000ci erboven op zet en een scan uitvoer vang ik wel alle kanalen, 605 tv en 241 radio terwijl tf 5510 er maar 512 scant. How can?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Als je handmatig scanned, gebruik je dan wel dezelfde tuner als bij het automatische scannen?

 

Ik zat hier ook even te kijken met de TF5510, maar kan het zo niet 1 2 3 nabootsen, zelfs al voer ik foute frequenties en symbolrates is hij gaat wel zoeken en krijg niet de melding die jij krijgt. Hij vind gewoon niets dan.

Heb je beide tuners wel geprobeerd?

Zit je (evt) doorlus wel goed?

Zomaar een paar dingen die me te binnen schieten.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

mm, ik heb nu tuner 2 geprobeert en daar scant hij ze wel. Als ik ze copieer naar tuner 1 zegt hij geen ontvangst. firmware is van maart 2006. Ik zal er eens andere firmware inzetten. Verder slaat hij af en toe vast en formateerd hij de hd. Daarom vermoed ik dat er iets met de firmware aan de hand is.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

had hem ook al gevonden. Zoek nu echter een site waar ik deze firmware kan downloaden, topfield Korea lijkt eruit te liggen want daar kan ik op ditm moment niets vanaf halen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

is gelukt, okt 2005 via tf tool en serieel erop gezet echter ............ probleem blijft. Hij slaat regelmatig vast en ik moet de hd formateren om weer verder te gaan en tuner 1 mis ik 100 kanalen waaronder de ned 1,2 etc en sbs 6 transponders. Tuner 2 heb ik ze wel!! Handmatig lezen geeft geen oplossing. Het lijkt erop dat tuner 1 gedeeltelijk defect is.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

heb hem op mijn channelmaster 1,2m aangesloten maar hetzelfde resultaat. Onstabiel en tuner 1 ontvangt bepaalde transponders niet. Mag dus terug naar de winkel <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> voorlopig minder kijkplezier dus.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

De firmware van Maart 2006 draait hier wel goed.

Maar ik denk ook eerder dat je een hardwarematig probleem hebt.

Dat je de schijf steeds moet formateren vind ik vreemd.

Het lijkt mij dat er wel eens twee dinegn aan mankeren dan.

Je tuner en je hd.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.