Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Henk Puister

[TF5xxxPVR] TGD-files

Aanbevolen berichten

Voor eenieder die gebruik maakt van mijn tgd-files: ik heb twee extra zip-files aangemaakt.

 

De normale zip-file is nog aanwezig en de tgd-files zijn met uitgebreide programma-omschrijving en indien de subtitel afwezig is, bevat deze 1 spatie. Net zoals het aldoor was.

 

Daarnaast is er een zip-file zonder uitgebreide programma-omschrijving, alleen een categorie indien deze aanwezig is. Hierdoor kun je dus epg voor nog meer dagen laden, maar je mist dus de uitgebreide programma-omschrijving.

 

En er is een zip-file met lege subtitel indien de subtitel afwezig is, de uitgebreide programma-omschrijving is dan minimaal 40 karakters lang, aangevuld met spaties, dus je ziet er niets van. Hierdoor komt in Jag niet meer te staan: <titel><spatie>~<spatie><spatie>, indien de subtitel afwezig is, maar alleen nog: <titel>. Dat de uitgebreide programma-omschrijving 40 karakters lang moet zijn, heeft te maken met epguploader, daar deze anders de uitgebreide programma-omschrijving in de subtitel zet. Deze laatste gebruik ikzelf momenteel.

 

NB. subtitel wordt ook wel de korte programma-omschrijving genoemd.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Bedankt voor de aanpassing, zal eens kijken hoe het met 3pg werkt hier heb ik soms

zenderinfo - met niks erachter.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het zou kunnen dat 3PG gewoon het volgende doet: 'titel - subtitel'. En als subtitel leeg is, dat het gewoon: 'titel - ' blijft <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />.

 

Maar het belangrijkste is dat 3PG er geen probleem <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> mee heeft als subtitel leeg is i.p.v. 1 spatie.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ja denk ook dat hij altijd dat - laat zien.

Even wat anders is het mogelijk dat je de regionale omroepen in de lijst zet, met als voorkeur TV-Noord <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Die staat erin <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />, dus je kunt 'm toevoegen aan je epg_upload.ini <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Je bent echt <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Op verzoek: programma-gegevens van BBC3 en BBC4, op Astra 2, toegevoegd.

 

Als iemand anders nog verzoeken heeft, kan ik altijd proberen om de gegevens toe te voegen <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Vanaf a.s. maandag (04-12-2006) zullen de zip-files met extensie [color:"red"].tar.gz[/color] vervallen. Hiervoor in de plaats komen zip-files met de extensie [color:"green"].tgz[/color]. Beide versies zijn momenteel op mijn site aanwezig, dus als je hiervan gebruik maakt, dan kun je reeds overstappen <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.

 

De nieuwe links:

volledig zoals het aldoor is geweest (indien subtitel niet aanwezig, dan bevat deze 1 spatie)

uitgekleed zonder uitgebreide programma-informatie, alleen categorie, indien aanwezig

subtitel indien subtitel niet aanwezig: geen subtitel en uitgebreide programma-informatie min. 40 karakters

 

Tevens staat voor de zenders, die met een cijfer beginnen, momenteel alleen 3Sat, een extra punt. Dit voor de versie's van epg_upload vanaf versie 3.15. In deze nieuwe versie's wordt gekeken of de zender met een cijfer begint en dit wordt dan als een LCN (Logical Channel Number) beschouwd, en dit is voor ons niet het geval. Ik heb hierover contact gehad met de tap-maker, en hij zou proberen een oplossing hiervoor te maken. Voor het probleem <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> met de subtitel zal waarschijnlijk een preference in epg_uploader komen. Indien deze er is en de nieuwe versie werkt (voor mij <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />) naar alle tevredenheid, zal de versie 'subtitel' vervallen en zal de subtitel, indien niet aanwezig, leeg zijn, dus niet 1 spatie, in de versie 'volledig'.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Citaat:
Als iemand anders nog verzoeken heeft, kan ik altijd proberen om de gegevens toe te voegen

 

Uit het Premiere pakket op Astra3:

 

1271492-rus.jpg

 

ORT wordt ook wel Channel 1 genoemd. RTR Planeta geeft helaas de verkeerde tijden door (2 uur verschil = lokale tijd Moskou).

 

Als het dus kan: DetskII, Kino en ORT.

 

(met dank aan King voor de screendump)

 

Kan het niet, pech, ben al erg 'happy' <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> met deze updates <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

post-31701-1318258893,3862_thumb.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Als je hiervoor een site weet met xmltv-bestanden, dan is het mogelijk. Ik haal nl. zelf niet de xmltv-data op, maar maakt hiervoor gebruik van sites die dit ter beschikking stellen. Zie ook mijn site onder 'Met dank aan'.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gebruik sinds kort de tgd files na veel vallen en uiteindelijk opstaan.

Kan ITV 1 2 en 3 ook toegevoegd worden.?

Bij voorbaat dank.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.