Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast tabaksbaars

[Samsung SCA 300S] Geeft streepjes in display

Aanbevolen berichten

Gast

Mijn overbuurman zijn ontvanger, een Samsung SCA 300S, geeft na het inschakelen streepjes in het display. Hij heeft dan ook geen beeld meer en de onvanger is alleen maar uit te schakelen met de hoofdschakelaar. Als je dan weer de hoofdschakelaar aanzet en je schakelt de onvanger weer in met de afstandsbediening dan krijg je de streepjes weer in het display. Soms schakelt de onvanger wel door en dan werkt alles normaal. Dus gewoon weer P 1 in het display. Wie weet wat hiervan de oorzaak is, wat is er aan te doen?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dit zijn rotte elco's in de voeding. Repareren is niet de moeite waard aangezien deze 100% identiek is aan de Echostar DSB2000 welke binnenkort niet meer wordt ondersteund.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Bedankt voor de info, ik zal het aan mijn overbuurman doorgeven.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.