Jump to content


irdeto


Guest

Recommended Posts

Ik heb met mijn dl-20 en phoenix programmer reeds met succes een seca kaartje kunnen proggen. Nu wil ik natuurlijk hetzelfde doen voor irdeto, maar dat lukt me na eindeloos proberen nog altijd niet. Zie ik iets over het hoofd? Is het proggen van een seca kaart dan toch anders dan het progen van een irdeto kaart? Ik weet het niet meer. <BR>Mijn proces ziet er als volgt uit:<BR>1) loader.hex op 16F84 met P16pro.exe<BR>2) eeprom (bin file) proggen met winphoenix<BR>3) pic file proggen opnieuw met P16pro.exe<BR>Aangezien mijn humax nog niet gepatcht is, neem ik steeds de file voor een 0-cam. <BR>Wat o wat doe ik verkeerd en wie kan mij helpen?

Link to comment
Share on other sites


Assie,<P>je hebt niet gezegd welke files maar altijd toch beter een verschillende uit te testen.<P>Waarschijnlijk waren de jouwe niet goed.<BR>gr<BR>Satdigital<BR>

Link to comment
Share on other sites

thx 4 the reply satdigital,<P>ik heb al heel wat files geprobeerd, maar misschien is er iets waar ik nog niet oplet. Kun jij me zeggen waar ik allemaal op moet letten om de juiste te kiezen? Ik heb een humax 5400 zonder de allcampatch.

Link to comment
Share on other sites

methode is juist, zal inderdaad wel aan de gebruikte files liggen. als je hummetje niet is gepatched zal de landencode waarschijnlijk wel roet in het beeld gooien. heb geen hummeltje, dus zeker weten doe'k et ook niet, maar dit zal bijna zeker het geval zijn.<BR>peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.