Ga naar inhoud


KPN verlaagt prijs digitale televisie


Korsman035

Aanbevolen berichten

Dinsdag 17 juli 2007, 11:24 - KPN gaat de prijs voor digitale televisie, Digitenne, met 30 procent verlagen. KPN hoopt daarmee zijn positie op de Nederlandse televisiemarkt te versterken.

 

Het nieuwe tarief van KPN gaat per 2 augustus gelden voor nieuwe klanten. Mensen die al digitale televisie van KPN hebben aangeschaft gaan per 1 september automatisch het nieuwe maandelijkse tarief van 6,95 euro betalen.

 

Het bedrijf stelt dat er momenteel ruim 300.000 mensen televisie kijken via Digitenne. Volgens KPN is het grote voordeel van digitale televisie in tegenstelling tot kabel, het feit dat het draadloos is te ontvangen.

 

Maandag heeft KPN een zendmast in Den Bosch in werking gesteld. Het is de bedoeling dat voor het einde van dit jaar ook zendmasten in Arnhem, Eindhoven, Enschede en Doetinchem in werking worden gesteld.

 

bron: webwereld

Samsung 40B650 lcd tv met Ziggo CI+

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 109
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Hier nog een iets uitgebreider bericht, ook de tuners kun je gaan huren.

 

Bericht van KPN:

 

Den Haag, 17-07-2007

 

KPN verlaagt televisieprijzen fors

 

Vanaf begin augustus 2007 gaat de prijs van KPN televisieproducten fors omlaag. Digitenne wordt 30% goedkoper en kost voortaan slechts €6,95 per maand in plaats van €9,95. Ook Interactieve TV (voorheen Mine TV) wordt goedkoper. Het basispakket van ca. 50 tv- en 75 radiozenders gaat €9,95 per maand kosten. Er komen keuzepakketten met extra zenders. Met meer keuze voor de klant en voordeliger prijzen wil KPN het monopolie van de kabel tv bevechten en zijn positie op de Nederlandse televisiemarkt versterken.

 

Met de nieuwe, scherpere prijs van €6,95 per maand wordt Digitenne vanaf 2 augustus nog meer hét voordelige alternatief voor de kabel. Voor ruwweg de helft van de prijs van analoge kabel tv biedt Digitenne een basispakket met de 23 populairste televisiezenders plus 19 radiozenders in digitale kwaliteit. De ruim 300.000 bestaande Digitenne-kijkers hoeven niets te doen om ook van deze prijsverlaging te profiteren; het nieuwe tarief gaat automatisch in vanaf september, de eerstvolgende factuurperiode. Eveneens nieuw is dat klanten voortaan de benodigde digitale ontvangers voor Digitenne kunnen huren. De eerste tuner is inbegrepen in het maandelijkse tarief; voor additionele ontvangers wordt €3,- per maand in rekening gebracht.

 

Het grote voordeel van Digitenne is dat het draadloos is - dus overal te ontvangen, ook buitenshuis - en zeer eenvoudig aan te sluiten. Gisteren is de zendmast in Den Bosch in werking gesteld. Daarmee is het volledige Digitenne pakket in ruim 65% van de Nederlandse huishoudens te ontvangen. Voor het einde van het jaar volgen zendmasten in Arnhem, Eindhoven, Enschede en Doetinchem, waardoor nog eens zo’n half miljoen huishoudens hun favoriete zenders via Digitenne kunnen kijken.

 

Interactieve TV wordt na de introductie van vorig jaar nu breder in de markt gezet. De nieuwe, beschrijvende naam sluit beter aan bij de verschillende merken van KPN. Naast bellen en internetten is televisie een strategische pijler van KPN. In toenemende mate geven mensen de voorkeur aan één aanbieder voor al deze producten. Dit levert niet alleen besparingen op, maar is overzichtelijk en gemakkelijk.

 

Nieuw is ook dat klanten kunnen kiezen uit verschillende zenderpakketten voor Interactieve TV. Het Basispakket met ca. 50 tv- en 75 radiozenders kost €9,95. Daarnaast kan de klant naar wens kiezen voor een pakket met extra zenders. Het Planet Pluspakket omvat ca. 25 themazenders (onder andere sport, muziek en documentaires) en kost eveneens €9,95 per maand. Voetballiefhebbers krijgen voor €9,95 per maand 4 voetbalkanalen met o.a. live Tele2 Eredivisie voetbal.

 

Naast digitaal beeld en geluid biedt Interactieve TV extra mogelijkheden, zoals Uitzending Gemist en de digitale videotheek Film Direct, waarmee kijkers honderden filmen eenvoudig kunnen bestellen en bekijken vanuit hun luie stoel. Op de harddisk recorder, die tijdelijk in prijs is verlaagd tot €99,95, kan tot 100 uur televisie met één druk op de knop worden opgenomen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb eens gekeken op de gratis nl1 nl2 nl3, op de laptop, maar ik moet zeggen het werkt niet lekker.

 

Ik ben blij dat ik digitaal via schotel heb <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> canaldigitaal <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Dreambox 7000S & 500 & 800 - Maxtor 80GB en Samsung 500GB - USBstick Swap - schotel 80 & 110cm - Moteck SG2100 - lnb titanium 0,2 db & duo lnb - openPLI - Satje07 settings - cccam 2.1.4

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die hebben voor die 4 euro geen discovery in hun pakket. digitenne wel.

Niet dat ik iets tegen cds heb verder want ook hier heb ik een abo op.

Men kijkt gewoon wat men voor hem het beste vind.

het heen en weer gelul houd je toch.

Ligt ook aan je kijkgedrag.

Ik vind cds lang nog niet zo slecht maar digitenne vind ik nou ook niet zooooooooo erg dat je die gelijk de grond in moet trappen.

Ik heb deze aangeschaft vor de kindjes boven (hoef ik nooit meer met kabels te knoeien waar ik de tv ook neer zet).

dus ik vind de discussie eigenlijk een betje zinloos.

 

Gr Cb1

 

Citaat:
Die hebben nog altijd voor 4 Euro nogwat ongeveer hetzelfde pakket... En denk eraan dit is alleen een indicatie dat het tegenvalt(!) Dus een promotie stunt(!)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik mag hopen dat ze de naam Interactieve TV niet geregistreerd hebben, want dat zijn we weer een algemeen begrip kwijt...

 

Kan het zijn dat ze nu onder kostprijs gaan verkopen, dus kleinere aanbieders uit de markt drukken met andere woorden?

Vu+ Duo 4K (OpenPLi 7.0) Visiosat BigBisat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Eveneens nieuw is dat klanten voortaan de benodigde digitale ontvangers voor Digitenne kunnen huren. De eerste tuner is inbegrepen in het maandelijkse tarief; voor additionele ontvangers wordt €3,- per maand in rekening gebracht.


WAT????

En daarmee prijst KPN zichzelf opnieuw uit de markt.

Want die gratis extra 2 kaarten, was nu juist hun troef.
Nu moet je voor elke 2e of 3e kaart dus verplicht 3 euro p/m gaan betalen.

Want: KPN levert geen losse kaarten, alleen icm. met een tuner.

dom dom dom dom domme KPN.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
WAT????

 

En daarmee prijst KPN zichzelf opnieuw uit de markt.

 

Want die gratis extra 2 kaarten, was nu juist hun troef.

Nu moet je voor elke 2e of 3e kaart dus verplicht 3 euro p/m gaan betalen.

 

Want: KPN levert geen losse kaarten, alleen icm. met een tuner.

 

dom dom dom dom domme KPN.

 

 

We eerst goed lezen de huur is voor de tuner die kun je tot nog toe alleen kopen.

En waar haal je het vandaan dat ze geen losse kaarten leveren <KLIK> <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt het pakket van KPN van € 6,95 niet vergelijken met CDS. De Belgen zitten ook in dat digitenne-pakket en ook PrivateSpice waar je op satelliet veel meer voor betaald. Kies je voor het voetbalpakket dan krijg je wel 2 kanalen voor € 6,- en das goedkoop dacht ik.

Bij digitenne ook geen investering straks in ASTRA 23.5 gr. oost.

Tot 3 kaarten voor dezelfde prijs op 1 abonnnement.

 

Ook de aanschaf van een digitenne-pakket is gratis. Je betaald 89,95 en je krijgt het na 6 weken teruggestort. Ik denk dat voor veel mensen de keuze makkelijk gemaakt wordt nu de abonnementskosten ook verlaagd zijn.

 

Ik ben normaal een voorstander van satelliet maar de gemiddelde klant kijkt naar de kosten en het gebruiksgemak en daar moet CDS wat aan gaan doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik prefereer DVB-S maar bij DVB-T heb ik geen uitval

bij slechte weersomstandigheden. Terwijl ik toch een schotel heb van 1mtr.

Ik ben allergisch voor pollen en mensen die regels uitvaardigen, maar er zichzelf niet aan houden.

 

Amstrad650D2Mac>>TF5000PVR>>etc.>>/DB7025+/TF5300KPN,VU+Duo Moteqc2100a-schotel 1mtr-X-Cam/Aston 1.05.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...