Ga naar inhoud


Spanning Funke buitenantenne


Jan1962

Aanbevolen berichten

Ik heb een Sony Bravia LCD tv en hiermee wil ik ook Digitenne gaan kijken. Nu heb ik een Funke buiten antenne gekocht bij de Primafoon, maar nu kwam ik erachter dat deze antenne een kabelspanning nodig heeft. De Sony tv geeft echter geen spanning af. Is hier een oplossing voor, d.m.v. een adapter die je er tussen kan zetten? Of kan je hier gewoon 5Volt op de coax zetten?

DM7020HD, DM500HD, ziggo, sat13/19,2/23,5/28,2

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ja een Powerinserter voeding je hebt dan ook nog een conax module nodig en een smartkaart, er bestaan voor de Bravia hele komplete setjes, zoek maar eens op "KPN DiGiTenne SONY startkit". <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

En je kan trouwens ook een gratis buitenantenne krijgen van KPN, moet je de klantenservice bellen en zeggen dat je alles hebt geprobeerd maar dat het beeld blijft storen.

Krijg je een mooi pakketje incl. coax, kost je nix.

 

 

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Vu+ Ultimo4k

1 FBC DVB-C en 1 FBC DUAL DVB-S2X

OpenPli 7

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Je kunt op één abbo maximaal 3 kaartjes aanvragen idd!! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />


nu lees ik dit , mijn vraagje zijn dat drie kaartjes los of moet je nu gelijk a 3 euro per maand tuner bij kopen , is mij even niet duidelijk bij kpn ???? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

De Koninklijke PTT Nederland is hier inderdaad een beetje onduidelijk over op de website, maar het is nog steeds mogelijk om 3 ontvangers voor €6,95 per maand aan te sluiten (zag het laatst wel staan bij een advertentie in de krant), dan betaal je dus gewoon de prijs van de ontvanger (€89,95 voor single tuner), geen huur. Je hebt twee keuzes, of een ontvanger kopen óf huur betalen.

Ga ik aan het rekenen, de koopprijs is €89,95, huur €3.- p.m, dus dat heb je er na 30 maanden pas weer uit, tegen die tijd zend digitenne denk ik wel in MPEG4 uit, kost je weer een nieuwe ontvanger als je hem gekocht hebt, het huren van een ontvanger geeft je als ik het goed heb na 2 jaar recht op een nieuwe, dus wat is dan beter?

Groeten, Airflow.

Link naar reactie
Delen op andere sites

kijk die ontvangers zijn wel leuk hoor, maar een andere firma heeft ze op 12 volt , voor boot en camper , dus die ontvangers kunnen mij eigenlijk gestolen worden op 220 volt van kpn, ik zoek dus kaartjes heb je dat wel eens gelezen ?? anders wordt het toch canal plus 50 euro met twee en derde kaart voor 1+1 euro tel uit je winst <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.