Ga naar inhoud


[7025]Europese release DM7025+


Satelliet

Aanbevolen berichten


  • Reacties 47
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Hoi Satelliet,,

 

Op de homepage van dream multimedia staat niets over lancering van de dm7025+ op 27 september.

 

Staat er ook een jaartal bij op die belgische site ???

 

De dreambox 8000 is ook al een paar jaar geleden gelanceerd maar nog steeds niet verkrijgbaar.

 

Sorry maar aankondigingen en release datums van dream producten kan ik helaas niet meer serieus nemen.

 

bert,,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

Sorry maar aankondigingen en release datums van dream producten kan ik helaas niet meer serieus nemen.


Zou ik in dit geval toch maar wel doen. Donderdag of anders vrijdag is deze ook voor de NL dealers beschikbaar.

Dreambox 8000HD, Xtrend et5000 & et9000, Qnap 209-II Pro 2Tb,Wavefrontier T 90,Stab HH120 Triax 78 cm, Triax 78 cm CDS Duo LNB

Member of the PLi team

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor zover ik van Michel begrepen heb komt daar toch wel iets meer bij kijken.

Ze hebben volgens hem het frontpaneel aan moeten passen (dus een nieuwe gietmal) voor het display en voor de voeding hebben ze aan het mainboard het e.e.a. moeten wijzigen.

Zo heel simpel zal het dus wel niet geweest zijn.

Ik wilde in eerste instantie het ombouw kit kopen, maar aangezien die nogal duur zou worden en pas over een maand of anderhalf na de 7025+ gelanceerd wordt, heb ik mijn 7025 verkocht en een 7025+ bestelt. Die is vrijdag binnen en staat dus hopelijk zaterdag in de woonkamer te blinken:-))

 

Ron

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je weet nooit wanneer dat ding op de markt komt en ook al koop ik hem dan meteen, zal hij niet meteen in de woonkamer komen. Eerst moet ik er zeker van zijn dat hij stabiel draait en doet wat ik wil.

De 7025 draait super. En alleen voor HD hoef je het niet te doen, want dat is er gewoonweg nog nauwelijks en wat er is, zijn een paar weinig interessante buitenlandse zenders. Ik hoef geen HD om 1 x per week 5 minuten te gaan zitten kwijlen bij het mooie beeld van de volleybal wedstrijden van Euro1080. Daar koop ik in ieder geval die 8000 niet voor. Ik wil de 8000 pas intensief gaan gebruiken als het mogelijk blijkt HD materiaal uit de nieuwsgroepen af te spelen.

Een Dreambox is gelukkig een prima "investering" want ik heb mijn afdankertjes nog nooit met veel "verlies" of zelfs met een kleine "winst" verkocht en zo zal ik mijn 7025+ t.z.t. ook wel weer prima kunnen verkopen.

 

Ron

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

De 7025 draait super. Een alleen voor HD hoef je het niet te doen, want dat is er gewoonweg nog nauwelijks en wat er is, zijn een paar weinig interessante buitenlandse zenders. Ik hoef geen HD om 1 x per week 5 minuten te gaan zitten kwijlen bij het mooie beeld van de volleybal wedstrijden van Euro1080. Daar koop ik in ieder geval die 8000 niet voor. Ik wil de 8000 pas intensief gaan gebruiken als het mogelijk blijkt HD materiaal uit de nieuwsgroepen af te spelen.


En het gekke is: Ik koop de DM8000 niet eens in eerste instantie om er HD mee te kunnen kijken, maar vanwege de digitale beeld interface. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
me too, en voor 2 hdtuners, en 1 dvb-s en dvb-t.
En het mooie design, jammer dat ze dat bij de 7025+ hebben nagelaten


Voor mij zou de reden zijn dat ik dan 2 dvb-s en 1 dvb-t tuner kan combineren, kan ik er weer een apparaat, en dus een ab uitflikkeren. Ik heb dan alleen nog een sat-dvb-t ontvanger in één en een HT systeem. Vorig jaar had ik nog twee sat ontvangers, 1 HT en 1 DVD recorder met de daarbij behorende AB's, een rommeltje was het!

Dreambox 8000 & VU+ Duo
Synology DS201 NAS
ITV van KPN + digitenne

LG55B6V Oled TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
En er kan ook nog een dvdspeler in, dus dvdspeler kan ook in de opslagDVD speler is al verleden tijd, beter een BLU-RAY speler er in zetten. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, verwacht daar maar niet te veel van. Dan moet er wel software komen die volwaardige blue-ray bestuur en menu structuur ondersteund. Hetzelfde geldt voor DVD. Iets meer dan 4 jaar na introductie van de DM7000 kwam er voor die box pas iets waarmee je DVD's af kunt spelen. Dan zelfs nog met enige beperkingen. Reken dus zeker niet te veel op volwaardioge DVD/BlueRay ondersteuning voor de dm8000. In ieder geval niet van de kant van dream.

 

Ron

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.