Ga naar inhoud


Themapakket start 2 november, gratis tot 31 dec 2007


Gast

Aanbevolen berichten

Op 2 november zullen we bij TV VLAANDEREN de nieuwe ASTRA 3 satelliet op 23,5 graden oost in gebruik nemen om zo ons zenderaanbod nog eens stevig uit te breiden. We zullen op die dag het Themapakket lanceren: een volledig nieuw pakket boordevol interessante en veelgevraagde zenders die de ideale toevoeging voor uw Basis- of Pluspakket kunnen betekenen.

 

Eerder kon u op deze pagina zelf mee beslissen welke zenders een plekje verdienden op ASTRA 3. Als dank voor uw deelname schonken wij u bovendien het Themapakket volledig gratis en zonder verdere verplichtingen van bij de lancering tot en met 31 december 2007. Deze peiling werd ondertussen afgesloten en wij zijn momenteel druk bezig met het verwerken van de resultaten. Van zodra wij hiermee klaar zijn, brengen wij u via deze pagina en via onze elektronische nieuwsbrief meteen op de hoogte.

 

Heeft u onze peiling gemist? Geen nood, u kan zich als abonnee van TV VLAANDEREN nog steeds inschrijven om het Themapakket van 2 november tot 31 december volledig gratis en zonder verdere verplichtingen te ontvangen. Vul gewoon even onderstaande velden in om te genieten van dit aanbod.

 

Bron: Tvv

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.