Jump to content

digitaal kijker

Members
 • Content Count

  3,223
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About digitaal kijker

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 04/12/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  belgie
 • Interesses
  satelliet, muziek, films.

Recent Profile Visitors

28,566 profile views
 1. denk encoder of aanvoer, Vier HD had gisteren tijdens de reclame ook even slecht beeld veroorzaakt door de encoder, was wazig beeld toen voor een seconde, net of toen de stream zwak was, dat gevoel.
 2. @satmaat ok gevonden en geïnstalleerd, is toch beetje zoeken, je denkt niet aan die laatste rode knop van task dat je daarmee iets kan installeren. maar ok, het is gelukt nu, nogmaals bedankt. we kunnen beginnen zappen en testen.
 3. @satmaat moet toch weer negatief resultaat geven, kan dus in de uitbreidings beheerder en zie dus de onestep softcam met 15 onderdelen in, ga ik naar oscam Modern bv en staat er enkel een kruisje in een rood bolletje, vind dus nergens een optie om dat groen te laten worden, heb vanboven enkel een rode balk met back en een gele met info meer niet, en via menu krijg ik instellingen en package not hold of package hold, maar hoe te installeren zie ik niet staan. raar dit, had gedacht van de groene knop te kunnen gebruiken om die oscam te installeren maar krijg die optie niet.......
 4. @satmaat super bedankt, dit is het hem, de dreambox originele image met de dingen er op die ik enkel wil, enige dat ik merk is dat de EPG van de zenders nog worden ingeladen, kan dus mijn eigen EPG niet gebruiken spijtig genoeg, de zender EPG overschrijft mijn gegevens. dat is nog het enige, voor de rest een snelle box nu en de warmte doorstaat die ook voorlopig. zal weer testen worden vrees ik en dan dit weekend de nieuwe LNB voor de 23.5 (Inverto black ultra), ben echt benieuwd want de rest van de posities is voor 95% goed.
 5. de box werkt prima, enkel nog de softcam weg vinden, zie even het bos door de bomen niet meer door al die info te verkrijgen en in 24 uur niet geslapen, begint zijn tol te eisen....
 6. die zit er idd niet in maar de rest is wel interessant dat er inzit.
 7. heb versie 4 er al opgezet, 3.3 gaf mij niet hetgeen ik zocht (softcam). wel handig allemaal. Newnigma2 had ik er vanmorgen opgezet, gaf mij problemen met de box, kon niet meer booten.
 8. de box begint goed te draaien, is stabiel aan het komen met een recovery online via de dreambox site. nu zit gemini 3.3 er in, is ook wennen maar we leren bij na jaren satplezier met verschillende merken (Dreambox, VU+, Gigablue).
 9. ok bedankt, heb de lijst aangepast en op de box gezet, we gaan eens scannen, ik laat iets weten binnen nu en 15 min update: de aanpassing heeft de oplossing geweest dus, nu heeft die de hele scan doorstaan en heb ik weer alle zenders terug. nog nooit meegemaakt maar we hebben weer eens bijgeleerd.
 10. ok ga hem eens aanpassen, rare is, ik scan er mee op de 23.5 en op 25% stopt die altijd, na transponder 11.797H waar Vier HD en RTL Z enzo opzit, dan doet die niks meer van scannen, kan hem wel stoppen met exit, dit zonder de aangepaste lijst dus, heb ook al een Inverto ultra black duo LNB besteld dat zaterdag komt, heb zo voorgevoel dat het de LNB is, maar we gaan eens die lijst aanpassen ook. en die LNB is geen miskoop, kan die gebruiken voor de 23.5, na enkele jaren eens vernieuwen, is nooit een slecht idee.
 11. zie bijlage, enkel de posities gekozen die ik gebruik van 5 west tot 28.2 satellites.xml
 12. bizarder met de dag, de box kan na 25% gevonden zenders niet meer verder scannen, die stopt dan opeens die balk, zelf na 10 minuten doet die niks meer, met de nieuwe satelite.xml file er in, de 19.2 en 28.2 en 13 zijn geen probleem, die scannen perfect alles door. met de originele image van Dreambox, heb wel iets raar mee gehad ook, ik zette de skin naar een andere versie die er standaard opstaat en toen herstart en toen bleef het bootlogo er opstaan van dreambox en deed niks verder. heb dan terug die versie eropgezet met de gekende opstart en knop aanraken voor boot up en dan via browser image uploaden enz. maar dan begint het weer met de 23.5. nu er newnigma nog eens opgezet, daar zelfde probleem met 23.5, echt bizar allemaal, met de vorige box geen probleem met ontvangst 23.5. ben op den duur ten einde raad, waarom die ene positie niet en de rest wel.....
 13. @satmaat nieuwe test is alweer negatief, opnames worden na ongeveer 15 a 20 min opgenomen met ontvangst verlies, opname is nog te bekijken maar is zo met blokjes en in stukken, ofwel ligt dit aan de slechte ontvangst door schotel die wat verschoven is ofwel door de ontvanger zelf. heb op VTM HD waar ik de 2 opnames heb gedaan met problemen een 14 DB/86% ontvangst SNR BER staat op 0. heb zo vermoeden dat toch de schotel is, bij lichte wind gaat de ontvangst al weg gaan eens moeten door het raam hangen om de ontvangst een beetje te verbeteren. nu nog een goeie signaal ontvangst optie voor op de iPhone of iPad vinden voor het signaal te checken als ik door het raam hang
 14. had die versie niet gedownload, heb nog een versie van februari staan
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy