Jump to content

digitaal kijker

Members
 • Content Count

  3,179
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About digitaal kijker

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 04/12/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  belgie
 • Interesses
  satelliet, muziek, films.

Recent Profile Visitors

28,471 profile views
 1. @phum3 de kaart al eens uitgehaald en terug ingestoken ?????
 2. En Telenet reageert ook op de Corona virus debacle, nadat Proximus en orange extra data geven tot eind maart doet Telenet ook een verdubbeling van de data en bieden ze gratis films aan en op kanaal 11 van Telenet het Telenet promo kanaal gaan ze films en series en meer tonen vanaf maandag allemaal.
 3. Vorig weekend was dit ook, maar enkel voor wie een digibox of corder had, de telenet box klanten konden niet kijken wegens een foutje aan telenet hun kant. hopen dat het dit weekend wel lukt, het zou enkel tijdens de uren zijn dat het het voetbal is.
 4. @Tonskidutch mooi toestel, heb ook nog een Sony dubbele cassette speler staan met tal van cassettes, maar door dit topic benieuwd of deze ook nog werken, zijn van begin jaren 90. merken als TDK, Maxell allemaal normale en BASF een Ferro versie als enkele snel gevonden cassettes. benieuwd wat het zal geven bij testen en afspelen, liggen in de woonkamer in open ruimte, dus heeft de koude en warme dagen doorstaan. zeer benieuwd wat het zal geven.
 5. en Kanaal Z is verdwenen op deze zender tot 5 uur in de morgen alvast, deze nacht was het vanuit de Joe studio live beelden. daar zullen dus elke morgen de live programma's op vertoond worden.
 6. veel van de films en series die je ziet op die Nederlandse comerciellen zie je ook bij de vlaamse zenders, alleen met minder reclame, ik heb ook beide ter beschikking maar m'n voorkeur gaat toch naar de vlaamse zenders. en even over de franse Fr2-5, er gaan tegen augustus 2 zenders stoppen dus daar vallen enkele weg door besparingen enz. misschien dat Tv Vlaanderen deze nog kan toevoegen op de kaart, nu hebben we de Waalse zenders ook al op de hotbird zitten waar die franse zenders van FR2-5 en O ook opzitten en TF1 ook dacht ik, telesat geeft die door via hotbird en misschien ook op de astra 19.2 (moet dit een nader bekijken hun zender aanbod).
 7. deze week ook gehad s'nachts met enkele zenders op de Tv Vlaanderen kaart, ze zijn daar aan het prutsen met de kaarten. edit: met de Tv Vlaanderen Basic+ kaart ook geen beeld op de RTBF zenders, denk de aanvoering van het signaal dat de schuld is. en signaal valt hier weg op de RTL zenders van Wallonië
 8. ook veel jongeren die alleen gaan wonen die die optie kiezen van enkel via internet kijken, ze kunnen dan kijken waneer ze willen en waar ze willen. en oudere generatie ontdekt ook het voordeel. alles komt in de cloud en online, telenet is er ook mee bezig met deels nog veel bugs van opnames die opeens na 3 dagen verdwenen zijn of niet meer te bekijken zijn. het staat nog niet echt op punt, ze delen de cloud nog met ziggo in Nederland, beetje overbelasting soms vrees ik en verbinding die wegvalt met Nederland.
 9. dat pakket is enkel via telenet te bekijken van DPG media het vlaamse netflix, dus met orange geen optie op of proximus, voorlopig zit ook VRT daar niet bij, dus enkel de stal van Vier,Vijf,Zes,VTM,Q2,VTM Kids,CAZ,CAZ 2 (binnenkort),Vitaya.
 10. ok had al zo een idee, mijn Oscam kan Nagra lezen, nu nog de rest, extra sleuteltjes heb ik ook niet, de kennis is er wel maar hoeveel zenders werken er op deze manier???? enkel 2 zeker ??? mezzo en die andere die in het HD+ pakket ook zit.
 11. dit heb ik in Oscam toch nog nooit aan de praat gekregen, of mis ik een instelling in Oscam ????
 12. merci voor de reactie, ondertussen werkt het weer, alles eens herstart en alles van 0 ingesteld voor de kaart en nu werkt die weer perfect, snap er niks van, had er niks aan veranderd, opeens geen werking meer van de kaart. maar alles werkt nu dus kunnen we weer kijken alvast bedankt voor de reactie.
 13. sinds enkele dagen merk ik dat er een heleboel zenders niet meer openen op mijn basic+ kaart waarmee normaal alle zenders open gaan van Tv Vlaanderen, er is niks veranderd bij mezelf, werk via Oscam 11572 met de kaart die al jaren in een usb reader werkt, de kaart nog een update gegeven gisteren wat de kaart op: admin 0100 000000 000799008201C000 00000000 1970-01-01 2020-04-05 MANAGMENT PBM 0100 00006C 8800000000000000 00000000 1970-01-01 2020-04-05 TV VLAANDEREN dus nu is de vraag, waar loopt het fout, zelf History channel opent niet meer, en enkele 18+ zenders door eens te zappen gemerkt. er worden meer en meer zenders op zwart bemerkt tijdens het zappen. dit is mijn config van de Oscam.server zoals die al maanden en jaren werkt: [reader] label = basic description = basic protocol = pcsc device = 0 services = !01006a,!pietcd,!tntsat,!hd+,!foutecd,!foutetvv,!foutetelesat,!vl,!tvv,basictvv lb_whitelist_services = basictvv smargopatch = 1 caid = 0100 fix07 = 0 ecmwhitelist = 100 detect = cd mhz = 368 cardmhz = 368 group = 5 emmcache = 1,3,2,0 lb_weight = 500 auprovid = 00006C ratelimitecm = 3 staat er iets tussen dat het probleem veroorzaakt???? hoop dat ik tot een oplossing kom want dit is iets wat ik nog nooit heb meegemaakt en zelf geen oplossing voor vind.
 14. je krijgt op de extra kaarten het pakket van het vorige pakket en dus minder zenders
 15. dat word in een cloud opgenomen op een server, dus niet op je eigen harde schijf, hoe groot die is zal je waarschijnlijk wel op de tv Vlaanderen site moeten terug vinden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy