Spring naar bijdragen

digitaal kijker

Leden
 • Aantal bijdragen

  3110
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Over digitaal kijker

 • Rang
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 04/12/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  belgie
 • Interesses
  satelliet, muziek, films.

Recente profielbezoeken

28192 profielweergaven
 1. denk dat ze die zenders gewoon in SD zetten om geen opnames online te kunnen delen in goede kwaliteit en zo het delen van opnames tegen gaat, en als je beter wilt dan moet je hun materiaal kopen of huren, voor telenet dan weer kassa kassa
 2. als je de analoge zenders wilt behouden is er geen CI module nodig als je een andere tv met DVB-C tuner koopt, de 30 zenders kunnen dan zonder CI module of box bekeken worden. of het moet zijn dat ze ment tv enzo wilt zien dan is een CI module of digibox nodig als het rusthuis zelf geen aangepast netwerk heeft van digitaal naar analoog.
 3. hier waren die vroeger open CNN,BBC world news maar sinds de aanpassing zit er codering op, het verschilt dus nog per provincie normaal gingen ze dat allemaal gelijk trekken zei telenet vroeger maar kennelijk doen ze het niet. zie wel die zenders in de zenderlijst staan maar deze gaan niet open (BBC 1,BBC2, TF1, Fr2) die zaten sinds enkele jaren niet meer analoog in oost en west vl, misschien daardoor.
 4. ze trekken gewoon alles gelijk met Vlaanderen @Schotelspeller
 5. de zenders CNN,TVE,FR3 onderander zaten voor de aanpassingen met de SD zenders ook FTA op de kabel, nu zijn deze gecodeerd. er waren vroeger dus 7 FTA zenders samen met de VRT zenders die je kon bekijken zonder CI module of box, nu is enkel de VRT nog ongecodeerd en de SD zenders die erbij zijn gekomen.
 6. de zenders die vroeger open stonden met elke DVB-C tuner zoals TVE, CNN,FR3 en nog enkele andere zijn vanaf nu achter de codering geplaatst en enkel te zien nog met een CI module of hun eigen box. nu kan je nog enkel de VRT zenders en de SD versie zenders bekijken zonder CI module of box van telenet of met een DVB-C tuner.
 7. met een totaal van 23 tv zenders en 1 info kanaal hebben mensen wie analoog keken een mooi aanbod, weliswaar in SD, maar dat zullen ze niet merken als ze analoog keken op hun platte tv
 8. Comedy Central SD, Discovery VL SD, Disney Channel SD, een INFO kanaal met een pancarte dat je tv instellingen juist staan.het info kanaal in SD van telenet met de gekende sport uitzendingen en daarnaast info voor play aanbod.La Deux SD,LA Une SD.Nickelodeon/Spike SD.NPO1 SD,NPO2 SD,NPO3 SD,Q2 SD, Regionale Tv van in uw buurt.RTL-TVI SD, TRT Turk SD.VIER SD, VIJF SD,VITAYA SD,Vlaamsparlementtv SD,VTM SD, VTM KIDS SD, VTM KIDS/NATGEO SD. deze zijn de nieuwe zenders die analoog uitzenden nog momenteel en in SD digitaal te vinden zijn, de rest zijn allemaal gecodeerd in de HD versie.
 9. ik dacht dat Catalina de laatste versie was en safari heeft door dezelfde update optie ook een update gehad net als de macOS die je kreeg enkele dagen geleden via diezelfde update knop. nu staat er Safari 13.0.2 op die deze problemen heeft sinds de vorige macOS versie, vind het bizar dat andere dat niet hebben. heb zelf al de MacBook volledig herinstalleert met de schijf te wissen en een nieuwe verse versie erop te zetten als nieuw toestel, en van zodra die update word gepusht voor safari heb ik die problemen van blokkeren en dan het ronde bolletje die blijft draaien voor bijna een minuut. zit ook in de update versie dus ook deels met Macos Catalina te maken want je kan deze niet tegenhouden die update van Safari, je moet die doen want anders update die niet naar Catalina.
 10. dan zal ze 2 HD zenders hebben en 1 SD zender als ze via de DVB-C tuner kijkt.
 11. er zijn al enkele kanalen actief in SD FTA op de telenet kabel, bv Comedy Central SD, kan ook een test zijn want dacht dat die niet analoog op de kabel zat. ook Discovery VL SD zit er op, Disney Channel SD, een INFO kanaal met een pancarte dat je tv instellingen juist staan. het info kanaal in SD van telenet met de gekende sport uitzendingen en daarnaast info voor play aanbod. La Deux SD,LA Une SD. Nickelodeon/Spike SD. NPO1 SD,NPO2 SD,NPO3 SD, Q2 SD,Regionale Tv van in uw buurt. RTL-TVI SD, TRT Turk SD. VIER SD, VIJF SD,VITAYA SD,Vlaamsparlementtv SD, VTM SD, VTM KIDS SD, VTM KIDS/NATGEO SD.
 12. als je één HD kan ontvangen dan kan je digitaal ontvangen (als het rusthuis zelf de digitale zenders niet omzet naar analoog) maar dat kan je testen of checken op merk en type nummer en opzoeken in google of die een DVB-C tuner heeft.
 13. als er al een kabel is voor analoog zal ze automatisch ook digitaal hebben want dat zit op diezelfde kabel, alleen moet je een DVB-C tuner hebben in je tv en het is opgelost. dan kan je kijken naar de zenders die je nu analoog hebt in SD zonder codering.
 14. Ik heb een probleem met Safari sinds de laatste update van Safari, als ik een nieuw venster wil openen in Safari duurt het zeker 20 a 30 seconden eer ik een site kan openen in Safari, mijn favoriete links die in Safari staan als je Safari opent komen ook niet direct tevoorschijn, pas na een minuut zijn ze allemaal geladen. heb eens de MacBook volledig gewist en de macOS Sierra dat er opstond bij aankoop er op gezet en dan werkte alles perfect, en die had toen al de update van Safari er opgezet en dan de nieuwste versie van macOS er op en heb dus dit nu als resultaat, de MacBook werkt nog heel snel, enkel Safari geeft problemen, heeft ook iemand dit probleem en kunnen oplossen met Safari ???
 15. Als de kabel actief is krijg je zowieso de kanalen erdoor want het loopt via het kabelnet van telenet. Voorlopig wat ik zie al enkele weken zijn het de analoge zenders die digitaal worden in SD
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid