Jump to content

digitaal kijker

Members
 • Content Count

  3,575
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About digitaal kijker

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 04/12/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  belgie
 • Interesses
  satelliet, muziek, films.

Recent Profile Visitors

29,614 profile views
 1. de VRT.nu app of de Ketnet app, er bestaan url's ook voor Ketnet maar die veranderen soms eens. of de Tv Vlaanderen app.
 2. Je kan wel het compacte signaal gebruiken, de SD versies van de kabel zenders, de VRT zenders zijn in HD
 3. ik vond deze --> http://kos.twojeip.net
 4. en Telesat zit dan deels op 19.2 en 13 oost Hotbird ;)
 5. idd als je al een digicorder hebt dan is er geen extra kost, heb je enkel internet en tv via een CI module betaal je wel 9 euro extra voor een digicorder of tv box die je normaal dan niet gebruikt en dus niet hebt, telenet zegt dat dit er niet kan uitgehaald worden dat dit in het pakket zit van All internet en TV pakket. ik heb het al gezegd dat je meer kanalen open hebt dan die 3, uw tv eens goed instellen en je hebt ze ook , als ik ze in OVL kan ontvangen moet dat voor jou ook geen probleem zijn @bellejt
 6. wel opletten als je een abbo hebt van internet met tv abbo dan betaal je ook voor een digicorder of tv box erbij nog eens, dus 9 euro extra kosten dat ze niet aftrekken van de rekening met een CI+ module en internet en tv.
 7. hier toch een mooi beeld op de Sony tv
 8. dan is dit per image anders want ik krijg geen optie voor een 2de zender, is er geen freq ofzo????
 9. Ok bedankt voor de info, had die al een tijdje in het oog dat ik die open wou krijgen maar als het enkel kan met CI module weet ik genoeg, is niet zo erg, nog genoeg te zien in HD op 5west, net rai in HD gezien met sport, was ook scherp HD beeld.
 10. Met speciaal abbo op waarschijnlijk want alle Fransat zenders open behalve deze dan 😕 of is dit niet in het basis aanbod ????
 11. hier ook hetzelfde, denk dat ze bepaalde 18+ zenders hebben omgezet naar enkel Viaccess codering met hun eigen ontvanger en CI module. werk met Oscam hier en op deze 2 zenders geen beeld, alsook de TV Drenthe en eSportsONE dat ze mij al sinds begin niet kunnen geven doordat hen zeggen dat m'n smartcard niet kan aangepast worden voor deze zenders, en dan vertellen ze er leuk bij dat er 1 zender van de 2 enkel in basic zat en niet in Basic+ wat ik heb wat ook niet klopt want wie basic+ heeft zou normaal gezien alles van basic erbij moeten hebben, je betaald er ook voor. dus veel verha
 12. Bizar dat ik ze in oost vl wel kan in scannen, is een gekend fenomeen met bepaalde tv’s, heeft te maken met landsinstellingen en de tv dat een update moet krijgen voor andere instellingen voor België, hebben enkel de versie met de ID 22, zet je tv eens op ander land, wel eens volledige nieuwe install doen vanuit fabrieksinstellingen. dan kan je de ID wel aanpassen, kan zijn dat je dan de 2 freq moet in scannen…
 13. dan moet je eens kijken naar de zenders op de freq 290 en 298 mhz daar zitten de open zenders, kan zijn dat die ze helemaal vanachter zet na de 900. elke tv gaat er anders mee om.
 14. Die zullen wel een eigen netwerk hebben daar dat digitaal naar analoog is gezet. 3 kanalen, dan leef je nog in het verleden, ze geven alle analoge zenders digitaal door in SD kwaliteit en de VRT zenders in 1080i HD 😉
 15. Hier toch ook deze 2 zenders kwijt sinds enkele dagen met een basic+ tv Vlaanderen kaart, zelf niks veranderd.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.