Ga naar inhoud


digitaal kijker

Lid
  • Items

    3932
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

1 Volger

Over digitaal kijker

  • Verjaardag 04/12/1975

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    belgie
  • Interesses
    satelliet, muziek, films.

Recente bezoekers van dit profiel

31512 profielweergaven
  1. Gij kunt zagen met je Nederlandse zenders, de programma’s dat op vtm en de andere commerciële komen zie ik ook op de Nederlandse commerciële passeren, dus je ziet net hetzelfe, dit weekend nog eens door de zenders gezapt en zag op sbs6 een programma van vtm over para daisa (fout geschreven maar het dierenpark ken je wel). en omdat ze programma’s delen gaan ze elkaars zenders niet doorgeven op de kabel, zo verliezen ze geen inkomsten. als je het nu nog niet snapt….
  2. Zoals ik zei zal je betaling optie niet juist staan en nog niet zien dat je vanuit België probeert te betalen. in de uk bestaat hbo Max nog niet dus dat lukt ook niet met je UK betaal account.
  3. Wanneer je in België een aanmelding doet of inlogt ga je ook naar de Amerikaanse site, van daar uit wordt je regio gecheckt volgens je IP adres.
  4. Ik heb het via Paypal gedaan, niet via bankcontact.
  5. Het bestaat, ik heb een jaar abbo op premium met 4K en geniet al meer of een maand van het 4K aanbod. vergeleken met hbo Amerika is het wel flauw.
  6. Via de kabel van Telenet is het kanaal ook niet zo bijzonder hoog van bitrate voor een HD kanaal, amper een 4700 voor beeld max, dat maakt het beeld er ook niet beter op, via de app zal het ook niet veel beter dan zijn.
  7. Ja bij Telenet 😉 er stond dus geen tv Vlaanderen.
  8. Welk artikel?? ik weet dat het bij Telenet en Proximus en orange in HD is maar bij tv Vlaanderen geen spoor van HD, maar dat noemen ze al jaren HD een mpeg4 kanaal.
  9. Waarom nog reclame maken voor antenne tv, op de site is het ook al een tijdje verdwenen. ze hebben misschien geleerd van hun fouten van vroeger, geen reclame meer maken voor iets dat verdwijnt binnenkort.
  10. Ik vrees dat er geen plek is voor die in hd door te geven 😉
  11. Ik zie dat deze kaarten maar 12 maanden geldig zijn, en je deze moet vernieuwen elk jaar, misschien is je jaar abbo voorbij.
  12. Proximus heeft die ook niet, zal na een aantal maanden ofzo erbij komen als de exclusiviteit bij Telenet en orange voorbij is, dat was met de eerste ment zender ook zo dat die enkel op Telenet beschikbaar was. maar veel mis je niet, is veel herhaling dagelijks.
  13. Die zit enkel bij Telenet en orange op de kabel.
  14. vrees dat Canal Digitaal aan dat aantal kan geraken als ze nog zo verder doen met alles op app te zetten en via satelliet minder aan te bieden, waarom denk je dat sommige klanten satelliet de rug toe keren, voor wat ze nog zelf aanbieden zonder wat er gratis te krijgen is zonder hen is het duur aan het worden. er zijn nog veel mensen die denken dat ze zonder canal digitaal geen Duitse of engelse zenders kunnen bekijken, wat door de kenners minder waar is, met elke FTA ontvanger dat HD aankan of 4K heb je de Duitse en engelse ook mits een LNB op die positie.
  15. Play 6 is wel van Telenet dus kunnen ze doorgeven wat ze willen op play 6
×
×
  • Nieuwe aanmaken...