Ga naar inhoud

digitaal kijker

Leden
 • Aantal items

  3476
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over digitaal kijker

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 04/12/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  belgie
 • Interesses
  satelliet, muziek, films.

Recente bezoekers van dit profiel

29203 profielweergaven
 1. idd was de enige mogelijke optie dat in Vlaanderen nog niet was, extra zenders is een droom maar is moeilijk in Vlaanderen daar er nog amper plek voor is. en dan komt play 7 er ook nog aan (zal in SD zijn).
 2. belgie is nog niet op de lijst van starten vanaf 4 maart, Paramount+ is op 4 maart beschikbaar in de VS, Canada en Latijns-Amerika. Scandinavië volgt op 25 maart, Australië later dit jaar. Wanneer de rest van Europa aan de beurt is, is nog niet bekend.
 3. allemaal geprobeerd, enkel Newigma2 kan de CI+ module decoderen van zenders, de andere images niet, ga het voorlopig zo houden, de box werkt weer, misschien eens die BA proberen om zo images te testen via de HDD, heb toch nog plaats genoeg daarop om images te testen. gisteren bijna 24 uur bezig geweest met die box te flashen en alles in te stellen en even enkele opnames doen. vanavond vanaf 22 uur kan ik weer aanpassingen doen, er zijn opnames bezig nu. had graag die openpli8 gebruikt, die werkte het stabielste en beste, maar daar moeten dus nog de nodige juiste bestanden
 4. ik krijg dit ook al enkele jaren niet meer, net of Gmail hun heeft geblokkeerd ofzo, echt raar. enige dat ik krijg is mijn rekening mail jaarlijks van hen, dan kennen ze me wel 😛
 5. CI+ module van telenet (Belgische kabelaar) de + is actief daarop en krijg die enkel werkend in newnigma2 spijtig genoeg.
 6. Spijtig genoeg terug moeten gaan naar newnigma2 de ci module krijg ik niet werkend op andere images, enkel op newnigma2 raar genoeg. maar door met de verschillende images te testen ontdekt dat de ene image qua ontvangst zenders beter werkt dan de andere, met deze openpli8 versie geen signaal verliezen, met newnigma2 en openatv verlies van signaal en pure2 ook. hoe het kan, ik weet het niet maar ervaar het hier met een hele dag bezig te zijn met de dreambox en images installeren.
 7. Dat ze ook gratis films gaan aanbieden via de canal+ series denk ik zoals in Nederland.
 8. Geïnstalleerd en nu dvb drivers van 21-03-2020 en de rest werkt ook, enkel de ci+ module niet maar daar zoek ik dan zelf eens naar hoe op te lossen, werkt anders perfect zo. bedankt, kunnen weer verder. nogmaals bedankt @satmaat
 9. Bedankt eens downloaden en testen, voor satelliet en open kabel aanbod perfecte image, werkt stabiel hier, best wel tevreden van, misschien dat mijn probleem wordt veroorzaakt door de nieuwere dvb drivers dat de tuners dan gevoeligers zijn.
 10. Crasht nog, heb eens gekeken na Dreambox originele software er in en dan openpli8 en de dvb drivers blijven aangeven 30-08-2019. heb de install gedaan via de online recovery na die crashes waarmee de box stabiel werkt, en daarover openpli8. wat kan ik nog proberen om de box stabiel te hebben en up to date???? heb tijd nog heel de avond om aan te passen, neem niks op en ben baas over de tv 🤪 moet zeggen, met openpli8 versie heb ik wel perfecte ontvangst zonder signaal dat wegvalt, met newnigma2 had ik wel problemen hier.
 11. Ik snap er niks meer van, officiële firmware er in van Dreambox zelf van december 2020 en deze geeft crash na installeren als ik de subs aanklik, wat gaat hier fout, staat officiële versie op Dreambox experimental 02-12-2020 dremabox OS 4.3.2r14. met de openpli versie van hier die problemen niet 😳
 12. heb hem als officiële image geïnstalleerd, dus niet via multiboot optie, werkt wel goed zo, enkel die ci helper optie niet in de box en zie dat ik dvb drivers heb van 30-08-2019 ook al oudere bestanden dus. eens kijken voor een officiële image er op te zetten, werkt anders perfect en snel, zelf met usb HDD er aan van 4TB.
 13. Even een extra reactie, wanneer ik de image installeer en daarna de online flash-rescue doe dan krijg ik een groen scherm en crasht die, zie ook de ci plushelper niet staan in de box, de box maakt nog altijd melding dat de ci module niet werkt op deze ontvanger.
 14. @satmaat super bedankt, het wordt geapprecieerd uw werk 🤗
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.