Ga naar inhoud

digitaal kijker

Leden
 • Aantal items

  3602
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

1 Volger

Over digitaal kijker

 • Verjaardag 04/12/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  belgie
 • Interesses
  satelliet, muziek, films.

Recente bezoekers van dit profiel

29845 profielweergaven

digitaal kijker's prestaties

 1. hier zit die op de 11067 V 23000 3/4 8PSK op de 28.2 met 60% ontvangst op de Dreambox 920
 2. normaal zitten die vanaf elk abbo in het pakket de voetbal zenders, daarvoor moesten alle klanten iets meer betalen vanaf 2020.
 3. op satelliet werkt Eleven pro league perfect, de andere zenders ook van Eleven sports 1 en 2, via de app werkt ook alles perfect hier.
 4. Normaal wel, met m’n HD+ kaart krijg ik die zender ook niet open met standaard abbo.
 5. RTL-TVI onderbreekt ook hun nieuws niet, wel voor en na het nieuws reclame zoals vtm doet. dacht bij RTBF eens nieuws uitzending gezien te hebben in de herhaling met reclame onderbreking, maar ben dit niet zeker.
 6. van telenet zelf nochtans bericht gehad dat terugkijk tv nog altijd niet terug spoelen of vooruit spoelen mogelijk is bij de VTM zenders.
 7. Opgenomen programma’s kan je na die 1 minuut nog doorspoelen, terug kijk tv blijft op de VMMa zenders (vtm) niet doorspoelbaar, maar iedereen krijgt 7 dagen terug kijk tv gratis erbij 😉
 8. de tv box is eerst aan de beurt en nu is deze optie al actief, het is 1 minuut maar op opnames, de digicorders zijn later aan de beurt in dit jaar
 9. Die lijst klopt niet echt meer, is niet meer up to date, als er een dvb-c tuner in zit en een CI slot kan die compatibel zijn, kan zijn dat het een dvb-t tuner is ook.
 10. Er is nog Ketnet in HD en het kanaal met beelden van de ministers enz 😉
 11. Kijk eens of je de cam module niet kan linken aan de bepaalde zenders dat bij de bepaalde providers horen, voor de cam803 kan dit in bepaalde ontvangers, weet niet of dit in jouw ontvanger ook kan.
 12. die gegevens heb ik spijtig genoeg niet, misschien dat er iemand je verder kan helpen die het wel werkend heeft.
 13. denk dat die box id nodig hebben en andere key om te openen, bepaalde zenders zijn dubbel beveiligd.
 14. normaal heeft France2 HD een dubbele beveiliging, kan die met Tv Vlaanderen kaart ook niet openen, wel met een TNT Sat kaart, probeer eens een andere zender, RTBF1 bv of Tipik op de hotbird. probeer maar mee te denken hier in
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.