Jump to content

digitaal kijker

Members
 • Content Count

  3,530
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About digitaal kijker

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 04/12/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  belgie
 • Interesses
  satelliet, muziek, films.

Recent Profile Visitors

29,391 profile views
 1. is geen probleem, er is altijd wel iets op de UHD zender of insight HD te zien, spijtig dat de uhd versie gestopt is op Astra 19.2 de entillements staan een jaar vooruit dus dat is ok, de nagra staat idd 2 maand vooruit, was dit vergeten dat dit zo ging, goed dat je het nog eens aanhaalt, bedankt daarvoor.
 2. is ondertussen opgelost, had de verkeerde optie gekozen en betaald, nu werkt de kaart weer. s'nachts iets aanpassen is soms niet aangeraden als je moe bent
 3. ik heb nog eens mijn HD+ 02 smartcard heractiveert voor 79 euro (nieuwe prijs) en heb de update's ontvangen, de kaart staat op active to: 2021/07/07 02:07 dus zou moeten werken, card staat op ok maar krijg geen entitlements van de kaart, die staan op rood als ik in de reader sectie ga kijken onder de i optie, tier 1843 008011 0000000000000066 00000000 2014-07-31 2015-08-01 HD+ Gratisjahr (HD02) tier 1843 008011 0000000000000067 00000
 4. enkele, je krijgt de zenders dat analoog beschikbaar waren nu digitaal in SD behalve de VRT zenders
 5. in Oost Vlaanderen is het ook al in mei dat het stopt, tegen het einde van het jaar willen ze het hele telenet netwerk analoog afsluiten voor tv, radio is al afgesloten. het compacte signaal kan je al meer of een jaar toepassen op je tv als die een DVB-C tuner heeft en MPEG4 ondersteund.
 6. hoop dat het niet dezelfde weg op gaat van action max of hoe noemde die filmzender dat M7 had opgestart in de beginjaren, was ook na 1 of 2 jaar opeens gestopt wegens geen interesse door andere providers in belgie en Nederland en het te beperkt aanbod films.
 7. probleem is dat ze het naam merk van Film1 ook gekocht hebben bij SPI, dus deze blijven ze gebruiken, Ziggo heeft daar niks meer mee te maken. ik zie voorlopig die zender ook alleen in Nederland uitzenden, in belgie zit die niet op de Tv Vlaanderen kaart spijtig genoeg, zou ook welkom zijn.
 8. dit is een extra zender van dezelfde firma waar nu Film1 zijn films bij heeft en doorgeeft in Nederland.
 9. heeft wel met uitzendrechten te maken op kabel voor die Nederlandse zenders, het aantal klanten dat in belgie CD heeft is veel kleiner dan het aantal belgen dat kabel hebben of kunnen nemen, neem daarbij nog proximus ook dat deze dan ook moeten doorgeven is dan Wallonië erbij nog eens, de Nederlandse zenders hebben het geld niet om ook eens voor heel belgie rechten te kopen op programma's enzo. en dan de oneerlijke reclame praktijken tussen belgie en Nederland voor de comercielle zenders. ik heb kabel tv hier digitaal via CI+ module en heb toch beter beeld dan via satell
 10. ook op satelliet of enkel via hun eigen ontvanger via iptv ????
 11. wat een leugens vertel je hier over telenet, VRT één bv zend uit in 1920x1080 en nog veel HD zenders op telenet. waar haal je die info dat niet klopt????? is dat echt om hier wat gezever te vertellen en aandacht te krijgen.....
 12. hier telenet met een CI module en kan u zeggen, voor Nickelodeon kan ik de Vlaamse en franse versie bekijken, alsook voor Nick Jr, en enkele zenders dat in het basis aanbod zit zoals BBC First en BBC Entertainment, Out TV voor de fans play Sports Open., sinds kort TFX,TMC,C8. is natuurlijk wat je als klant zelf wilt allemaal, er zijn 68 HD zenders in het basis aanbod momenteel. dit even ter info als je Telenet zou overwegen.
 13. Slecht afgeregeld of lnb kapot omdat die enkel de horizontale posities ontvangt.
 14. @Timm1983 zal u daar kunnen op antwoorden, die heeft Proximus tv
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.