Ga naar inhoud


digitaal kijker

Lid
 • Items

  3879
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

1 Volger

Over digitaal kijker

 • Verjaardag 04/12/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  belgie
 • Interesses
  satelliet, muziek, films.

Recente bezoekers van dit profiel

30829 profielweergaven
 1. met een bitrate van max 2427 voor beeld op canal digitaal voor Viaplay tv is het idd bagger, ben benieuwd of ze nog plaats kunnen vrijmaken voor die in HD door te geven met minimum een bitrate van 4000 a 5000 voor beeld. BBC Entertainment dat verdwenen is had ook maar een SD beeld dat niet veel bitrate had.
 2. BBC Entertainment zit zelf niet op deze transponder waar SBS9 op zit, dat gebruikt gewoon de overschot van de transponder in ruimte, als je SBS9 wilt overzetten op de transponder van BBC Entertainment zal je weer een SD kanaal hebben want BBC Entertainment was ook SD. er zal dus in feite niks veranderen.
 3. op dit moment rond 1 uur geen problemen, alles speelt soepel met perfect geluid en beeld, zal iets tijdelijk geweest zijn of je internet verbinding dat even niet soepel werkte.
 4. sinds gisteren kan ik als belg inloggen op de canal+ app, heb nog niet alles getest, de zenders kan ik bekijken via app, de rest staat per provider apart om terug te kijken, alles waar je een extra abbo op nodig hebt kan je niet bekijken, dat wat ik normaal zou moeten kunnen bekijken de canal+ series heb ik nog niet getest. maar het werkt dus in belgie voor zenders, straks test ik de series.
 5. hier geen problemen, je zal het bij je eigen installatie moeten zoeken.
 6. is dat Nederlandse aanbod van commerciellen echt nog zo bijzonder om er een IPTV kastje voor bij te zetten???
 7. de regels worden wat bij geschroefd wegens uitzendrechten, normaal zou een belg ook niet mogen kijken naar het canal digitaal aanbod, maar ze hebben toch toegang er op, een belg kan bv geen SKY uk of Duitsland nemen wegens geen uitzendrechten buiten hun land en canal digitaal mag dit wel, klopt toch ook niet hé al jaren.
 8. Er zal wel een volk voor zijn dat dit wil terug zien na al die jaren. In Duitsland is er een zender dat dit nog volop uitzend. en na 1 a 2 jaar veranderd het thema weer, de zender behoud zijn thema niet.
 9. Dit kan voor vergissingen zorgen, stel dat er iemand met hetzelfde e-mail adres en paswoord een tv Vlaanderen abbo heeft en een canal digitaal abbo, hoe gaat die app dan reageren daarop als ze geen onderscheid maken met de taal voor je aanbod.
 10. Maar is dan wel stom als ze enkel de taal keuze geven dat er Vlaams en Nederlands staat, dat is toch geen verschil in talen, we begrijpen beide, beetje stom, maar ik kan dus de app downloaden in een Belgische apple App Store.
 11. Ik heb ook de mogelijkheid voor andere landen te kiezen, niet enkel België of Nederland heb contact gehad met canal digitaal via Facebook en daar hebben ze bevestigd dat ik de app kan gebruiken in België met canal digitaal vakantie abbo.
 12. Ze zenden nog series uit zoals JAG, the x files, en nog andere, voor de serie kijker van series van de jaren 90 een fijne optie.
 13. In een nieuw persbericht van vtm is het de bedoeling om van deze zender een om de zoveel tijd een ander thema te geven, dus deze 90’s zender is niet blijvend, ze zijn goed met zenders te veranderen als het niet aanslaat, ze doen dit met hun radio zenders ook soms.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...