Jump to content

digitaal kijker

Members
 • Content Count

  3,277
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About digitaal kijker

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 04/12/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  belgie
 • Interesses
  satelliet, muziek, films.

Recent Profile Visitors

28,674 profile views
 1. oei, ik kan het niet testen, ben herstellende van een operatie en niet thuis hoop dat er meer info komt wie het wel open heeft en hoe.
 2. dat is goed nieuws, eindelijk eens in HD die zenders, zal om klanten te trekken zijn dit
 3. deze spreken nog over de zenders met buitenlands voetbal, heb net eens de zenderlijst ook bekeken die nog spreekt van laatst bijgewerkt op 02/06/2020 het zijn 3 extra zenders dat erbij komen met het Vlaamse voetbal op apart naast de 3 zenders met buitenlandse voetbal
 4. idd dat is het zeker niet, ze proberen zo de sport zenders te beschermen tegen delen via internet vrees ik. ook een voordeel is dat ze zo de kosten kunnen beperken denk ik omdat ze weten hoeveel klanten ze hebben en misschien betalen voor het aantal klanten, want orange heeft deze kanalen ook via hun kabel aanbod en die kunnen het ook. telenet heeft nog geen overeenkomst want die willen de voetbal uitzendingen via hun eigen kanalen uitzenden en niet door zenders van 3de....(in dit geval de Eleven zenders)
 5. als je de app hebt op je tv en kan kijken lukt dit als je een satelliet abbo hebt, zonder satelliet abbo kan je de voetbal kanalen niet zien via de live app.
 6. en wie morgen de match van Brugge wil zien en ziggo Nederland op zijn CD kaart heeft kan kijken om 16.25 op Ziggo sport voetbal
 7. omdat ze maar 1 zender via satelliet doorgeven, de andere 2 enkel via internet te zien via hun eigen ontvanger of App
 8. meer zenders, meer reclame inkomsten dat moeten verdeeld worden over de zenders, dus meer reclame uitzenden om dezelfde inkomsten te blijven hebben, op VTM misschien 10 min reclame binnenkort in plaats van 7 min naar het vb van de Nederlandse commerciële zenders.
 9. ze hadden nog beetje geld over van de overeenkomst met discovery groep dat mislukt is ze betalen ook per klant, dat ligt heel veel lager dan een telenet klanten aantal.
 10. Slechte zet als het alleen met Viaccess gecodeerd is zo is iedereen verplicht over te gaan op de CI module of hun ontvanger. langs de andere kant is dit een zet om geen zenders te kunnen delen van deze dure voetbal zenders.
 11. Email van Tv Vlaanderen: 3 NIEUWE ZENDERS ZIJN BINNENKORT BESCHIKBAAR Beste klanten, Het is officieel: M7 Group (TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT) en Eleven Sports hebben een overeenkomst gesloten voor de komende 5 seizoenen rond het Belgisch voetbal. Vanaf augustus 2020 worden de drie nieuwe zenders van Eleven Sports, die voorbehouden zijn voor het Belgische voetbal, toegevoegd aan de basis tv-abonnementen van TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT. Alle abonnees van een Basic of Basic+ satelliet tv-product of een APP TV Basic of Plus internet tv-product kunnen zonder extra sportpakket genieten van de nieuwe Pro League-kanalen van Eleven Sports. Het gaat hier zowel over 1A, 1B, Women Super League, de Cup league, de Super Cup als de E-Pro League. “De overeenkomst met Eleven Sports ligt volledig in lijn met onze groepsstrategie. We zijn verheugd met deze deal, want het is onze ambitie om een zo compleet mogelijke tv-ervaring toegankelijk te maken voor het grote publiek. Dit sportaanbod is onmiskenbaar een van de meest toegankelijke en uitgebreide op de markt en zal bovenal beschikbaar zijn voor een zeer groot deel van onze abonnees en op alle schermen dankzij onze tv-applicatie.” vertelt Hans Troelstra, CEO van M7 Group. TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT bieden voetbal aan in basisaanbod. Gedaan met de prijzige sportbundels, TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT kiezen resoluut voor de ultieme klantbeleving. De nieuwe zenders met Belgisch voetbal worden geïntegreerd in het basisaanbod waardoor klanten geen extra prijzig pakket hoeven te nemen. Dat is dus meer waarde en meer voetbalplezier tegen de beste prijs. En dit bovenop de 3 andere Eleven Sports zenders die reeds deel uitmaken van de standaardpakketten Basic en Basic+. Hiermee krijg je toegang tot zowel Belgisch als internationaal voetbal. Zo krijg je toegang tot al de grootste Europese voetbalcompetities waarin de meeste van onze Rode Duivels actief zijn (La Liga met Eden Hazard, de Serie A met Romelu Lukaku of de Bundesliga met Witsel en Thorgan Hazard). Daarbovenop zijn er nog tal van internationale competities beschikbaar, zoals UFC, de NBA en de NFL. .
 12. wie zegt dat dit extra betalen gaat zijn omdat ze een andere naam krijgen, is gewoon een extra link om bepaalde series bv al helemaal te bekijken via play of je kan gewoon wekelijks kijken op play zeven naar een serie. zal wel eens stap zijn naar de Vlaamse Netflix dat in 2021 zou starten, op de zender een film of serie starten en je kan verder kijken via play of de nieuwe Vlaamse Netflix, weet dat de bedoeling is dat de Vlaamse Netflix ook bij proximus komt en orange via app of site.
 13. zou leuk zijn dit, nu nog de andere 2 pro league zenders.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy