Ga naar inhoud

digitaal kijker

Leden
 • Aantal items

  3162
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Over digitaal kijker

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 04/12/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  belgie
 • Interesses
  satelliet, muziek, films.

Recente bezoekers van dit profiel

28365 profielweergaven
 1. Q2 word VTM2 en CAZ2 zal de plek innemen van de ene VTM Kids zender, al dan of niet gedeeld met Kanaal Z, we zullen het snel zien in maart
 2. benieuwd hoe Tv Vlaanderen daar op ga reageren met hun ene VTM Kids kanaal dat gedeeld word met Kanaal Z als vanaf maart de ene in de andere komt en er een CAZ 2 is.
 3. ik heb beide hier ter beschikking, en kan toch zeggen dat de vlaamse zenders bij telenet beter zijn dan bij Tv Vlaanderen, feit alleen al dat het bij Tv Vlaanderen de meeste vlaamse zenders nog in SD zijn en bij telenet in HD, om er maar enkele te noemen, Eclips tv, Zes, Vitaya, Eurosport 2. in een tijd dat bijna elke provider zijn zenders aanbied in HD heeft Tv Vlaanderen de belangrijkste zenders voor Vlaanderen in SD door (zonder deze mee te rekenen die wel in HD zijn maar te weinig rek krijgen in bitrate door teveel zenders op een transponder).
 4. het gaat dan ook over de Vlaamse radio die FTA staat voorlopig, tv is gecodeerd en altijd al geweest sinds de codering is aangezet
 5. als je echt de Insight tv zenders wilt zien kan je ze nog via een Duits HD+ kaartje bekijken, kost je wel jaarlijks een 75 euro, je hebt keuze uit enkel een smartcard of een CI module met smartcard. mits Oscam kan je die kaart ook gebruiken, wel de juiste keys voor nodig maar die vind je wel online.
 6. @piet83 uw regionale zender staat verder in je Zender lijst, gebeurt bij vele klanten dat de verkeerde regionale zender word gegeven, dat is omdat je op de grens woont van de uitzend plek van die ene regionale zender met een andere. sommige klanten krijgen zelf 2 regionale zenders als ze op een grens gemeente wonen van de regionale zender uitzend oppervlakte. uw zenderlijst zelf even aanpassen dus 😉
 7. Zijn we ook niet echt iets mee.... veel jeugdige kijkers heeft tv Vlaanderen niet denk ik, die kijken op hun app uitgesteld en vinden dat doel op internet meer of genoeg.
 8. Je kan ook niet zeggen dat ze zenders toevoegen dat voor velen aantrekkelijk is he. er zijn klanten die al een tijd vragen voor bbc first toe te voegen, al hebben sommige de bbc zenders tot hun aanbod waarmee die programma’s daar al gespeeld hebben, maar niet iedereen heeft die 28.2 ter beschikking. misschien een optie nog....
 9. Het begint daar leeg te lopen bij de M7 groep 😉
 10. ik merk op dat er als zender naam NPO1 Extra word weergegeven maar de zender is NPO Zappelin Extra, foutje van Canal Digitaal of is dit zo?????
 11. Apple heeft versie 10.15.2 van macOS Catalina uitgebracht. Naast de nodige bugfixes biedt de update onder meer hernieuwde ondersteuning voor iTunes Remote, waardoor iPhone- en iPad-gebruikers de Muziek- en TV-apps op hun computer kunnen bedienen.
 12. net eens gekeken online op de Freq lijsten wat er allemaal zit op die freq wat je noemt en op 11.582 H heb ik dus de vrije muziek zender Now 80's (78% SNR) de zenders op 11.567 V kan ik ook ontvangen (78% SNR) de zenders op 11.597 V kan ik dan niet ontvangen, die vind ze niet meer. de zenders op 11.611 H kan ik ook niet ontvangen net zoals de 11.597 V. de zenders op 11.641 H kan ik ontvangen de zenders op 11.656 V kan ik ook ontvangen. zoals ik hier dus zie na dit geschreven te hebben kan ik 2 freq niet ontvangen van H en V, zijn die de zwakste op deze positie toevallig ????
 13. idd leuke info van aanpassingen, daarvoor ook dank aan wie ermee bezig is want je hebt niet altijd tijd om ermee bezig te zijn in de drukke periode december van feestjes en drinks enz.
 14. heb dus sinds deze morgen geen ontvangst meer van de MTV en VH1 zenders op de 28.2, heb nog een nieuwe scan gedaan vanmorgen maar het heeft niet gebaat. vorige week wel ontdekt dat deze waren verhuisd door toevoeging van 2 kerstzenders van de Viacom groep, maar de ontvangst was vanaf dan ook minder sterk. daar ik op de Verticale zenders van bv BBC HD 100% SNR heb en 75% AGC en 0 BER heb ik de indruk dat ik wel goeie waardes heb van ontvangst op de Verticale waar de MTV's en VH1 zitten, moet ik denken aan een LNB die het begeeft of iets anders wat ik nog kan testen van zender sterkte dat me dan de oplossing kan geven????? alvast bedankt aan de mee denkers
 15. idd, sorry, in de paniek hier gevraagd daar er veel aanpassingen passeren voor de 28.2 de laatste weken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid