Ga naar inhoud


[Strong 8000] probleem Strong 8000


Gast

Aanbevolen berichten


Heb jij nog andere ontvangers voor de strong gekoppeld? Een rood blokje betekend dat je geen ontvangst hebt. Het kan zijn dat je met deze ontvanger naar bijv. Kiosque aan het kijken bent dan heb je geen ontvangst op Ned 1,2 3 ect.<P>Kenny

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij de signaalmeter in een Seca-doos krijg je alleen grove informatie over de kwaliteit van het signaal (BER). Niet over de signaal-STERKTE....<P>Als deze groen is wil dat nog niet zeggen of er veel verlies op je kabel zit, of een zwakke LNB of bijv. goede uitrichting van de schotel....<P>De transponder op 12.515 MHz is wel een stuk harder dan anderen. maw. Is geen goede transponder om op uit te richten. Gebruik bijv. de transponder waar MTV en VH-1 op zit. Deze zit erg hoog, is niet zo sterk en kan veel beter verliezen en slechte uitrichting weergeven.

Receiver: VU+ Solo 4K

Schotel: Digiality 85cm multifocus, 4x Triax PLL LNB, 4x Digiality DiSEqC 1.0 High-Iso (Astra1-2-3, Hotbird)

Link naar reactie
Delen op andere sites

@YTSMA<P>Waarschijnlijk staat je schotel niet helemaal zuiver gericht, waarschijnlijk zie je bepaalde transponders niet (diegene waar ned.1/2/3 opzitten)<P>het zou ook kunnen zijn dat er iets op je LNB (kopje op je schotel) zit..<P>Kijk ook even naar je sig. sterkte (Menu 7 - 1) (Technische informatie ==> Signaalstarkte) als deze groen is dan is je KOP schoon<P>Veel Suc6!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...