Ga naar inhoud


[7025+] astra 1-3 schakelprobleem


Harley

Aanbevolen berichten

Krijg regelmatig "afstemmen mislukt" in beeld als ik van van de astra 1 naar een nieuw themakanaal op de astra 3 schakel.

 

Heb discovery science en NGC wild naast de normale disc. en NGC in de zaplijst staan, zet ik hier een ongecodeerde regionaal tussen, gaat het meestal wel goed.

 

Diverse lijsten geladen, zenders opnieuw laten zoeken, niks helpt <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Heb een quad kop van canal digitaal in de schotel hangen. Kan me niet herinneren dat ik met de ouwe 7025 hier problemen mee had.

VU+ Duo2 - PrismCube

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb dit ook regelmatig....eigenlijk al vanaf het begin...ik heb een oudere dream 7025 en triax met 4 dual lnb`s erop.

Ik heb het idee dat het door de DiSEqC switch komt........want als ik van een sat zender naar een kabelzender zap heb ik er geen last van.

Het gekke van het verhaal is dat mijn 7000s die in de slaapkamer staat er totaal geen last van heeft....misschien toch een probleem van de 7025....????

Dreambox 500c, 8000ss/cc, Nokia DboxII, VU+DUO Wavefrontier T90, 10 dual lnb`s, Microclient

PLi Image

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Probeer eens via toneburse ipv diseqc AB


Lukt dan helemaal niet.

Citaat:
Ik heb het zelfde probleem bij het zappen van de ene sat naar de andere, bij diverse images... Het lost jouw probleem niet op, maar je staat niet alleen.


<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />


Tussenoplossing is, pas de volgorde maar eens aan in je zaplijst, de ene zender wil wel opvolgend terwijl een andere weer niet. Zap nu probleemloos eerst.

VU+ Duo2 - PrismCube

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jammer dat er niet goed gelezen wordt, vindt het meedenken wel tof hoor btw. Heb geen losse diseqc <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> En je kan verder weinig instellen tav schakeling

 

 

 

Citaat:

@Harley4, zenderlijst aanpassen? Hoe bedoel u, hij maakt toch een eigen lijst aan, alleen een paar favoriet boeketten hier.

 

Je kan de volgorde van je zenders ff anders zetten, ene overgang gaat wel goed terwijl de andere overgang van 19.2>>23.5 het bekende scherm tevoorschijn komt.

VU+ Duo2 - PrismCube

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik gebruik Spaun 411 diseq switches en heb er met mijn 7025+ ook last van. mijn 2 7000's die ook op de 4 quad lnb's in een visiosatschotel zijn aangesloten hebben dat probleem niet. het is bij mij alleen met de 7025+.

 

renzie

3x VU+ Uno 4K met Open Pli, 1x Zgemma h2h ,  Mag 256 iptv, Samsung 59" 1080p plasma met Yamaha RX-V381en Boston Acoustics A26-A23 en Mcenter speakers, 2x Apple TV 3, Rasperry Pi XBMC,  Synology 213+ Nas met 2x 3TB WD Red.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...