Ga naar inhoud


Humor TV dan toch niet in Themapakket TV Vlaanderen


DreamboxFreak

Aanbevolen berichten

Ondanks eerdere toezeggingen van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) om Humor TV en andere Nederlandse themakanalen via TV VLAANDEREN aan te bieden, blijkt de komst van deze zender nog even aan te slepen. De NPO kampt namelijk met problemen omtrent de uitzendrechten voor de Belgische markt, waardoor Humor TV voorlopig nog niet kan worden vrijgegeven.

 

Mogelijk lukt dit in een later stadium echter wel, en zal de zender alsnog door de NPO kunnen worden aangeboden via ons Vlaamse satellietplatform. We hopen het uiteraard en houden u op de hoogte!

 

----------------------------

 

Nieuw in het Pluspakket: Body in Balance

 

Eerder werd ons Pluspakket reeds uitgebreid met Hustler TV en kondigden wij ook al de toetreding van NASN aan (begin 2008), maar nu krijgt de klant hier nog maar eens een nieuwe zender volledig gratis bovenop!

 

Vanaf 1 december maakt namelijk ook Body in Balance deel uit van het Pluspakket. Deze internationale wellness-zender brengt alles wat men nodig hebt om in deze stressvolle tijden toch een gezonde geest in een gezond lichaam te behouden. Alternatieve geneeskunde en Oosterse filosofie gaan daarbij hand in hand met andere ontspanningsmethoden, zoals Nordic Walking en fitness.

 

De presentatie gebeurt in het Engels en wordt afgewisseld met lessen van echte experts. Body in Balance zendt uit van 6 uur ’s ochtends tot 18.45 uur ’s avonds. Klanten die reeds over een Pluspakket beschikken, moeten na 1 december enkel de zenderlijst even opnieuw inladen om deze zender te kunnen ontvangen. Hoe zij dat doen kunnen ze nalezen op onze consumentenwebsite.

Body in Balance zal op gecertificeerde TV VLAANDEREN ontvangers te zien zijn op preselectie 31.

 

 

 

Bron: TV Vlaanderen nieuwsbrief

SAT: momenteel niets meer 😞

Kabel: Telenet

Link naar reactie
Delen op andere sites


dat niet waar ,hé !!! ik vind spijt voor humo tv ! <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> wat is dat BIB ??? <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

 

 

Groeten Bullssattv <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Humax HD 2000 CI (TVV met BASIC+ en Free HD),DVB-T ! wink

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Wie kijkt er eigenlijk wel eens naar BiB?
Ik heb hem zelfs uit de zapp-lijst gehaald, net als RNN7 en Nederland 4 trouwens....


Ik zit nu midden in de feestperiode, en ik moet zeggen dat ik die BiB verschrikkelijk vind. Wat een nutelloze zender! Ik heb hem wel in m'n zaplijst staan, net als RNN7 en Nederland 4, wat ik nog wel vind gaan. Maar BiB is echt zonde van de bandbreedte... <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat zit er uiteindelijk in die specifiek voor de vlaamse markt bestemd is

Bib en het gesprek flutzenders!!

Ik overweeg om mijn tv-Vlaanderen abbo op te zeggen 'k terrug naar de kabel

interesantere zenders vor minder geld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Body in balance komt in pluspakket dus die met basis abbo hebben die niet,

voorts komt er is het themapakket voorlopig de nieuwe vitaya zender,playboy,de ngc wild,discovery sceince en de andere nederlandse zenders veronderstel ik behalve humortv.

de helft is interresant,

maar het kost ook iets minder dan 5€ hé <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Dreambox DM920: 2x Triple tuner (2x DVB-S2X multistream + DVB-C/T2) - T90 met 8 lnb's.

Tiny audio M7+, konig ANT-UV11L-KN en versterker konig ANT amp kit-10,

Konig FTA20

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik overweeg om mijn tv-Vlaanderen abbo op te zeggen 'k terrug naar de kabel interesantere zenders vor minder geld.

 

Vooral doen, zou ik zo zeggen. We leven in een vrij land met keuze op dat vlak.

 

Er bestaat een specifiek forum over Telenet Digitale Televisie, nml telenet digital café of zoiets.

 

Je kan daar dan posten over hoe goed Telenet voor jou wel is.

 

Greets

Link naar reactie
Delen op andere sites

Naar BiB & Het Gesprek kijk in dus vrijwel nooit. Zijn inderdaad grote flutzenders. Maar ik vind dat CDS/TVV de laatste tijd ook veel halve zenders is gaan doorgeven, waaronder ook Het Gesprek. Maar ook Film 1.3, TV Oranje, BiB (is op zich al nutelloos), Cartoon Network/TCM, RNN7 (op Astra 1), Dorcel TV en Man-X...

 

Dat vind ik wel jammer, en de meeste halve zenders zitten in het Familiepakket. Dus écht een mooi pakket vind ik het zo niet meer...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Of het nu Indi of Telenet is, als iemand niet tevreden is over TVVlaanderen en meent dat het gras elders groener is, moet hij toch zeker niet aarzelen om over te stappen. En inderdaad (maar off-topic) dan wel liever naar Indi, dan naar Telenet. Maar die keuze is er helaas niet, tenzij je een verhuis plant.

 

Greets

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is ook weer makkelijk gezegd.. Ik neem aan dat je pas kritiek gaat hebben als je het product zelf in huis hebt. Neem nu, misschien is dit voorbeeld fout, dat je TV Vlaanderen genomen hebt omdat je dacht "hey leuk een Vlaams pakket, ze hebben nog niet alle zenders maar ik neem aan dat ze vol goeie intenties zitten" en je moet na al die tijd vaststellen dat er nog steeds zenders ontbreken die op het groenere gras wel aanwezig zijn in het basispakket. Tja, dan vind ik dat de kritiek gegrond is! Dan heb je dus ettelijke honderden euro's geïnvesteerd in materiaal maar zou je opnieuw moeten investeren in een andere STB voor de kabel of iptv... Zo werkt het nu eenmaal niet in de portefeuille van iedereen <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als het zo niet werkt in de portefeuille van iedereen dan is het misschien in dat geval een goed idee om niet te snel een keuze te maken en pas te opteren voor één of andere provider als je zeker bent dat alles wat je wil er ook beschikbaar is aan de prijs die je er wil voor geven.

 

TVVlaanderen heeft toch nooit enige belofte gedaan dat zenders die niet in één van hun pakketten zaten er naderhand zouden bijkomen. Als je je keuze voor een provider laat beheersen door wat er mogelijkerwijze later misschien zou kunenn bijkomen, moet je toch niet verwonderd zijn dat het eens kan tegenvallen. Wacht dan af of kies dan voor de eerste keer voor Telenet ....... of Indi.;) als die alle zenders aanbieden tegen lagere prijs (wat ik trouwens betwijfel, maar goed daar gaat het niet over)

 

Greets

 

 

PS Over beloftes gesproken, ik herinner mij nog een persbericht van Telenet waarbij met veel bombarie werd aangekondigd dat via de digibox de "red button" functie van de BBC zou kunnen worden geactiveerd. Heeft iemand daarvan ooit nog iets gehoord ? Hopelijk heeft niemand daarvoor ooit een Digibox gekocht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...