Ga naar inhoud


Opzeggen abbo planet (isdn)


robbedoeske

Aanbevolen berichten


in principe zegt je nieuwe isp, als je naadloos wilt ovestappen, het abonnement op. sommige stugge providers (via kpn) willen nog wel eens moeilijk doen (ineens bijna 100 euries de 2 maand weg aan abbo-knaken vinden ze niet leuk).

 

Citaat:
Ik wil overstappen van een andere provider naar Orange, hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je op verschillende manieren bij ons aanmelden: via de website, telefonisch, een winkel waar ze Orange abonnementen verkopen of via een gratis verkregen cd-rom. De eenvoudigste manieren om je bij ons aan te melden zijn:

 

via http://www.orange.nl

via nummer 0900 1480 (€ 0.10/min)

Tijdens het aanmeldproces wordt onder andere rekening gehouden met de internet verbinding die je op dit moment bij de andere provider hebt (in combinatie met het Orange product waar je in geïnteresseerd bent). In het aanmeldproces wordt je er ook op gewezen dat je eventuele contractuele verplichtingen met je huidige provider na moet gaan.

 

 

en reken er maar op dat Planet je dwingt te blijven tot einde contractduur. je mag 3 maand voor het aflopen van de contractsduur de overstap melden. veelal doet de provider dit voor je.

ik zou voor de zekerheid (als het mis gaat kom je in een mangel, dat wil je niet weten) jezelf telefonisch aanmelden en dan ook vragen hoe het met je KPN lijn komt. als je dit alles hebt geregeld dat je per ommegaande dit via e-mail, fax of per post krijgt toegestuurd (zeer belangrijk), dan heb je altijd wat om op terug te vallen!

 

 

succes,

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou bij orange gewoon een gehele nieuwe aansluiting aanvragen op de reserve aders. Als alles dan naar behoren werkt zeg je je isdn abbo op.

Anders krijg je waarschijnlijk een orange adsl verbinding voor op een ISDN lijn welke op langere afstanden langzamer is dan een pstn adsl. Zal merkbaar verschillen bij zo'n 20mb abbo. Het is wel zo dat je dan gedurende een paar maanden dubbel betaald maar dat je niet zonder internet zit is dan een gegeven..

 

Stukkie wikipedia

 

Citaat:
The difference is in the use of the available frequency spectrum of analogue telephone lines (POTS).

 

Spectral allocation of services in a typical telephone line (from low to high frequencies)

 

|--ANALOG--|---------ISDN---------|---------------------------------------------------DSL---------------------------------------------------|

 

The Annex-A mode is more efficient since it uses the whole available (ISDN+DSL) spectrum. It allows for longer distances from the central DSL Access Multiplexer (DSLAM) to the subscriber. In Annex-B mode the ISDN range is spared (wasted), even for ADSL-Over-Analog subscribers.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Robbedoeske,

na trammelant (veel) met Planet ben ik overgestapt naar Speedlinq, mede door planets helpdesk, wat een arrochantie, wat een klantenservice.

 

IS EEN MONTEUR (dacht van kpn)aan huis geweest om een nieuwe aansluiting te maken, waarom?? deze lag er toch al van planet.

Helpdesk kon dit ook niet beantwoorden.

Volgens mij geldklopperij.

Maar goed heb gelukkig een andere provider.

Goedkoper en sneller, moet natuurlijk wel van alles terug verdienen, zoals aansluit kosten, modem etc.

Wat Merde zegt klopt, let goed op je opzegtermijn.

Volgens mij 1 maand, effe bij Planet gekeken:

 

 

Let op!

Een opzegging van uw Planet Internet ADSL-abonnement betekent dat de overeenkomst met zowel Planet Internet als met KPN wordt beëindigd.

 

 

U kunt uw ADSL-abonnement telefonisch opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand voor afloop van de lopende contractsperiode. Neem hiervoor contact op met onze Servicelijn : 0900-1905 (€0,10 per minuut) Vervolgens kunt u de servicelijnmedewerker melden dat u wilt opzeggen.

 

Succes bij je nieuwe provider.

Groet Sallander.

Link naar reactie
Delen op andere sites

IK heb hier ook IPB van de kpn over een ISDN lijn en ga nu ook overstappen naar een andere provider.Nu is dat zeer moeilijk daar de meeste providers geen IPB over een ISDN lijn kunnen leveren.Ik heb nu zo gedaan,eerst alles opzeggen bij de KPN en een belbudged aangevraagd dit word 21 Jan gerealiseerd daarna kan ik overstappen naar een andere provider maar dan zit ik wel 3 a 4 weken zonder internet.

ik hoop dat je wat aan deze info hebt.

 

gr henk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Maar dan ben ik nog niet van die isdn lijn af zeg maar.


Zucht.

JE HEBT GEEN ISDN MEER BIJ IPB!! JE BELT VIA VOIP.

Sorry, moest er ff uit.

De lijndrager is nog wel ISDN dat is het enige.

Als je je aanmeld bij Orange krijg je waarschijnlijk een POTS modem toegestuurd.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Robbedoeske,

 

nee, heb internet + bellen

dit is een stukje factuur van speedlinq:

1 9,50 01-01-2008 / 31-01-2008 sp908092 ADSL toeslag dedicated line

Dus 9,50 euro voor lijn gebruik KPN.

 

Dit is een stukje van speedlinq:Is er geen sprake meer van een Shared Line, dan is KPN gerechtigd een toeslag voor de 'dedicated line' (Killed Voice Toeslag) in rekening te brengen. ...

 

Tja?

Groet Sallander.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ipb kun je alleen telefonisch opzeggen volgens de faq.Dus vandaag maar de stoute schoenen aangetrokken en gebeld naar de helpdesk (10ct/min) keuze menu doorgelopen en vervolgens een medewerkster aan de lijn.Die vertelde mij meteen dat ze,in verband met de drukte mij niet te woord kon staan en of ze mij morgen terug konden bellen.Welja,zegt iedereen op dit moment zijn abbo op:).Ben benieuwd wanneer ze bellen.....

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Oke zelf dus maar weer gebeld:/ Nu beweren ze dat ik een contract heb tot juni 2008,maar mijn abbo loopt al 3 jaar,en er staat toch geschreven dat na een jaar het abbo per maand opzegbaar is met in achtneming van een opzegperiode van 1 maand.Of wordt ik nu weer gestraft omdat ik 1 van de eerste abbonees was en is die regel wellicht later veranderd? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het contract van voor 1 augustus 2007 wordt steeds met een jaar verlengd.

Opzeggen kan 1 maand voor het verstrijken van het jaarcontract.

 

Na 1 augustus 2007 begin je met een jaarcontract,daarna contract voor onbepaalde tijd.

 

Dit is dan wel per maand opzegbaar.

 

G:Toon

Gr:Toon

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...