Ga naar inhoud

theparasol

Leden
 • Aantal items

  8241
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over theparasol

 • Titel
  Sat4all verslaafd
 • Verjaardag 11/30/1974

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Slagharen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Enige boeiende extra kanaal voor ons in bomvol is RTL crime. En toch neem ik dan nog steeds geen bomvol want ik verrek het om voor voetbal kanaal foxsports af te dragen...
 2. Staat idd niet in de playstore van android tv maar ik heb de apk ge-exporteerd vanaf mijn phone en dan werkt hij vervolgens prima op mijn h96 pro+
 3. En zo is het met iedere beveiliging gesteld. Het werkt hooguit vertragend en de tijd en moeite die je erin moet steken zorgen er dan voor dat je het niet meer wilt.
 4. Is een VPS tegenwoordig dan niet voordeliger? Daar zit ook geen afschrijving van de hardware op en een hardware defect is ook niet aan de orde.
 5. Precies, maar de content leveranciers vermarkten de content het liefst per land/regio dat is namelijk veel lucratiever voor ze. Daarnaast kunnen ze de content providers vervolgens contractueel dwingen om het niet buiten de regio grenzen aan te bieden op straffe van een aanzienlijk hogere doorgifte prijs. Allemaal overblijfsels van het pre-europa tijdperk. Ik zou zeggen EU pak dit keihard aan, Alle providers eu breed laten en kunnen opereren en klapjes voor content leveranciers die ouderwets regio contractjes proberen af te dwingen. Het boeit mij geen sier wie mij mijn provider is en waar deze in de eu zit: zolang het maar legaal is en content bevat die ik wil afnemen!
 6. Dat mag dan wel zijn maar onze oosterburen hebben dik 80 miljoen potentiele afnemers. De sat heeft een dusdanige dekking dat het niet uitmaakt hoe groot het land is. Een puur op Nederlands publiek geënt pakket zal dus in beginsel circa 5 keer minder verkocht kunnen worden. Als de "setup" kosten gelijk zouden zijn kun je stellen dat dit ook met een factor 5 zal doordreunen in de consumentenprijs.
 7. Het is hier gewoon zwaar bekabeld: cai, fiber, dsl en vlak ook 3G/4G niet uit. Daarnaast zijn we een landje met heel weinig inwoners. Landen waar het goedkoper wordt aangeboden wonen en veel meer mensen en is sat onvangst vaak de enigste optie.
 8. En dat werkt ook prima, het maakt oscam idd niet uit wat voor tijd het is enkel het aanpassen van de systeemtijd terwijl oscam zijn werk moet doen dat verstoord zijn goede werking. Stel je voor dat je heen en weer zapt over meerdere providers / sat posities en telkens zit je image de systeemtijd te syncen met de transpondertijd waar je op dat moment zit te loeren. Je zult maar een opname hebben lopen in de achtergrond. Dat gaat gauw vervelen die zwarte stukken als je het later gaat bekijken
 9. Voor het versturen niet nee, maar alle controlwords worden vervolgens met hun gehashde ecm en timestamp opgeslagen in een memory cache. De foef is dat als de systeem tijd verspringt vooruit of achteruit dat oscam actuele ecms / cws negeert en opruimt omdat ze over hun houdbaarheidsdatum heen zijn. Ook een evt gebruikte ratelimiter ging trouwens van zijn padje af. Die opstarttijd is nog niet eens het ergste, maar images van jaren terug pakten ook nog eens de transpondertijd van de actuele zender en pasten de systeemklok daar op aan. Met als resultaat dat deze ineens paar seconden of minuten voor of achteruit ging en een aangevraagde ecm niet meer in behandeling genomen werd omdat deze immers al zogenaamd verlopen was. Enfin, zo was het "vroeger". Images zijn nu verbeterd op dit punt en dus is de clockfix niet meer nodig. Beter is het om oscam helemaal niet afhankelijk te laten zijn van systeemtijd maar om een eigen klok te gebruiken maar dat gaf weer idioot veel implementatie issues op al de diverse hardware waarop oscam gebruikt werd. De implementatie daarvan is nooit in de trunk terecht gekomen en is een stille dood gestorven.
 10. ...maar wie zich niet op tijd verschoond krijgt luizen als kamelen!
 11. Of al je bestanden ge-encrypted... Of je hebt zelf geen last maar veroorzaak je overlast bij andere internetgebruikers omdat je pc een zombie in een botnetwerk geworden is. Maar uiteraard overkomt dit altijd een ander want voor een ervaren computer gebruiker is het wel verantwoord om unsupported OS te gebruiken icm internet
 12. Als je geen WiFi controller hebt ben je erg afhankelijk van de WiFi drivers in je clients. Die bepalen dan waar ze mee connecteren en wat er moet gebeuren voordat ze op zoek gaan naar een betere wifi netwerk. Dit is de roaming aggressiveness. Ik vergelijk het altijd met een slechte relatie. De relatie begint altijd goed en als die minder wordt blijven de meesten toch bij elkaar ook al is er inmiddels een veel betere combi mogelijk. Een controller kan desnoods een klittende client een schop geven zodat die toch de betere match gaat maken. Ellende is ook nog eens dat signaalsterkte niets zegt over de kwaliteit van de datadoorvoer: Je kunt wel 100% ontvangst hebben maar als dat kanaal druk gebruikt wordt door andere accesspoints heb je nog geen goede netto data doorvoer. Of als naburige netwerken het al niet verpesten: wat dacht je van een 300 Mbit netwerk waar slechts een 1 Mbit internet connectie achter zit? Had je toch betere die 26Mbit wlan kunnen connecten waar een 50 Mbit internetconnectie achter zit.
 13. Maar dat is dus niet verstandig: Net zo goed dat je op een besneeuwde smalle B weg met links en rechts eikenbomen beter geen 80 km/u kunt gaan rijden ondanks dat het wel "mag" van de wetgever.
 14. Ja, maar dan kun je toch nog steeds ingegaan zijn op een aanbiedingsactie waarbij je weer nieuwe contractperiode van een jaar of 2 jaar krijgt? Toen ik na jaren overstapte van familie SD naar basis met HD pakket kreeg ik ook een jaar contract uit te zitten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid