Ga naar inhoud

theparasol

V.I.P.
 • Aantal items

  8385
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  50

4 Volgers

Over theparasol

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Slagharen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Gaat hem niet worden, voor de corona vaccins is bewezen dat de dood niet een van de bijwerkingen is. Van het doormaken van corona is dat wel een van de uitkomsten. Zeker als je medische hulp afwijst of niet tijdig beschikbaar is. Dus de beste keuze is dan overduidelijk geen vaccinatie en proberen besmet te raken. Hoewel zoveel moeite zal dat laatste niet kosten want je moet moeite doen om een corona besmetting te voorkomen. Maar als je nu echt wanhopig bent: 2 weken eenzijdige voeding, paar nachten doorhalen en dan een lokale middelbare school opzoeken en ff flink inhaleren.
 2. Ik vind de badge forum troll in jouw geval dik verdiend 😉
 3. Ik neem ook nooit paracetamol, waarom zou ik dat doen. De pijntjes die paracetamol oplost liggen ver beneden mijn pijngrens. Ik ben nooit ziek maar aangezien ik geen twijfels heb over bijwerkingen op langere termijn van vaccins is het voor mij geen issue om hem te nemen. Waarom zou ik gokken met mijn gezondheid, waarom risico nemen dat ik asymptomatisch blijk te zijn maar wel ff zonder het te weten voor verspreiding zorg naar medemensen in mijn omgeving die het op hun beurt ook weer doorgeven. En het argument dat een gevaccineerde ook nog steeds besmettelijk kan zijn dus waarom zou je het nemen is puur iets voor twijfelaars om zichzelf goed te praten dat ze dan nog wel ff wachten op het wonder middel dat er voor zorgt dat je helemaal 100% immuun bent. Als je ipv 24 uur besmettelijk nog maar 1 uur besmettelijk bent dat scheelt al enorm. Voor mij is het wel duidelijk dat ze domweg het vaccin niet willen, er is twijfel en door alle misinformatie over vaccins wat ze gedurende hun leven opgevangen hebben is er sprake van gerede twijfel en zullen ze het ook niet gaan nemen. Ze hopen dat ze de kont ervoor weg kunnen draaien. Je isoleert bv je huis toch ook terwijl je weet dat je nog steeds niet zodanig kunt isoleren dat je de kachel niet meer hoeft te stoken? Daar zie je toch ook dat het nut heeft? Zo zie ik het tenminste ook met vaccineren. Het heeft me in totaal twee keer een uur gekost. Ik zal wel nooit weten hoeveel leed ik mezelf en anderen met die 2 uur van mijn tijd bespaard heb maar ik heb wel mijn eigen kleine bijdrage geleverd aan dit wereldwijde probleem. Lang verhaal kort: Iedereen die nu nog twijfelt blijft twijfelen en zal het vaccin niet meer gaan nemen. Ieder persoon is anders, de ene gokt graag en de ander speelt liever op safe, weer een ander is recalcitrant, en laten we eerlijk zijn er zijn er ook die het allemaal aan de reet zal roesten die leven toch al bij de dag en het corona probleem verbleekt bij hun eigen persoonlijke problemen. Wie weet nemen bepaalde mensen wel geen vaccin omdat ze maar wat graag uit hun treurige leven zouden willen stappen maar zijn ze te laf om de hand aan zichzelf te slaan en zitten ze hun tijd uit. Enfin wat de redenen ook mag zijn beter dan dit wordt het niet en als de zorgsector het niet aankan dan is dat maar zo. Ik zou willen dat corona zorg niet ten koste zou gaan van overige zorg maar dat kan nu eenmaal niet. Iedereen heeft recht op de best mogelijke zorg. Wellicht corona patiënten niet meer opnemen in regulier ziekenhuis maar behandelen in landelijk corona centrum waar dezelfde handelingen uitgevoerd worden door niet gekwalificeerd personeel zonder geouwehoer van protocollen en de gebruikelijke rapportjes. Maar gaat hem niet worden want iedereen heeft immers recht op de best mogelijke zorg ongeacht of je bewust niet gevaccineerd bent of risicovol leeft door bv elke dag motor te rijden of altijd op goed geluk de straat oversteekt zonder te kijken of het veilig is.
 4. Volgende keer ga je beweren dat je Josef Stalin ook doorziet. Ik zou in jouw geval psychologische hulp gaan zoeken want je bent echt ver van je padje af. De schuld is een lelijk ding... niemand wil hem hebben! Hier is echter geen sprake van schuld of een verzonnen probleem, dit is een gezamelijk wereldwijd echt probleem die voor sommige mensen niet te bevatten en dusdanig onwerkelijk is dat ze vervolgens in alle hoeken en gaten zoeken naar alternatieve uitleg want de harde werkelijkheid is voor hen niet te accepteren.
 5. @happysat: Ben jij je wel bewust dat jij bij voortduren sites citeert met des informatie? Niet alles wat je opgraaft uit het www is waar. Het combineren van onwaarheden en halve waarheden van diverse sites in een bericht maakt je boodschap nog niet waar. Wat denk je hiermee te gaan bereiken? Een tegengeluid? Je zaait enkel verwarring en irritatie.
 6. En een haas is ook geen konijn. Maar inhoudelijk voegt het voor de zoveelste keer net zoveel toe als de vele linkjes en plaatjes uit jouw koker. Als jij zegt 1+1=3 en iemand zegt 1+1 =2 dan zeg jij ja maar 2x2 = 9 Inhoudelijk reageer je nergens op en blijft maar andere onzin spuien. Voor mij het kenmerk van wat een duitser zal noemen een Vollidiot.
 7. Totale lockdowns voor ongevaccineerden lijkt mij een prima idee! Hoeven zij ook niet meer voortdurend angstig te zijn dat ze ernstig ziek kunnen worden door een besmette gevaccineerde. Dat is nog niet geprobeerd tot nu toe en is prima te handhaven met de reeds voorhanden zijnde QR code systeem van corona bewijs. Als niet gevaccineerde kun je straks ook een QR code krijgen als je laat vastleggen dat je afziet van elke vorm van medische, financiele of sociale hulp igv corona besmetting of lange termijn gevolgen van het doormaken van die ziekte. Ik snap werkelijk niet dat iemand het risico op een ernstige ziekte durft te nemen als die te voorkomen is. Het is voor mij precies hetzelfde als met een verouderd besturingssysteem, zonder firewall of virusscanner het internet opgaan en zeggen dat het toch allemaal niets uitmaakt omdat als je de zaakjes wel goed voor elkaar hebt dat je ook niet gegarandeerd probleemloos en veilig kunt surfen. Dus waarom dan een supported os, up to date virusscanner en firewall gebruiken? En weet je het komt ook voor dat je ondanks dat juist in de problemen komt door buggy os, firewall en virusscanner op de lange termijn. En maar janken als die klote providers met honeypots je tijdelijk dan wel permanent afsluiten als ze in de gaten krijgen dat jouw ip actief rommel het net op slingert. Jij hebt immers nergens last van. Maar wel van de afsluiting! Maar het roest me eigenlijk ondertussen aan me kont. Ik heb mijn bijdrage geleverd en meer dan dat kan redelijkerwijs niet van me verwacht worden. Dat niet iedereen een bijdrage kan, wil of durft te leveren is jammer maar beter dan dit wordt het echt niet. Het zal een slijtageslag worden de komende tijd in de ziekenhuizen maar linksom of rechtsom zal iedereen antistoffen opbouwen of er in meer of mindere mate kapot aan gaan. En als straks de premies stijgen dan barst gegarandeerd de volgende discussie los. Komt corona en (langetermijn) gevolgen in een extra aanvullend pakket of niet? En uiteraard de ethische discussie erover of dit al dan wel of niet uberhaupt mag. Heeft iedereen maximale keuze welk risico ze willen afdekken en hoe. Of gratis vaccineren om risico te minimalizeren of extra bijverzekeren omdat je bang bent of helemaal niet omdat je een rotsvast vertrouwen hebt in je eigen ijzersterke gestel. Ik weet wel zodra mensen in hun geldbuidel geraakt gaan worden is het net zo gauw afgelopen met hun morele opinies als het feest waarop medegedeeld wordt "het bier is op!"
 8. Wat veel beter werkt is een lockdown van de ziekenhuizen voor bewust ongevaccineerde corona patienten. Voor een nieuwe lockdown is een meerderheid nodig in de regering en met de huidige vaccinatiegraad van ruim 80 procent ga je die hier echt niet meer krijgen.
 9. Mag ik even lachten... hiermee bewijs je voor mij voor de zoveelste keer dat je totaal geen lor snapt van de werking van een immuunsysteem en vaccins. Waarom wil iedereen toch perse een mening hebben en uitdragen zonder enige kennis. Het gaat er niet om dat je informatie kunt vergaren. Je moet snappen hoe het werkt en elke informatiebron kunnen beoordelen of ze feitelijk juist zijn. Kun je dat niet dan ga je vanzelf een keer ten onder aan de vele mis informatie. Je hebt een voordeel.... geluk is met de dommen
 10. Ik zie het probleem niet. De groep ongevaccineerden wordt vanzelf door natuurlijke selectie de komende jaren gedecimeerd. Ik heb inmiddels alleen respect voor de bewust ongevacinneerden als ze ook bewust afzien van iedere medische of sociale hulp tgv corona besmetting. Ga thuis uitzieken, revalideer op eigen kracht en als je bv 3 maanden of langer geen slag werk kunt verrichten ook niet de ziektewet in. En tegen een ieder die medeleven toont zeg je ook bewust ik behoef geen medeleven ik heb bewust zelf gekozen om te creperen. En niet janken dat je door die stomme QR code beperkingen hebt: de meerderheid heeft bepaald dat die nog even nodig zijn totdat de groep ongevaccineerden zonder antistoffen klein genoeg is geworden. Hoe dan ook, antistoffen zul je ooit krijgen. Of door een vaccin of volledig op eigen kracht. Hopelijk ben en blijf je krachtig genoeg!
 11. "We moeten respect hebben voor ieders mening." Nou nee, geen respect want niet iedere mening is deugdelijk onderbouwt met feiten! Dus helaas.... het blijft bij vrijheid van meningsuiting maar ook niet meer dan dat. Respect moet je verdienen. Het is niet iets wat je per definitie krijgt of recht op hebt.
 12. Ik had me al verdiept en oa die sites zelf al gezien voordat minplus gereageerd had. Onafhankelijk van elkaar komen we tot dezelfde conclusie. Ik zou in jouw plaats de dokter nog eens raadplegen, wie weet dat hij/zij inmiddels door voortschrijdend inzicht tot een nieuw persoonlijk advies komt. Maar ergens verwacht ik dat je dat helemaal niet wilt want het gegeven advies past helemaal in jouw straatje.
 13. Wat een koopje: dat is nog geen 7,50 per maand! Erg jammer dat er zoveel gevist wordt in dezelfde vijver. Als je over "alle" content wenst te beschikken zul je toch al vlot 2 of meer van die verschillende streaming diensten moeten afnemen. Reden: exclusieve content alleen beschikbaar op platform x,y,z Dan wordt het opgeteld al gauw te kostbaar. Hopelijk ontstaat er op termijn een overkoepelend platform waarin alle content aangeboden wordt.
 14. Ik las HappySat zijn opmerkelijke lyme claim ook en na wat researchen kwam ook ik tot de conclusie dat hij onjuiste informatie op dit punt heeft. Als je je verdiept in de situatie met Lyme patienten wordt feitelijk aangeraden om Covid vaccinatie te nemen omdat Lyme patienten kwetsbaarder zijn en de vaccinatie kan juist hen behoeden voor extra gezondheidsproblemen na infectie met covid.
 15. Wat is die "kan" kans igv ander gevaccineerd persoon dan? Die is echt vele malen kleiner! Ik maak een verder waardeloze vergelijking: Twee auto's rijden achter elkaar aan op een winterse dag plotseling moet de voorste auto onverwachts remmen omdat er een auto stilstaat op de weg. Hoe schat je de kansen in dat ze er acherop klappen met aanzienlijke schade en zelfs dodelijke afloop? Igv 1 van de auto's versleten banden heeft? igv beide auto's versleten banden hebben? igv 1 van de auto's winterbanden heeft? igv beide auto's winderbanden hebben? Net zoals met een immuunsysteem wat plotseling een uitdaging krijgt zou je willen dat er nog genoeg tijd is om tijdig stil te staan. Uiteraard doe je er niks aan als je net die ene gek treft die met versleten spul achter je aan rijdt. Dan ben je alsnog aan de beurt ondanks dat je zelf alles voor elkaar hebt. Het is beter als je een dag naar het strand gaat en je bent bang om te verbranden en neemt zonnebrand creme mee dan dat je een dag naar het strand gaat en je ziet wel wat het wordt zonder zonnebrand creme en je komt vervolgens zo rood als een kreeft weer terug. Je angsten kun je altijd beter onder de ogen zien dan simpelweg negeren! Maar goed, iedereen heeft recht op zijn eigen setje domme en verstandige meningen. Verstandige mensen stellen hun meningen bij op basis van ervaringen. Eigenwijze mensen alleen op basis van hun eigen ervaringen. Voor domme mensen voelt het alsof het hun wordt aangedaan door anderen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.