Spring naar bijdragen

theparasol

Leden
 • Aantal bijdragen

  8232
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over theparasol

 • Rang
  Sat4all verslaafd
 • Verjaardag 11/30/1974

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Slagharen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. ...maar wie zich niet op tijd verschoond krijgt luizen als kamelen!
 2. Of al je bestanden ge-encrypted... Of je hebt zelf geen last maar veroorzaak je overlast bij andere internetgebruikers omdat je pc een zombie in een botnetwerk geworden is. Maar uiteraard overkomt dit altijd een ander want voor een ervaren computer gebruiker is het wel verantwoord om unsupported OS te gebruiken icm internet
 3. Als je geen WiFi controller hebt ben je erg afhankelijk van de WiFi drivers in je clients. Die bepalen dan waar ze mee connecteren en wat er moet gebeuren voordat ze op zoek gaan naar een betere wifi netwerk. Dit is de roaming aggressiveness. Ik vergelijk het altijd met een slechte relatie. De relatie begint altijd goed en als die minder wordt blijven de meesten toch bij elkaar ook al is er inmiddels een veel betere combi mogelijk. Een controller kan desnoods een klittende client een schop geven zodat die toch de betere match gaat maken. Ellende is ook nog eens dat signaalsterkte niets zegt over de kwaliteit van de datadoorvoer: Je kunt wel 100% ontvangst hebben maar als dat kanaal druk gebruikt wordt door andere accesspoints heb je nog geen goede netto data doorvoer. Of als naburige netwerken het al niet verpesten: wat dacht je van een 300 Mbit netwerk waar slechts een 1 Mbit internet connectie achter zit? Had je toch betere die 26Mbit wlan kunnen connecten waar een 50 Mbit internetconnectie achter zit.
 4. Maar dat is dus niet verstandig: Net zo goed dat je op een besneeuwde smalle B weg met links en rechts eikenbomen beter geen 80 km/u kunt gaan rijden ondanks dat het wel "mag" van de wetgever.
 5. Ja, maar dan kun je toch nog steeds ingegaan zijn op een aanbiedingsactie waarbij je weer nieuwe contractperiode van een jaar of 2 jaar krijgt? Toen ik na jaren overstapte van familie SD naar basis met HD pakket kreeg ik ook een jaar contract uit te zitten.
 6. Waarom zou je dan 6 maanden moeten wachten van canal digitaal? Het moet denk ik zijn dat het sat abonnement opgezegd werd maar dat er nog een restant contract periode uitgezeten diende te worden van 6 maanden. Daarna kon Bamse pas op vol of bomvol abonnement overstappen.
 7. Als iemand expertise heeft op dit punt en kan aanvullen dan graag want dit was een voor mij althans erg leerzaam topic en ik dank een ieder die hieraan een bijdrage heeft gegeven.
 8. De orginele cccam heeft deze parameter ook. Hiermee kun je beslissen of je alleen shares wilt hebben met fysieke kaarten erin of ook shares waar geen smartcard aan te pas komt en waarbij de controlwords dmv emulatie gegenereerd worden. Inmiddels is het cccamprotocol dusdanig losgeslagen van de originele intentie dat ik me afvraag of deze parameter ook nog maar iets toe doet in de praktijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid