Ga naar inhoud


[TF5510pvr] EPG Astra3 Canal Digitaal, wanneer?


Gast t-sec

Aanbevolen berichten


  • Reacties 95
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Origineel bericht van: t-sec
VTM, VT4, Hallmark, Comedy Central, allen hebben EPG en now/next met de huidige Beta FW.

Vandaag heb ik de bevestiging van Topfield gekregen dat er direct gekeken wordt naar het ontbreken van now/next bij Holland Doc. Zodra dit opgelost is krijg ik een v2.0 Beta FW voor de test.

Topfield Development heeft mij nadrukkelijk verzocht om de Beta FW onder geen enkel beding te verspreiden.
De NL distributeur laat het aan alle kanten afweten, dus zijn ze erg blij dat ik ze nu wil helpen met testen.
Zij doen daarom momenteel echt hun best voor mij/ons, laten we dit even respecteren tot de echte FW update op de Topfield site wordt gezet.

Voor wat betreft FW voor een TF5510; deze draait ook op een TF5500. TF5510 is een TF5500 met officiele CD Fastscan software.


Heel begrijpelijk, en ik respecteer dit dan ook natuurijk! En alle respect naar jou t-sec voor alle moeite die je doet! kei bedankt!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben er inmiddels achter dat het ontbreken van now/next op alleen het kanaal "Holland Doc" een 1-daagse bug lijkt te zijn. Want sinds de afgelopen twee dagen erna komt naast EPG ook de now/next info netjes mee op deze zender.

 

Tot nu toe 1 bugje ontdekt:

Soms met het - uit standby mode - aanzetten van de 5510 krijg ik netjes beeld op bijvoorbeeld RTL4, maar krijg ik tevens de rode balk "geen kaart" midden in beeld. Vaak met een hap uit de rode balk. Zappen of even opnieuw uit/aan doet dit bugje verdwijnen.

Dit gaat soms gepaard met het fel knipperen van de info op het fluordisplay in de 5510. In dit voorbeeld knipperd dus [RTL4]

 

 

Als er mensen zijn die nog meer dingen goed getest willen hebben; laat het z.s.m. weten. Anders ben ik voornemens om volgende week alleen de boven genoemde bug door te geven (mits niets anders zicht voordoet), de daaruit volgende Beta FW 2.0 te testen en bij goed gevolg groen licht te geven voor de officiele TF5510PVR L436 FW Update.

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Update:

 

Enkele weken geleden mijn gevonden bugs doorgegeven aan Topfield. Zij zouden het oppakken en sinds dien niets meer vernomen.

Afgelopen week per e-mail om een status gevraagd; men is nog steeds druk doende met het EPG verhaal om dit goed aan de praat te krijgen. Waarschijnlijk geldt deze bug voor meerdere machines. Zodra er duidelijkheid is zou ik daarvan bericht krijgen.

 

Tot die tijd nog even afwachten op de nieuwe Beta SW en de daaruit volgende SW update via de site.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Vandaag een update e-mail gehad van Topfield waarin werd verteld dat men een aantal niet op te lossen onregelmatigheden in de EPG stream van Astra1 12515 heeft gevonden. Dit is meest waarschijnlijk een CD probleem.

Niet vreemd, immers wordt er binnen dit forum wel meer gesproken over allerlei rariteiten met EPG Media Highway van CD.

 

Verder is men bij Topfield bezig om een EPG FW update te maken voor al hun machines. Hieruit volgt een update serie voor meerdere machines en natuurlijk ook voor de TF5510.

 

Zodra ik weet wanneer de update op de Topfield site zal verschijnen laat ik dit meteen weten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
  • 1 maand later...

Ook ik had dik 6 weken niets meer gehoord na mijn laatste bevindingen van de Beta FW.

Netjes per mail aangegeven wat er nog niet ok was en vervolgens niets meer gehoord.

 

Laatst ondervond ik dat tijdens "instant record" de opname mee verschuifd als ik verder zap naar andere zenders. Ook duidelijk uitgelegt en het zou bij de engineers worden gelegt.

 

We zullen Topfield maar weer eens gaan mailen, anders hoor ik ze denk ik niet meer. Zijn denk ik druk met de 7000 serie problemen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Digidirk

Goed nieuws:

 

Nieuwe software is OTA!!!!

 

Net upgrade gedaan via de sat (astra1) : even snel gekeken, mediahighway EPG werkt nu ook op regionalen, hallmark, Comedy Ch en themakanalen op 23 Oost. Grote klasse

 

Software versie is TF NCPC 5-14-81

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Digidirk

Snap t zelf ook niet, ontvanger geeft aan dat software van 28 maart 2008 is. Maar hij staat pas sinds kort OTA, want dat check ik regelmatig. Het belangrijkste is echter dat de Mediahighway het nu wel doet op 23 Oost (behalve hier op L1 en KETNET) En daar ging t toch om. Heb de soft even uit de toppy getrokken voor de liefhebbers.

 

Dirk

test.zip

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb hem ook OTA geinstalleerd en daarna vergeleken met de versie van de Topfield site en er blijkt maar 1 byte verschil in te zitten (Die van de Topfield site heeft aan het einde een extra byte (20)). EPG van Hallmark etc werkt goed, alleen wil RecCopy 's nachts na gedaande arbeid niet meer uitschakelen. Ook blijkt Blueline deze versie niet leuk te vinden. zodra er iets op het scherm komt van Blueline hangt de Topfield. Silverline doet het wel goed.

TF5510PVR 160 GB met Astoncrypt 1.07 (2.23) en TF5000CI met Matrix Reborn ZCAS (1.1)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Sjaak,

 

Mocht je de 5510 versie geschikt hebben gemaakt voor de 5500 wil je deze dan hier ook plaatsen? Wil hem ook graag in mijn 5500.

 

Ben trouwens benieuwd waar je dat mee doet. Ik weet dat het ergens op het forum staat maar kon het zo 123 niet vinden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...