Ga naar inhoud


Nieuwe moppen deel 2


Gast

Aanbevolen berichten

Voor mensen die moppen willen plaatsen..dan graag hier in deze thread. De andere wordt gewoon te lang en vreet te veel resources.

Ik heb de veiligheidsriemen alvast weer omgedaan... <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 438
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Het was triest, maar Jan was zonder oren geboren. Maar hij was erg succesvol met zijn zaak die hij zelf had opgezet, maar dat hij geen oren had ergerde hem vreselijk. Op een dag had hij een nieuwe manager nodig voor zijn firma. Na de nodige voorselectie had hij 3 mogelijke kandidaten uitgenodigd voor een persoonlijk interview.

 

De eerste man was fantastisch, hij wist alles wat hij moest weten, en was ook een interessant persoon. Aan het eind van het gesprek vroeg Jan "Valt er nog iets op aan mij ?" Natuurlijk, valt me wat op zei de man, u heeft geen oren. Jan vond dit antwoord niets, en gooide hem uit het kantoor.

 

Het tweede interview was met een vrouw. Zij was nog beter dan de eerste man, en hij vroeg aan het eind dezelfde vraag. En zij antwoordde " U heeft vast niet vooraan gestaan in de rij met het uitdelen van de oren " Jan helemaal over de rooie en gooide ook haar er uit.

 

Het derde een laatste interview was het beste ,de jonge man had alle nodige papieren en had zelfs op Nijerode gestudeerd. Hij was slimmer dan die andere twee en leek ook een betere zakenman. Jan was zeer enthousiast, en stelde weer aan het eind dezelfde vraag: " Valt er iets aan mij op ?" Tot zijn verbazing antwoordde de man. " Ja natuurlijk, u draagt contact lenzen, of niet soms ?" Jan was zeer verbaasd over de opmerkings gave van de man.

" Hoe in vredesnaam wist je dat?"vroeg hij.

 

De jonge man viel bijna van de stoel van het lachen en antwoordde: "Nou, het is nogal moeilijk om een bril te dragen als je geen #$% oren hebt !!!!"

 

gr.D.Quijote

2x M7 sat 801, Amiko HD 8155 en HD 8165 + combo

4 schotels op het dak, en 5 in de kelder

Link naar reactie
Delen op andere sites

Twee belgen moeten een héééééél eind lopen naar Antwerpen, gelukkig komen ze een garage tegen waar alle stadsbussen geparkeerd staan.

 

Zegt de ene Belg: "Laten we een bus gaan stelen."

 

"Goed idee!", zegt de andere Belg, "dan ga ik wel op de uitkijk staan."

 

De eerste Belg gaat naar binnen, de andere Belg staat op de uitkijk te wachten, en te wachten, hij hoort een hoop startende motoren en gerij, eindelijk na lange tijd komt de eerste Belg naar buiten met een bus.

 

"Allee,", vraagt de andere Belg, "waar was ge nu zo lang mee bezig?!"

 

Zegt de eerste Belg: "De bus van Anwerpen stond helemaal achterin!!"

 

977415-973091-smiley-15790.png

Met vriendelijke groet, Leo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik denk dat onze belgische satvrienden niet snappen wat daar grappig aan is... <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />




wees maar gerust,dat snappen we wel.ik weet niet of deze vraag hier al gesteld is maar toch,hier komt hij:
waarom lopen de drie gekleurde strepen van de nederlandse vlag horizontaal ?
antwoord:dan kunnen ze hun vlag verslijten tot tegen de vlaggestok.
copywright:urbanus. <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

beter een vogel in de hand dan geen hand,greetz slider

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een werknemer klaagt tegen zijn baas dat hij het allemaal hier meer aankan met zoveel stress.

Zegt de werkgever: als ik daar mee zit dan geef ik altijd mijn vrouw eens een goede beurt en dan is het meteen over, dat zou je ook eens moeten proberen!

Na een vrije dag vraagt de werkgever hoe het nu met hem gaat.

Hij antwoord: prima hoor, u had gelijk, het werkt prima; trouwens u woont daar niet slecht!!! Leuk optrekje hoor!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een man bestelt in de bar een biertje, gaat naar toilet en ziet bij terugkomst dat zijn biertje leeg is. Hij bestelt nog een biertje, gaat weer naar toilet en weer biertje leeg. Hij bestelt er nog een, vraagt pen en papier, schrijft er op: 'ik heb er in gepuugd' en gaat naar toilet.

Toen hij terugkwam moest hij lachen, zijn biertje stond er nog, maar na het lezen van het papietje ernaast verging hem het lachen. Er stond bijgeschreven: 'ik ook'.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vraagt een dame bij het wachthuisje van de tram aan een voorbijganger: Weet u misschien hie laat de tram hier langskomt?

Antwoord de voorbijganger: Geen idee, maar kan nooit lang duren want de rails ligt er al.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een man werkzaam in de rubber fabriek kreeg op staande voet ontslag omdat hij allemaal gaatjes in de condooms had geprikt. Op al het commentaar van zijn baas zei hij: kijk, ik kan het verkeerd zien, maar als ik dat niet had gedaan, dan had je mooi met al die fop-spenen blijven zitten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een vrouw gaat naar de tandarts, die vaststeld dat er een zenuw-behandeling moet plaatsvinden. Ach nee hé zegt de vrouw, ik krijg nog liever een kindje!

Kan ook zei de tandarts, dan moet alleen de stoel anders

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een jongentje laat zijn hond uit en wordt aangehouden door een politie-agent die vraagt waarom hij aan een veel te lange lijn loopt. Nou zegt het jongetje, mijn hond is loops en dat stinkt zo.

Zegt de agent: dan moet je hem laten dekken, dan heb je daar geen last meer van.

Aha zegt het jongentje en vraagt: Ach agent kunt u dat dan niet even voor me doen??? Ik heb altijd al zo graag een politiehond willen hebben......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een boer had eens gehoord dat zijn koeien door middel van kunstmatige insiminatie (KI) bevrucht konden worden en dat leek hem wel wat.

Dus een afspraak gemaakt en er zou iemand voor langskomen.

Na 2 dagen kwam er een man met aktetas die de boer meenam naar de stallen.

Zegt de boer: nou kijk, dit zijn dus de koeien Berta, Klara en Sara en daar is het spijkertje waar je je broek aan kan ophangen....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...