Jump to content

D.Quijote

Members
 • Posts

  4,969
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

3 Followers

About D.Quijote

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Marbella

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

D.Quijote's Achievements

 1. Optie 2 er zijn diverse revisie kits te koop voor de Quad 405. Google op Quad Antwerpen Belgie. Deze verkopen kant en klaren revisie kit voor Quad 405. Quad 405 is nu bij een vriend, had het inderdaad over een rivisie kit uit België, die neemt hem even onder handen. Heb zolang even een 303 te leen gehad. Ik ben nu in Nederland, Bavel Quad had ik ook al op gegoogeld. Trouwens mijn 405 is een van de 1ste types, ( serie nr. 2820 ) zelf uit Engeland gehaald in 1975 denk ik, na een paar jaar begon de trafo te brommen, toen gratis gerepareerd door Transtec, dus goede service.
 2. Inderdaad gewoon per internet bestellen en uitprinten of op je telefoon zetten. Blijf je in Hilversum? Kan je gelijk ook 1tje bestellen voor de terugreis.
 3. Gisteren avond plotseling in eens een loeiharde zware resonantie brom uit de speakers, ik denk dat ik weet wat er aan de hand is 😁 nadat ik de eindversterker Quad 405 had open gemaakt..... Wat ik lees is een 63 v 10000 uf , maar laat ik wel even doen, door een electronica vriendje. Ze zullen nog wel te krijgen zijn, waarschijnlijk niet dit merk van wat er inzat, maar een goede vervanger.
 4. Ik zal maar oppassen met een gasveer, met de druk die er op staat.
 5. Heel lang geleden daar geweest (50 jaar geleden), 3 dagen met de trein heen, 3 dagen daar, en weer 3 dagen terug pfffff.
 6. We hebben hier alleen nog maar zeur pieten.
 7. Ja maar voor Janssen heb je er maar 1tje nodig.
 8. Ja, dat kan ik ook, afgelopen zaterdag nog uit eten geweest, en ook gecontroleerd, dus het werkt, maar Hugo heeft dat nog niet voor elkaar, om dat over te zetten naar een Ned DigiD. Kan zelf via een andere app, mijn QR code checken, is een Ned. app. Via de corona check app.
 9. Ik heb mijn vaccinatie in Spanje gehaald, want ik was in die tijd niet in Nederland ( Janssen ) Heb dus een papieren uitdraai, maar die kan je niet overzetten via de Ned. DigiD. Heb mijn uitdraai gescand, en op mijn telefoon gezet, daarbij ook nog alleen de QR code appart ook op mijn telefoon. Werkt prima.
 10. Zijn nu in Nederland, gisterenavond uit eten geweest, hadden gereserveerd. Werden wel gecontroleerd op corona bewijs.
 11. Heb ik ook gezien, die vond ik wel goed.
 12. Al lang gezien, had er meer van verwacht, vond het geen Oscar waard. Einde van de film niet gehaald. Maar dat is natuurlijk mijn mening.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.