Jump to content
Sign in to follow this  
Guest beekware

dreambox 7025+ C

Recommended Posts

Guest beekware

Mischien een newbie vraag maar kan er niet echt duidelijk antwoord op vinden.

 

Indien men een DM7025+ met 2 kabeltunners en harddisk heeft incl. 1 TVHome-card is het dan mogelijk om te gelijkertijd 1 zender op te nemen en een andere zender te kijken? Ook al zitten deze zenders op dezelfde transponder? Had ergens iets gevonden dat dit er ook mee te maken zou kunnen hebben.

 

Ik maak nu gebruik van een DM500C en zou deze namelijk naar de slaapkamer willen verbannen en de huiskamer willen voorzien van een DM7025, zodat we gemakkelijk dingen kunnen opnemen en toch iets anders kunnen kijken. Lijkt ons ook handig om boven ook nog de mogelijkheid te hebben om opnames van de 7025 op de 500C te kunnen kijken.

 

thx alvast!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Met 2 kabeltuners kun je sowieso 2 dingen tegelijk, kijken en/of opnemen. Indien zenders op 1 transponder zitten, kan je eventueel boven deze 2 uitkomen, omdat als een tuner op een transponder tuned alle streams op deze transponder beschikbaar zijn.

 

Ik heb zelf een 7025 met kabeltuners en kan zonder problemen meerdere dingen kijken en opnemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest beekware

Thx! Besteld dan maar na 2dgn de box is binnen.... na wat stoeien allemaal gelukt. Wel enkele BSOD (mooie blauwe schermen) gehad maar ja... gewend van Windows cool

 

Nu Gemini 3.30 Flash en na het volgen van een handleiding Barry Alleen geinstalleerd met de images Ronnaldd en LT 4 Rev. op CF. Verder nog even kijken wat het beste image is. Gemini was is gewend op de DM500C...

 

Opnemen ff vlug getest en werkt prima.... direct opnemen en zappen maar, daarna kan je gewoon weer terugkijken, ideaal. Nu zoek ik nog een manier hoe je series kan opnemen, dit zou helemaal ideaal zijn, 1 maal klikken en de hele serie wordt automatisch opgenomen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest beekware

Thx, heb plugin al gevonden ekkes kijken hoe dat werkt... wink

Share this post


Link to post
Share on other sites
Origineel bericht van: beekware
Alleen geinstalleerd met de images Ronnaldd en LT 4 Rev. op CF. Verder nog even kijken wat het beste image is. Gemini was is gewend op de DM500C...

Ik was zelf ook Gemini gewend op de 500C en nu ben ik helemaal over op LT. Ziet er veel mooier uit, maar is/lijkt ook beter afgestemd op de specifieke eigenschappen van de 7025.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy