Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Crazy Sat

Liberty TV Vlaanderen nu ook op 12,5 W

Aanbevolen berichten

Atlantic Bird 1 (12.5°W), 2008-06-25 , Liberty TV Vlaanderen (Belgium) is in DVB-S van start gegaan op 11387.00MHz, pol.H SR:27500 FEC:7/8 SID:14881 PID:7701/7702 Dutch - FTA.

 

Nochtans volgens een eerder bericht :

 

Code:
Geeft Liberty TV het al op?maandag 31 december 2007Volgens het magazine Emerce dreigt Liberty TV, een digitaal reiskanaal, spoedig uit de lucht te gaan. De oorzaak is dat er simpelweg te weinig kijkers zijn en het concept, reizen boeken naar aanleiding van getoonde filmpjes, nauwelijks van de grond komt. Grote partners uit de reiswereld zien weinig in het opzet, juist omdat er weinig kijkers zouden zijn.UPC en @Home voegden het reiskanaal toe aan hun digitale kabelpakket (vroeger zat het zelfs in het analogeTelenet pakket in Vlaanderen), maar daarmee heeft de zender slechts een potentieel bereik van één miljoen kijkers.Afgezien van het feit dat Liberty veel mensen geheel niet bereikt bereikt, zoals de kijkers via satelliet, digitenne en analoge kabel, worden voor digitale tv ook geen kijkcijfers gemeten. Daardoor zijn adverteerders moeilijk te overtuigen.Daarbij zijn de kosten voor distributie via analoge kabel niet op te brengen en, zo liet Liberty eerder weten, een satellietkanaal is al helemaal onbetaalbaar.Satellietkijkers die de reisfilmpjes van Liberty willen zien, kunnen afstemmen op de Franstalige versie op Astra en de Vlaamse versie, waarvoor de aanvoer via de Hot Bird satelliet loopt. In Frankrijk en België is Liberty tot op heden succesvoller. In Duitsland kwam het kanaal eerder ook niet van de grond.Via de Astra 1 satelliet (19,2° Oost) kan je afstemmen op 12.552 GHz (V) met Sym:27.500 en FEC:3/4. FTA maar dan wél enkel in de Franse versie.Via de Hotbird satelliet (13° Oost) kan je ook FTA kijken. Afstemmen op 12.577 GHz. (H) met Sym: 27.500 en FEC:3/4 en je krijgt de Nederlandstalige versie.Kijkers van TV Vlaanderen en CanalDigitaal kunnen dus via de Astra de Franstalige versie ontvangen. Indien de schotel eveneens gericht staat naar de HotBird krijgen die kijkers ook de ' Vlaamse' versie zonder problemen.bron : TV Satellite

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Origineel bericht van: Crazy Sat
Atlantic Bird 1 (12.5°W), 2008-06-25 , Liberty TV Vlaanderen (Belgium) is in DVB-S van start gegaan op 11387.00MHz, pol.H SR:27500 FEC:7/8 SID:14881 PID:7701/7702 Dutch - FTA.

Nochtans volgens een eerder bericht :

Code:
Geeft Liberty TV het al op?maandag 31 december 2007Volgens het magazine Emerce dreigt Liberty TV, een digitaal reiskanaal, spoedig uit de lucht te gaan. De oorzaak is dat er simpelweg te weinig kijkers zijn en het concept, reizen boeken naar aanleiding van getoonde filmpjes, nauwelijks van de grond komt. Grote partners uit de reiswereld zien weinig in het opzet, juist omdat er weinig kijkers zouden zijn.UPC en @Home voegden het reiskanaal toe aan hun digitale kabelpakket (vroeger zat het zelfs in het analogeTelenet pakket in Vlaanderen), maar daarmee heeft de zender slechts een potentieel bereik van één miljoen kijkers.Afgezien van het feit dat Liberty veel mensen geheel niet bereikt bereikt, zoals de kijkers via satelliet, digitenne en analoge kabel, worden voor digitale tv ook geen kijkcijfers gemeten. Daardoor zijn adverteerders moeilijk te overtuigen.Daarbij zijn de kosten voor distributie via analoge kabel niet op te brengen en, zo liet Liberty eerder weten, een satellietkanaal is al helemaal onbetaalbaar.Satellietkijkers die de reisfilmpjes van Liberty willen zien, kunnen afstemmen op de Franstalige versie op Astra en de Vlaamse versie, waarvoor de aanvoer via de Hot Bird satelliet loopt. In Frankrijk en België is Liberty tot op heden succesvoller. In Duitsland kwam het kanaal eerder ook niet van de grond.Via de Astra 1 satelliet (19,2° Oost) kan je afstemmen op 12.552 GHz (V) met Sym:27.500 en FEC:3/4. FTA maar dan wél enkel in de Franse versie.Via de Hotbird satelliet (13° Oost) kan je ook FTA kijken. Afstemmen op 12.577 GHz. (H) met Sym: 27.500 en FEC:3/4 en je krijgt de Nederlandstalige versie.Kijkers van TV Vlaanderen en CanalDigitaal kunnen dus via de Astra de Franstalige versie ontvangen. Indien de schotel eveneens gericht staat naar de HotBird krijgen die kijkers ook de ' Vlaamse' versie zonder problemen.bron : TV SatelliteDat citaat gaat volgens mij over de Nederlandse versie van Liberty TV, en niet de Vlaamse. Ik heb Liberty TV Vlaanderen hier alleen op Hotbird. smile

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Rare positie ?? crazy

 

Ookal niet echt mijn kopje thee , FTA = FTA en mooi meegenomen !!

Staat dus wel in de lijst van m'n nokia , maar ik ben geen reiziger blush

Beeldkwaliteit is ok , zeker als je dit vergelijkt met

Show Room Channel , via dezelfde transponder !!

Die wordt met een echt belabberd beeld uitgezonden ,

vergelijking met bv een wwitv stream !!

Ik vind Esperia & Travel toch wel veeeel interessanter smile

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

@voor degenenen die niet graag in een vakje lezen:

 

 

maandag 31 december 2007

Volgens het magazine Emerce dreigt Liberty TV, een digitaal reiskanaal, spoedig uit de lucht te gaan. De oorzaak is dat er simpelweg te weinig kijkers zijn en het concept, reizen boeken naar aanleiding van getoonde filmpjes, nauwelijks van de grond komt. Grote partners uit de reiswereld zien weinig in het opzet, juist omdat er weinig kijkers zouden zijn.

UPC en @Home voegden het reiskanaal toe aan hun digitale kabelpakket (vroeger zat het zelfs in het analogeTelenet pakket in Vlaanderen), maar daarmee heeft de zender slechts een potentieel bereik van één miljoen kijkers.

 

Afgezien van het feit dat Liberty veel mensen geheel niet bereikt bereikt, zoals de kijkers via satelliet, digitenne en analoge kabel, worden voor digitale tv ook geen kijkcijfers gemeten. Daardoor zijn adverteerders moeilijk te overtuigen.

 

Daarbij zijn de kosten voor distributie via analoge kabel niet op te brengen en, zo liet Liberty eerder weten, een satellietkanaal is al helemaal onbetaalbaar.

 

Satellietkijkers die de reisfilmpjes van Liberty willen zien, kunnen afstemmen op de Franstalige versie op Astra en de Vlaamse versie, waarvoor de aanvoer via de Hot Bird satelliet loopt. In Frankrijk en België is Liberty tot op heden succesvoller. In Duitsland kwam het kanaal eerder ook niet van de grond.

 

Via de Astra 1 satelliet (19,2° Oost) kan je afstemmen op 12.552 GHz (V) met Sym:27.500 en FEC:3/4. FTA maar dan wél enkel in de Franse versie.

 

Via de Hotbird satelliet (13° Oost) kan je ook FTA kijken. Afstemmen op 12.577 GHz. (H) met Sym: 27.500 en FEC:3/4 en je krijgt de Nederlandstalige versie.

 

Kijkers van TV Vlaanderen en CanalDigitaal kunnen dus via de Astra de Franstalige versie ontvangen. Indien de schotel eveneens gericht staat naar de HotBird krijgen die kijkers ook de ' Vlaamse' versie zonder problemen.

bron : TV Satellite

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.