Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast nord

[TF5510PVR] Werkend met top+vlakantenne ?

Aanbevolen berichten

Gast nord

Een paar vraagjes.

Ik wil de Topfield TF5510 PVR gaan aanschaffen. De bedoeling is om daar twee TV’s op aan te sluiten.. In de beschrijving staat dat je een programma kunt kijken en een ander tegelijk kunt opnemen. Dat moet dan ook betekenen dat je ook twee verschillende programma’s tegelijkertijd moet kunnen bekijken en klopt dit ook? Het is de bedoeling om Astra 1 en 2, ivm BBC zenders + Vlaaderen etc. te kunnen ontvangen. Met een vaste antenne, dus zonder motor, dus 4 LNB's. Kan ik ditook voor elkaar krijgen met een vlakantenne en zo niet wat heb ik dan nodig voor maat schotel, splitters en wat niet meer. De info die ik van de verschillende SAT winkels krijg is erg vaag en tegenstrijdig. En ik heb het gevoel dat het duurste nog niet duur genoeg is.

Wanneer dit topic al eerder voorbij is gekomen dan heb ik dat niet gezien en graag een linkje naar de gegeven antwoorden.

Met dank, Nord

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Er staat hier een FAQ en in het beginners forum, lees deze eerst eens door.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Op alle uitgangen staat hetzelfde beeld, dus het is niet zo dat je op scart 1 Ned1 kan gaan kijken en op scart 2 Ned2 bijvoorbeeld. Ik geloof dat de Aston Xena dat wel kan.

 

Voor de schotel zul je in de schotelhoek moeten gaan vragen. Dat is niet specifiek topfield. Bij meerdere LNB's verdient een ovale schotel de voorkeur van ongeveer 80 cm.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast nord

Aardig om te verwijzen naar een FAQ, maar daar schiet ik niet echt veel mee op. Zelfs een dealerlijst van Topfield Nederland is nergens te vinden. Eindelijk BBC gevonden als dealer...dus niet hadden niets staan kregen niets uitgeleverd en konden ook geen info geven.

Ik koop ( bijna ) alles via het net dus geen beginneling, maar met dit produkt heb ik echt moeite, er is slechte of bijna geen duidelijke info over te vinden. Ja de technische feiten zijn er wel, maar verder is er erg weinig. Vandaar dit forum.!!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Origineel bericht van: nord
Aardig om te verwijzen naar een FAQ, maar daar schiet ik niet echt veel mee op.

Is het nou egt zo godsallerjee moeilijk om effe in dit forum op de FAQ te klikken en te lezen??? dan had je binnen 1 minuut dit stukje al gevonden...

post-23894-1318259883,054_thumb.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.