Ga naar inhoud


Eredivisie Live Nu Ook Bij Delta Digitaletv


Rog

Aanbevolen berichten

Delta op de valreep rond met eredivisiekanaal

 

 

Voetbalwedstrijden uit de eredivisie worden alleen nog achter de decoder rechtstreeks uitgezonden.

 

Voetbalwedstrijden uit de eredivisie worden alleen nog achter de decoder rechtstreeks uitgezonden.

 

Vandaag beginnen de uitzendingen van Eredivisie Live.

 

 

Zeeuwen kunnen dit nieuwe betaalkanaal via Digitenne van KPN of via Digitale Televisie van Delta in de huiskamer ontvangen.

 

De wedstrijden die de nieuwe zender Eredivisie Live vrijdag, zaterdag en zondag vertoont zijn ook in Zeeland live via de televisie te volgen.De Zeeuwse kabelaanbieder Delta heeft echter nog geen reclame gemaakt voor het voetbalkanaal. "Sinds woensdag staat een aanbieding voor Eredivisie Live op onze site", zegt Delta-woordvoerder Peter Couwenberg. Dat Delta-abonnees pas twee dagen voor de start van de competitie de mogelijkheid hebben om de zender aan hun pakket toe te voegen, heeft volgens Couwenberg alles te maken met de onderhandelingen tussen Delta en Eredivisie NV, de eigenaar van de uitzendrechten. "Die zijn zeer recent afgerond. Daarom hebben we de aanbieding nu pas gecommuniceerd naar onze klanten."

 

Op de site van Eredivisie Live ontbreekt Delta zelfs in het rijtje van de maatschappijen die het signaal van de voetbalzender door kunnen doorgeven. Ook is het nog niet mogelijk om via die site bij Delta het pakket te bestellen. "We doen er alles aan om er voor te zorgen dat die mogelijkheid zo spoedig mogelijk wordt toegevoegd", aldus de woordvoerder van Delta.

 

Het signaal van Digitenne, de andere optie om in Zeeland naar Eredivisie Live te kijken, is niet overal in de provincie te ontvangen. Volgens een woordvoerder van KPN wordt het Digitenne-netwerk nog wel uitgebreid. Tot een volledige dekking zal het echter niet komen. "Er blijven altijd vlekjes zonder bereik. En in de grensstreek is het ook een lastig verhaal, omdat we daar heel erg moeten oppassen. Omdat andere landen gebruik maken van dezelfde frequentie, mogen we die niet verstoren", weet Bram Oudshoorn van KPN.

 

Wat kost Eredivisie Live?

 

Delta: 9,95 euro per maand tot december. Daarna 14,95 euro per maand. KPN: 6,00 euro per maand tot oktober. Daarna 10,00 euro per maand.

 

Deze bedragen komen boven op de verplichte basispaketten. Bij Delta kost het Standaardpakket Digitale Televisie 14,95 euro. Digitenne van KPN kost 7,50 euro per maand.

 

 

Deta heeft daarnaast nog een aanbieding voor mensen die nu instappen kunnen het volgende ook krijgen:

 

 

Sport Totaal voor € 14,95 per maand

 

Hét pakket voor de echte sportliefhebber: Sport Totaal. Voor de actieprijs van € 14,95 per maand heeft dit u dit najaar niet alleen Eredivisie Live én Sport1 in huis, maar ook 5 extra sportzenders:

 

*

 

Eurosport2

*

 

ESPN Classic

*

 

Extreme Sports

*

 

Sailing Channel

*

 

Motors TV

 

Vanaf 1 januari 2009 betaalt u de reguliere maandprijs van € 19,95.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...