Ga naar inhoud


Automatisch kanalen zoeken loopt vast...


sheeplover

Aanbevolen berichten

Na het lezen van jouw tip gelijk toegepast; helaas zonder succes. Toch bedankt voor de snelle reactie. Groetjes; John. <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Geachte mede-hobbyïsten, ik heb sinds een maand ongeveer de Topfield 3000CIP; een ontvanger waar ik zeer tevreden over ben. Bij het vinden van kanalen echter heb ik een voor mij onverklaarbaar probleem. Ik heb een dubbele lnb gericht op astra en hotbird. Bij hotbird zoekt en vindt hij alle kanalen; bij Astra loopt hij continu vast als hij op zo'n 82% zoeken zit. Ik heb ook al eens 1 lnb gebruikt en met 100% signaal gericht op Astra; dat maakt geen verschil uit. Ik heb zo'n 650 tv en radio kanalen op Astra en op mijn strong8000 zo'n 880. Een aantal vindt hij er dus niet. Weet iemand hier een oplossing voor ? Bij voorbaat dank.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je de ontvanger laat zoeken wel ff alle modules en kaarten eruit halen want dit geeft vaak een probleem (mijn ervaring bij humax 5400).

Misschien dat het dan wel lukt.

 

TheWizard!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...