Ga naar inhoud


Obstacle checker voor schotelmontage


alleyoop

Aanbevolen berichten

Toen een jaar of 12 geleden een monteur bij ons op de zaak een schotel kwam plaatsen voor Astra herinner ik me nog dat hij een homemade tooltje bij zich had om te kijken of er bomen of gebouwen in de weg stonden. Het was niets meer dan een kleine waterpas met daarop een rietje in een hoek van 30°. Op de plaats waar de schotel moest komen hield hij het tooltje waterpas en dan keek hij door het rietje of er iets in de weg stond. Héél eenvoudig maar wel handig, bestaat zoiets in de handel of wordt het knippen en plakken?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Hoe wil jij de lokatie nauwkeurig opgeven van bv een balkon? Stel dat er een bloembak of hekwerk of boom voor je schotel zit?


Dus WEL !! Bij Gorbtrack kan je immers ook een obstacle test doen en een hoogte invullen van je obstakel en de afstand vanaf waar jij je schotel hebt. Ook zitten er nuttige groundmaps bij die je uitgeprint onder je schotel kan doen zodat je precis kan zien hoeveel graden je nog moet draaien. Zoveel handige hulpmiddelen die je nauwkeurig kan gebruiken. Gisteren nog een schotel zonder motor met behulp van ALLEEN Gorbtrack nauwkeurig op de Pas 10/7 gericht voor Zuid-Afrika.
Dus Gorbtrack does the job.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...