Jump to content

Obstacle checker voor schotelmontage


alleyoop
 Share

Recommended Posts

Toen een jaar of 12 geleden een monteur bij ons op de zaak een schotel kwam plaatsen voor Astra herinner ik me nog dat hij een homemade tooltje bij zich had om te kijken of er bomen of gebouwen in de weg stonden. Het was niets meer dan een kleine waterpas met daarop een rietje in een hoek van 30°. Op de plaats waar de schotel moest komen hield hij het tooltje waterpas en dan keek hij door het rietje of er iets in de weg stond. Héél eenvoudig maar wel handig, bestaat zoiets in de handel of wordt het knippen en plakken?

Link to post
Share on other sites


Citaat:
Hoe wil jij de lokatie nauwkeurig opgeven van bv een balkon? Stel dat er een bloembak of hekwerk of boom voor je schotel zit?


Dus WEL !! Bij Gorbtrack kan je immers ook een obstacle test doen en een hoogte invullen van je obstakel en de afstand vanaf waar jij je schotel hebt. Ook zitten er nuttige groundmaps bij die je uitgeprint onder je schotel kan doen zodat je precis kan zien hoeveel graden je nog moet draaien. Zoveel handige hulpmiddelen die je nauwkeurig kan gebruiken. Gisteren nog een schotel zonder motor met behulp van ALLEEN Gorbtrack nauwkeurig op de Pas 10/7 gericht voor Zuid-Afrika.
Dus Gorbtrack does the job.
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.