Jump to content

alleyoop

Members
 • Content Count

  751
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About alleyoop

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb deze al een tijdje geleden vervangen door de HD-versie op Astra 2: 11672H/23000 8psk fec;2/3
 2. Misschien handig om wat extra info te geven. Het gaat 'm om een vakantiehuis waar reeds een schotel met een duo-lnb op het dak aanwezig is, volgens de foto's herken ik aan de vorm een standaard CD/TVV Duo-LNB met sturing in DiSEqC 1.0 A (of 1) voor Astra 1 en B (of 2) voor Astra 3. Doel is om een extra schotel voor Astra 2 op een statief te monteren en dan aan de ontvanger een uncommitted switch te plaatsen met op ingang 1 de coax komende van de schotel met het Duo-LNB en op ingang 2 de schotel voor Astra 2. In mijn rommelbak vond ik nog 2 uncommitted switches, een EMP Centauri P.168-W V2 e
 3. Ettelijke jaren geleden kreeg ik dit snel in orde op mijn Clarke Tech door gebruik te maken van een EMP Centauri V2 uncommitted switch, nu wil ik hetzelfde doen met een Vu+ die draait onder Vti, heeft hier misschien iemand de juiste tunersettings bij de hand zodat ik niet alle combinaties hoef uit te proberen om dit werkend te krijgen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.