Jump to content

alleyoop

Members
 • Posts

  752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

1 Follower

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alleyoop's Achievements

 1. Na het onweer van gisterenavond deze ochtend gemerkt dat het zappen met mijn Uno 4K SE veel trager ging dan voorheen. Na wat testen bleek dat er nog signaal zat op beide kabels (dubbel aangesloten) maar dat virtuele tuner B geen signaal meer gaf, het betreft hier nog de oudere FBC S2 dubbele tuner. Tja, ik zal dan maar van de nood een deugd maken en gaan voor de S2X versie alhoewel die een ietsiepietsie duurder is...
 2. Ik heb deze al een tijdje geleden vervangen door de HD-versie op Astra 2: 11672H/23000 8psk fec;2/3
 3. Misschien handig om wat extra info te geven. Het gaat 'm om een vakantiehuis waar reeds een schotel met een duo-lnb op het dak aanwezig is, volgens de foto's herken ik aan de vorm een standaard CD/TVV Duo-LNB met sturing in DiSEqC 1.0 A (of 1) voor Astra 1 en B (of 2) voor Astra 3. Doel is om een extra schotel voor Astra 2 op een statief te monteren en dan aan de ontvanger een uncommitted switch te plaatsen met op ingang 1 de coax komende van de schotel met het Duo-LNB en op ingang 2 de schotel voor Astra 2. In mijn rommelbak vond ik nog 2 uncommitted switches, een EMP Centauri P.168-W V2 en een SATCON 10/1 SWITCH geprogrammeerd in mode 5 (DisEqC 1.1 of 1.2 uncommitted) dus ik heb genoeg keuze. Om Astra 1 te kiezen moet de Vu+ dus de volgende commando's uitsturen: uncommitted 1 en committed A Astra 3: uncommitted 1 en committed B Astra 2: uncommitted 2 De VU+ heeft echter meer instelmogelijken zoals DisEqC repeat, combinatie met Tone Burst enz. dan de ter ziele gegane Clarke Tech maar er moet zeker iemand zijn die reeds dezelfde set-up werkend heeft en me de juiste instellingen kan doorspelen. Dat de sequentievolgorde uncommitted, committed, toneburst moet zijn heb ik wel al door.
 4. Ettelijke jaren geleden kreeg ik dit snel in orde op mijn Clarke Tech door gebruik te maken van een EMP Centauri V2 uncommitted switch, nu wil ik hetzelfde doen met een Vu+ die draait onder Vti, heeft hier misschien iemand de juiste tunersettings bij de hand zodat ik niet alle combinaties hoef uit te proberen om dit werkend te krijgen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.