Jump to content


Hoe programeer je Irdeto met goldprogrammer


Guest

Recommended Posts

Ik zit met het volgende probleem<BR>Ik heb voor mijn Secaontvanger een Goldprogrammer met Goldkaart. En nu wilde ik voor een buurjongen met Galaxis IRD500 een kaart in *rd*t* proggen. Ik heb files genoeg <BR>maar ik krijg er niet een aan de praat iedere keer wordt afgewezen. Heeft iemand een goede handleiding hoe ik dit moet doen.<P>bvd,<P>Arno confused.gif" border="0confused.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites


LG, goed bedoeld, maar daar help je hem niet ECHT verder mee. Hij vraagt om een uitleg hoe het werkt. Als je bij de FAQS kijkt zie je een topic welke aan programmeren met de goldprogrammer besteed is.

Link to comment
Share on other sites

Blijkbaar weet hij wel hoe het ineen zit, anders zou hij zijn seca niet kunnen proggen.<BR>Blijkbaar gebruikt hij gewoon niet de juiste keys.

Link to comment
Share on other sites

Sluit de programmer aan, zorg dat je baud rate op hetzelfde staat als in je configuratie.<BR>Als je goldpr. herkent word dan klik je dan doe je de kaart in de programmer, nu gaat de progger hem identificeren, als hij daar mee klaar is dan druk je een paar keer op "erase",<BR>Klik dan op het tablad eeprom, laat dan de file voor de eeprom, en klik op "program",<BR>als hij daar mee klaar is dan doe je de pic,<BR>Dus tabblad PICs, en load de file, en zorg dat je als op disabled hebt staan,<BR>en de fuse op xt,<BR>en klik nu op program,<BR>als hij dat allemaal goed gedaan hebt dan staat er op een gegeven moment "verify ok!"<BR>Dan is alles goed gegaan.<P>Succes<BR>Groeten Rob wink.gif" border="0smile.gif" border="0

Dreambox PVR600 {gemini 4}

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.