Jump to content

geen beeld meer op Humax 5400


pietnoeck
 Share

Recommended Posts

Was gisteren in het OSD menu aan het kijken om van RGB op sVHS over te gaan toen alle beeld wegviel.

Dus ook OSD.

Als ik de receiver nu aanzet dan start hij wel op met korte OSD vermelding maar dan valt alle beeld weg en zie je enkel op het led-schermpje wat je doet.

Enig idee wat er is gebeurd en wat ik eraan kan doen ?

Link to post
Share on other sites


 

Of je A/V uitgang instelling staat verkeerd.

 

sluit je humax aan op de tv

 

Zet je TV aan en op het juiste AV kanaal.

 

op de afstands bediening van je Humax druk je 1 maal op menu.

Dan 4 maal pijltje naar beneden.

druk op ok

 

Nu zou in het display van je humax 3 streepjes onder elkaar en het getal 100 moeten staan.

 

Zo ja druk nogmaals op OK

display humax de 3 streepjes + 110

 

nu 3 keer pijltje naar beneden.

tot je op het display van je humax de 3 streepjes +140 ziet.

druk op ok.

 

gevolgd door 2 of 3 pijltjes naar rechts.

eertse keer zal er waarschijnlijk in zwart wit s-video komen te staan.

2e keer als het goed gaat RGB.

 

En zou je weer beeld moeten hebben.

 

 

 

Groetjes Alv

Visiosat bi sat met 4 LNB's & een kabel aansluiting
VU+ Duo met 2* DVB-S2, en een Vu+ Duo2 met 2* DVB-C

Link to post
Share on other sites

laad effe een nieuwe zenderlijst in je humax en een nieuwe keybin en er zal weer licht verschijnen op je humax 5400

1x Dreambox 900UHD OpenPLi GCC-11.1.20210808 2x  TRIAX 110 TDS 4x twin lnb 1x Channel Master 1.20

1x DREAMBOX 8000 HD pvr 1x DB800 prv  2x Dreambox 800se  1x GIGABLU HD QUADPLUS  1x Sab unix triple

1x Samsung UE65MU7070 4K Ultra HD Smart LED  1x Samsung  UE46F6650SSXXN led 

 

Link to post
Share on other sites

Origineel bericht van: Alventali

Of je A/V uitgang instelling staat verkeerd.

sluit je humax aan op de tv

Zet je TV aan en op het juiste AV kanaal.

op de afstands bediening van je Humax druk je 1 maal op menu.
Dan 4 maal pijltje naar beneden.
druk op ok

Nu zou in het display van je humax 3 streepjes onder elkaar en het getal 100 moeten staan.

Zo ja druk nogmaals op OK
display humax de 3 streepjes + 110

nu 3 keer pijltje naar beneden.
tot je op het display van je humax de 3 streepjes +140 ziet.
druk op ok.

gevolgd door 2 of 3 pijltjes naar rechts.
eertse keer zal er waarschijnlijk in zwart wit s-video komen te staan.
2e keer als het goed gaat RGB.

En zou je weer beeld moeten hebben.






Alventali,

U bent een reddende engel !!!!!!!!!!!!!!
Werkt opnieuw naar behoren.
Was enkel in de eerste stap 5 keer naar beneden.

Nu kan ik eindelijk weer TV kijken !
Link to post
Share on other sites

 

 

Graag gedaan.

Ik heb hier het zelfde een keer aan de hand gehad.

 

Veel plezier met kijken maar weer.

 

Volgens mij had je ook de firmware er een keer opnieuw in kunnen schrijven had ook gewerkt dacht ik zo.

 

 

Groetjes Alv

Visiosat bi sat met 4 LNB's & een kabel aansluiting
VU+ Duo met 2* DVB-S2, en een Vu+ Duo2 met 2* DVB-C

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.