Ga naar inhoud


eind augustus ben benieuwd


Gerrit1967

Aanbevolen berichten

Lees het volgende :

 

CanalDigitaal verlengt omruilactie

 

 

CanalDigitaal heeft vandaag besloten om de omruilactie van niet gecertificeerde satellietontvangers te verlengen tot 15 september. Eigenlijk had deze actie vandaag geëindigd. De huidige vakantieperiode speelt hierbij een belangrijke rol.

 

CanalDigitaal abonnees kunnen de niet gecertificeerde satellietontvanger gratis omruilen voor een gecertificeerde Thomson SD satellietontvanger. Voor de abonnee die gelijk de toekomstgerichte aanschaf wil maken is er tegen een eenmalige meerprijs van 59 euro een Philips HD ontvanger te verkrijgen. Wie gebruik van dit omruilaanbod wil maken dient wel rekening te houden dat het abonnement hierdoor met 12 maanden wordt verlengd. “De belangrijkste reden voor de verlenging van de omruilactie is dat we vakantiegangers de mogelijkheid willen geven om ook van het aanbod gebruik te maken als ze de komende weken terugkomen van vakantie” laat CanalDigitaal woordvoerder Rene van der Vlist weten.

 

Maar niet alleen de vakantieperiode speelt een rol. Ook komt er voor de meeste zenders in de komende weken een einde aan het ondersteunen van de Mediaguard2 codering. Vanaf eind augustus worden alle zenders vanaf het basispakket alleen, wat betreft de Mediaguard codering, nog uitgezonden in de nieuwe Mediaguard3 codering en kan deze dus alleen ontvangen worden als gebruik wordt gemaakt van de nieuwe wit/oranje smartcard. CanalDigitaal verwacht hierdoor alsnog mogelijke problemen bij abonnees die gebruik maken van een niet gecertificeerde satellietontvanger.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Welke zenders worden er nu al in de seca 3 codering uitgezonden? Begrijp ik hetgoed dat alle andere zenders, buiten de NL 1,2,3 en de commerciële zenders al in seca 3 wordt uitgezonden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij wordt op alle zenders voor het ogenblik zowel de Seca2 als de Seca3 codering gebruikt.

 

Tegen eind augustus 2009 zou enkel nog de Seca3 codering gebruikt worden behalve op de zenders van het basispakket waar beide coderingen op zullen in gebruik blijven.

 

Tot wannéér .... onbekend.

 

Greets

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...