Jump to content


Clarke tech 5100 c+ opnemen met SATA


satsi

Recommended Posts

 

Ik heb een CT 5100 gekocht omdat hij o.a.in het bezit is van een externe SATA aansluiting. Ik heb tevens een Me2 harde schijf van 1Tb gekocht die geschikt is volgens de fabikant voor de receiver. Opnemen met USB gaat prima maar de bedoeling is om de SATA te gaan gebruiken maar die ziet het apparaat niet. Hij laat dan zien geen USB apparaat aanwezig. Ik kan ook niets vinden in de gebruiksaanwijzing wat ik zou moeten doen om het wel werkend te krijgen. Wie helpt mij, doe ik iets niet goed of werkt het niet zoals ik het zou willen hebben met de SATA aansluiting.

 

Gr.Satsi

Link to comment
Share on other sites


 

Ja ik heb de nieuwste firmware er ingezet. Heb het vanmiddag nog eens geprobeerd met de Sata kabel en dan zie ik op het LCD scherm dat hij wel wordt gezien, maar wil ik dan een programma opnemen dat werkt het niet, hij vraagt dan weer om de USB aansluiting. Zijn er forumleden waarbij het wel werkt met de Sata aansluiting op de Clarke Tech HD 5000c+/5100c+.

 

Gr.Satsi

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.