Spring naar bijdragen

iemand

Leden
  • Aantal bijdragen

    2386
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

4 Volgers

Over iemand

  • Rang
    Sat4all Core Member

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

3421 profielweergaven
  1. iemand

    gevraagd 2sk322 transistor

    Is N-channel mosfet. Waar zit het in en moet het perse SMD uitvoering zijn ? Wel type behuizing moet het zijn.... Als het ff mag duren, in China bij Ali te bestellen. Maar N-fet wordt zoveel toegepast, dus gewoon wat sloopprinten nalopen....
  2. Graag ook een foto van de binnenkant. Welk metertje doet het nu niet ? Ik neem de SWR en is dit dan in de FORWARD- of in de REFERS-stand, of beide die het niet doen ?
  3. je hebt je tijd in ieder geval zinvol en leerzaam besteed 😉
  4. Ben ik ook benieuwd naar ...
  5. Controleer de Fuse eens "F100", links van de aansluitconnector
  6. tja, dan maar loshalen en kjjken hoe het in elkaar zit. ik gok op op netinvoer en pedaalaansluiting
  7. Fout gevonden; printbreuk. Uiteraard net onder de soldeerrand, dus met blote oog niet zo maar te zien. Trafo voor de eindversterker kreeg geen spanning. Vanaf werkend relais de spanning gevolgd. Bij bordconnector zaten de breukjes. Oorzaak. Powerbord heeft nooit goed vast gezeten en blijkbaar is de netstekker nog al eens geplaatst, waardoor het bord is beweging komt. Dus zowel van powerboard de netinvoer als netuitvoer soldeerpunten nu extra verzwaard, dus printbanen eerst schoon te krabben en dan lekker dik in soldeer. Dit zit mechanisch wel lekker vast. Hij doet het weer en collega weer blij kunnen maken 😎
  8. Bij Steve toch de MARANTZ NR1601.PDF gevonden. Die lijkt er aardig op. Kheb alvast wat te lezen en te vergelijken.
  9. Betreft de Marantz av surround receiver nr1604. Rode lampje naast Power-knop brand wel en gaat ook uit als ik de knop indruk, maar systeem wordt niet wakker. Als het rode lampje aangaat (seconde na stekker insteken) hoor ik ook een relais bekrachtigen. Bij bedienen powerknop hoor je het relais niet meer, alleen de rode led gaat dat uit of weer aan. Bij verwijderen netspanning, valt het relais weer af. Fout zal wer ergens o dit powerbord zitten. Graag jullie adviezen/tips p.s. Alleen een gebruiksaanwijzing gevonden, maar nog geen technische info.
  10. zijn voedingsspanningen ok ?
  11. en probeer eens gewoon zonder C3.
  12. UE40F6640SS, zoals vermeld in de titel Geen idee hoe ik bij de backlight kan komen. Kzie rechts 1 stekkertje, dat lijkt me de voeding er naar toe.Die ook schoongemaakt. Zou maar zo kunnen dat er een soort van led-strip in zit, waar nu een sectie van defect is. Hopelijk is er ergens service documentatie met een exploded view ........ ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid