Ga naar inhoud


iOS 4.1 voor iPhone uitgebracht


cosmos

Aanbevolen berichten

iOS 4.1 voor iPhone uitgebracht: alle nieuwe functies op een rijtje

 

Zojuist is iOS 4.1 beschikbaar gekomen voor iedereen. Je kunt de update installeren door op de knop ‘Zoek naar update’ in iTunes te klikken. Door geleidelijke uitrol kan het even duren voordat iedereen de update te zien krijgt. Als de update voor jou nog niet zichtbaar is, wacht dan even een paar minuten en probeer het daarna opnieuw.

 

Wat is er nieuw in deze versie van het iPhone OS? We zetten alle belangrijke vernieuwingen in dit artikel op een rijtje. Daarnaast zullen er nog allerlei kleine ontdekkingen worden gedaan, die Apple niet officieel heeft aangekondigd.ios-411.jpg

 

 

 

Het is mogelijk dat de update nog niet voor iedereen zichtbaar is. Wanhoop niet, je komt vanzelf aan de beurt! Probeer het over een paar minuten nog een keer of download dan handmatig.

 

 

iphone-os-41-update.jpg

 

ios-41-update.jpg

 

Bugfixes en andere kleine veranderingen

 

In iOS 4.1 zijn diverse kleine verbeteringen gevonden en wanneer iedereen massaal de nieuwe firmware installeert zullen er ongetwijfeld nog meer ontdekt worden. Eén daarvan is bijvoorbeeld de mogelijkheid om spellingscorrectie uit te schakelen. Het uitschakelen van autocorrectie was al eerder mogelijk. Dit is uit te schakelen via Instellingen > Algemeen > Toetsenbord.

 

Ook gaat Apple in iOS 4.1 een aantal bugs oplossen, zoals problemen met de nabijheidssensor en de Bluetooth-verbinding. Bij de iPhone 3G zouden problemen met traagheid ook moeten zijn opgelost. Het probleem met de nabijheidssensor houdt in, dat de sensor niet herkent wanneer je aan het bellen bent. Daardoor schakelt het scherm niet uit, waardoor de batterij leegraakt en je onbedoeld knoppen aantikt met je oor of wang. Wat Bluetooth betreft zal de ondersteuning met iOS 4.1 verder worden uitgebreid met AVRCP-support. Dit houdt in dat je via Bluetooth meer mogelijkheden krijgt om de muziek te bedienen, zoals het skippen, pauzeren en volume wijzigen bij het afspelen van muziek.

 

 

iOS 4.1 en jailbreaken

 

Het iPhone Dev Team heeft gebruikers die geïnteresseerd zijn in het jailbreaken en unlocken van hun iPhone en iPod touch expliciet gewaarschuwd om niet te updaten naar iOS 4.1. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer iOS 4.1 te jailbreaken zal en of de bijbehorende modemfirmware-update (baseband) überhaubt te unlocken zal zijn. Gebruikers die de SHSH-gegevens (een unieke handtekening voor een iDevice voor een bepaalde firmwareversie) van een eerdere firmware op hebben geslagen zullen altijd naar deze versie kunnen downgraden en eventueel jailbreaken. Het downgraden van de modemfirmware (baseband) om vervolgens te unlocken is niet mogelijk.

 

Meer info onderstaande bron.

Bron: iPhoneclub

DM8000 1TB HDD - ICVS + GP3

DM7025+ SC 300GB HDD/4GB CF + Dumbo - ICVS + GP3

Visiosat BIG Bisat |15°W|5°W|0.8°W|4.8°E|9°E|13°E|19.2°E|23.5°E|

Link naar reactie
Delen op andere sites


iOS 4.1 te jailbreaken zal en of de bijbehorende modemfirmware-update (baseband)

 

Als je deze zou updaten via itunes verander de modemfirmware ook ?

 

Ik heb nu modemfirmware 01.59.00 en versie 4.0.1

 

 

Dreambox DM8000HD - DM800HD - DM800SE-CABLE - DM500HD - OpenPli
Wavefrontier T90 - 5W - 0,8W - 4,8E - 9,0E - 13E - 19,2E - 23,5E - 28,2E

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: pascalletje
Ja, die wordt geupdate naar 02.10.04. Er is wel een manier om hem te upgraden zonder de modemfirmware te upgraden, maar daar heb je nog niks aan aangezien er nog geen jailbreak is.


Ik was nog niks van plan, die ene manier weet ik ook wel maar had nog nergens gelezen of de baseband ook zou veranderen
de iphone hier draait nu op 4.01,zou ook wel die 4.1 erin willen zetten omdat deze weer een paar nieuwe optie's heeft,maar zoals ik zei heb geen haast zie het vanzelf wel of er een jailbreak voor die nieuwere versie is wink

Dreambox DM8000HD - DM800HD - DM800SE-CABLE - DM500HD - OpenPli
Wavefrontier T90 - 5W - 0,8W - 4,8E - 9,0E - 13E - 19,2E - 23,5E - 28,2E

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...