Ga naar inhoud


Opmerking m.b.t. huisregels


Greatone

Aanbevolen berichten

Een kleine opmerking m.b.t. regel:

 

4. Illegale zaken mogen hier niet besproken worden!

Het doel van dit board is een verzamelpunt te zijn voor satelliet en elektronica hobbyisten die middels dit board over hun hobby kunnen discussiëren. Een gezonde discussie over alle aspecten van satelliet ontvangst is dus zonder meer mogelijk en wordt zelfs aangemoedigd. Ons doel is echter niet om mensen middelen of informatie te verschaffen waarmee men gratis naar betaal TV programma's van welke betaal TV aanbieder dan ook kan kijken. Ieder lid draagt hierbij zelf de verantwoordelijkheid dergelijke informatie niet middels dit board te verstrekken. Het plaatsen van decoderingsleutels (keys), bestanden (zip files, firmware enz.) waarin zich keys bevinden of het vragen naar keys of deze bestanden of links naar sites waar ze te vinden zijn is op ons board is dan ook ten strengste verboden! Ook discussies over clone boxen en/of card sharing zijn in principe taboe. Uitsluitend wanneer het gaat om situaties waarbij je via een LAN binnenshuis je eigen kaarten shared over meerdere eigen ontvangers, kan een discussie over card sharing worden toegestaan. Vanwege de grote 'gevoeligheid' van het onderwerp, zullen dergelijke discussies echter altijd zeer kritisch en met weinig tolerantie worden beoordeeld.

 

blushblushAls ik via de offtopic forum naar enkele van de laatste pagina's ga, dan kom ik toch heel veel linkjes en vragen hierover tegen blushblush

 

Dit is geen bericht om te zeiken hoor, slechts een gezonde opmerking laugh

* VU+ Duo 2 sat/kabel - Amiko A3 combo - Coolstream Trinity - Dreambox 800 HD SE - Xsarius Fusion HD SE - Mag254 iptv *

* LG 65inch smart 3D tv - Playstation 4 *

Link naar reactie
Delen op andere sites


Mocht je dergelijke zaken tegenkomen, dan waarderen wij het zeer dat er op de "Waarschuw Moderator" wordt gedrukt.

 

Een moderator kan dan kennis nemen van de inhoud en indien nodig hier ingrijpen.

 

Een moderator heeft niet als hoofdtaak om politie-agent te spelen op het board, maar het e.e.a. in goede banen te houden en vooral kennis delen en geven.

 

Als een lid stelselmatig de regels aan zijn/haar laars lapt dan hoef ik niet uit te leggen dat deze extra aandacht verdient.

 

Dus Creatone, mocht je iets zien wat echt niet kan, een druk op de knop met een toelichting zal zeer gewaardeerd worden.

 

 

Kimble

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Kimble,

 

Het gaat in dit geval niet om 1 specifieke topic, maar tientallen, ik blijf dan drukken crazy

 

Hierbij gaat het om berichten uit de beginperiode van Sat4all, echter conflicteren deze berichten wel met de huidige regels.

 

Ik heb geen kwade bedoelingen met mijn bericht hoor smile

 

Greatone

* VU+ Duo 2 sat/kabel - Amiko A3 combo - Coolstream Trinity - Dreambox 800 HD SE - Xsarius Fusion HD SE - Mag254 iptv *

* LG 65inch smart 3D tv - Playstation 4 *

Link naar reactie
Delen op andere sites

In de bibliotheek zul je ook regels tegenkomen, en ook regels die er nog niet waren in een wegenverkeerswet, toen er auto's kwamen dop de weg.

 

Gordelbeleid, mistlampen, drank, apk etc etc.

 

In deze technologische wereld gaat het nu eenmaal wat sneller. De regels zijn dan ook best recent als vanaf het bestaan kijkt. Dat in de oude berichten bijlagen kunnen staan of links naar sites wat niet kan is geschiedenis.

 

Het is niet ondoenlijk op 1000-en te verwijderen, echter het is een stuk geschiedenis wat we niemand willen ontnemen en ook topics bevat met wel informatieve content.

 

De eventuele toen ontstane conflicten zijn opgelost en indien het noodzakelijk was heeft het gehele Sat4all team een aanvaardbare huishoudelijk regelement opgesteld.

 

Onlangs is er inderdaad een WAN-Sharing bij gekomen, daar dit in strijd is met de wet en enkele jaren terug nog ondenkbaar.

 

Iedereen met gezond verstand weet de grens en hoeft dit ook niet op te zoeken. Bij twijfel is het een kleine moeite om voordat je iets post (geldt voor iedereen) dit voorlegd aan een moderator. Dit zal dan intern besproken worden en aan de persoon terug worden gekoppeld.

 

Ken heel toevallig een forum waar regels instaan die sommige dingen wat zwaarder indekken, waarbij ik persoonlijk vind dat deze ook hier in het regelement kunnen. Een gezond verstand echter heeft dit in mijn optiek niet nodig.

 

Citaat:
Warez:

•Onder warez valt: illegale software, cracks, serienummers, kortom, dingen waar je normaal gesproken een (al dan niet betaalde) licentie voor nodig hebt.

•Het is niet toegestaan warez te plaatsen op de site (dus ook geen links of bijlagen die warez bevatten of aanbieden 'mail mij maar even').

•Naar warez mag niet worden gevraagd.

•Ook het vragen naar CD en DVD hoesjes is op website.nl niet toegestaan, evenals ondertitels voor films, i.v.m. het copyright.

•De inhoud van de handtekening moet ook voldoen aan de overige voorwaarden, zoals die op website.nl en/of de Nederlandse wet gelden (denk aan pornografisch, racistisch, discriminerend materiaal, verwijzingen naar warez-, serials- of crackssites.)

Berichten plaatsen:

•Plaats een bericht altijd maar 1 keer op de site.

•Plaats geen nieuw bericht met daarin enkel een link naar een ander bericht met je probleem.

•Plaats je bericht in de juiste sectie. Kijk dus goed welke sectie je nodig hebt.

•Plaats geen off-topic berichten in een thread. Met off-topic berichten bedoelen we berichten die niet over het 'hoofdonderwerp' (de vraag) gaan.

•'Breek niet in' in andermans vraag, heb je een soortgelijk probleem, stel zelf een nieuwe vraag.

•Kicks van oude topics (antwoord geven op oude vragen) worden niet op prijs gesteld.

•Enquêtes mogen alleen geplaatst worden nadat ze ter goedkeuring zijn aangeboden aan het moderatigteam.

•Plaats evenmin berichten die geen toevoegde waarde leveren aan de thread.

•Geef geen "kale" links als antwoord, omschrijf op zijn minst wat er op de betreffende pagina te vinden is en waar precies naar gekeken dient te worden. Is de site in een andere taal dan Nederlands? Vertaal dit dan ook even.

•Voor de website.nl chat zijn dezelfde voorwaarden van toepassing als die van het forum, gecombineerd met de volgende specifieke chatvoorwaarden:

•Overtollig gebruik van hoofdletters, kleuren en smilies in nicks en berichten is niet toegestaan.

•Meer dan 3 clients vanaf een bepaald ip adres worden niet geaccepteerd.

•Let op: waarschuwingen en bans, zijn van toepassing voor heel website.nl

 

Verder nog:

•Gebruikers die op enige wijze schade aan de site toebrengen, worden direct verwijderd van de site en zijn niet meer welkom.

•Aanwijzingen van een website.nl moderator dienen altijd en direct opgevolgd te worden, discussies hierover worden NIET via het forum gevoerd. Mocht je hierin in gebreke blijven, dan volgt een waarschuwing of wordt je (tijdelijk) verwijderd van website.nl.

•Vergeet niet dat alle gebruikers op vrijwillige basis meewerken, je dus niets kunt eisen, maar wel veel kunt krijgen.

•Je bent zelf verantwoordelijk voor je account. Bijvoorbeeld: als iemand aan je computer zit en berichten die in strijd zijn met de voorwaarden plaatst, zal jouw account daarvoor gewaarschuwd of geband worden, het is aan jou om ervoor te zorgen dat niemand zomaar op je account komt. Hetzelfde geldt als je onder invloed bent van alcohol of geestverruimende middelen (inclusief medicijnen). Uitvluchten als: "Mijn broertje zat op mijn computer" helpen je dus niet vooruit.

•Het team van website.nl behoudt zich het recht voor de voorwaarden éénzijdig aan te passen/aan te vullen. Indien de voorwaarden worden aangepast/aangevuld, ga je automatisch akkoord bij het inloggen op website.nl

•Moderators en administrators behouden zich het recht voor berichten van gebruikers te verwijderen/aan te passen of gebruikers te waarschuwen/bannen en leggen daar uitsluitend bij het moderatingteam van website.nl verantwoording voor af.

Vind je een voorwaarde onredelijk? Neem dan even contact op via de website.nl contactformulier, zij dienen een objectieve en persoonsonafhankelijke reactie te geven. Om het e-mailformulier te openen klikt u hier.

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Beheerder

We kunnen hier toch geen 100.000+ berichten gaan herzien.

 

Regels kunnen altijd veranderen.

 

Toch rijden er dan nog auto's rond die niet aan die regels voldoen, maar ontzien worden omdat ze al oud zijn.

 

Mvg,

 

Michel

Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...