Spring naar bijdragen

Michel

Beheerders
 • Aantal bijdragen

  11868
 • Geregistreerd

Over Michel

 • Rang
  Moderator/Admin

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Budel
 • Interesses
  Audio, video, gadgets, computers

Recente profielbezoeken

69014 profielweergaven
 1. Is dat wel zo? De tuya software is al lang geüpdatet waardoor tuya-convert al lang niet meer mogelijk is. Let met vervangers wel goed op. Ik heb er diverse geprobeerd maar de Philips lampen van de 2e generatie zijn wel ongeslagen goed met dimmen en kleurechtheid. De Ikea tradfri lampen dimmen bijvoorbeeld lang niet zo ver terug als de Philips lampen en de kleurenvariant is minder kleurecht en minder fel. Soms krijg je voor meer geld ook echt gewoon betere kwaliteit.
 2. Fixed! Ik had van de gelegenheid gebruik gemaakt om de site ook (nog) beter te beveiligen. Nu was het net iets te veilig
 3. Werkt het nu wel goed? Het SSL certificaat geldt voor www.sat4all.com en niet voor sat4all.com. Als je binnenkomt op http://sat4all.com dan kan ik die gewoon redirecten naar www.sat4all.com, maar als je zoals jij doet binnenkomt op https://sat4all.com kan ik niet 'zomaar' redirecten omdat er een ongeldig SSL certificaat wordt gezien. Ik heb nu gewoon ook op sat4all.com een SSL cert gezet en redirect daarna naar https://www.sat4all.com.
 4. Ik heb sinds een halve dag na de migratie niets meer gewijzigd en ook hier geen enkel probleem met FF.
 5. Zoals ik je al PM liet weten, ligt in jouw meterkast al glas en kan daar probleemloos FttH op geleverd worden. Vaak ben je dan met maximaal 75 euro installatiekosten incl. modem klaar. Tweak.nl levert op jouw adres.
 6. Als je me een PM met je PC + huisnummer stuurt, kan ik eventueel kijken wat er mogelijk is op dat adres en wat de eventuele kosten zijn voor zo'n aansluiting. Ik kan niets voor je afsluiten, maar wel controleren.
 7. Ik was nog bezig.... Het zat even tegen. Het had in 10 minuten klaar kunnen zijn, echter had ik één hele belangrijk apache2 module vergeten te installeren en dat zorgde voor een hele merkwaardige fout waar ik lang naar heb moeten zoeken. Hopelijk is nu alles 100% in orde Het boeltje draait nu niet meer op Centos 6., maar op Debian 10, apache2, mariadb en php 7.3. Alles the latest and greatest!
 8. Michel

  LOEWE TV failliet

  Dat verbaast me echt niets. Ik heb een paar jaar geleden de nieuwe 4K TV van Loewe mogen (beta)testen, maar ik hem m na een paar maanden terug gestuurd. De software was simpelweg slecht en spartaans en de TV was duur en eigenlijk niets bijzonders. Een dure voet er onder maakt de gebruikte panel niet beter en ook de electronica (SOC) was maar traag en echt niets speciaals. Het enige dat de TV bijzonder kon maken, was de software, maar die was alleen maar 'bijzonder slecht'. Mvg, Michel
 9. Denk dat motto de boel nog niet correct gekoppeld heeft.
 10. Onze hele fijne liebherr Biofresh koekast bevriest zeer snel achter de 'koeplaat' achter in de koelkast. Na wat zoeken vond ik dat mogelijk de sondes (sensoren) defect zijn en zou hierdoor de ventilator achter deze plaat niet draaien. In een vergelijkbaar ouder model zouden 3 sensoren zitten. Heeft iemand de technische manual van de IKB 2420 of eventueel een screenshot van de explosietekening met de bijbehorende typenummers van de bewuste sensoren? Omdat het zo'n fijne koelkast is zou ik liever repareren dan vervangen Zie ook: https://www.klusidee.nl/Forum/koelprobleem-met-liebherr-kb-3650-koelkast-t76199.html B.v.d.
 11. Een CI module decodeert het signaal alleen zodat de aanbieder kan bepalen of je gerechtigd bent om te kijken. Dan moet er wel eerst een signaal je TV in komen waarin deze deze zenders worden aangeboden. Aangezien jouw signaal via telenet binnen komt, kan je ook alleen kijken wat Telenet je aanbiedt.
 12. Michel

  te koop 3D printer

  ohw, deze is al lang en breed verkocht. Sorry.
 13. En hoe dacht je dan het signaal in je TV te krijgen?
 14. Michel

  te koop 3D printer

  Omdat ik er inmiddels weinig toepassingen meer voor heb gaat de kleinste van mijn beide 3D printers in de verkoop. Gebouwd op basis van een Anet A8 is dit mijn sterk verbeterde exemplaar met Vertex adhesive bed, mosfet geschakeld heated bed (veiliger), diverse frame versterkingen, betere lagers, elecronics box, Top-side spool holder, balschroef geleiders, betere object-koeling, kabelketting, aan/uit schakelaar etc. etc. Hij mag inclusief een flinke rol witte PLA weg voor 200,00, of 245,00 inclusief een raspberry PI met wifi, 16GB sandisk micro-sd, voeding en behuizing met daarop volledig voorgeïnstalleerd en geconfigureerd Octoprint voor draadloos 'stand-alone' printen en monitoren van je printopdrachten. Uiteraard krijg je er ook de CURA 3D 4.1 settings bij zodat je meteen aan de slag kunt. Printer aanzetten, Octoprint in je browser openen en printen maar! Als je niet kunt tekenen, staan op https://www.thingiverse.com letterlijk duizenden kant en klare prints die je gratis kunt downloaden en zelf kunt printen! Die is echt een hele leuke printer voor iemand die wil starten met 3D printen en gewoon een werkende en gekalibreerde printer wil hebben die meteen een zeer goed resultaat geeft. De prijs staat vast en kan niet over onderhandeld worden. Alleen ophalen in omgeving Budel. Zie ook bijgevoegd filmpje en de foto's.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid