Jump to content

Michel

Beheerders
 • Content Count

  12,006
 • Joined

About Michel

 • Rank
  Moderator/Admin

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Budel
 • Interesses
  Audio, video, gadgets, computers

Recent Profile Visitors

69,597 profile views
 1. Geen zorgen die komt niet meer terug. Heeft een permanente ban.
 2. Ik hoop dat je het met me eens bent dat nu in deze tijd niets 'gewoon' is. Als je nu hoest en of niest blijf je thuis. Niemand kan namelijk met zekerheid zeggen of je wel of geen corona hebt en als je hoest of niest verspreidt je dus eventueel het virus. De instructies zijn volkomen helder. Jammer voor mensen met (hoogstwaarschijnlijk) hooikoorts, maar die blijven dan dus thuis want die hebben verkoudheidsverschijnselen want hoesten en of niezen.
 3. Omdat als je hoest je verkoudheidsverschijnselen hebt en dus helemaal niet buiten moet/mag zijn. Kan ik nog boodschappen doen? Voor iedereen in Nederland geldt: blijf zoveel mogelijk thuis. Ga alleen naar buiten als dat nodig is. Als je geen klachten hebt, kun je gewoon boodschappen doen. Ga alleen boodschappen doen en houd 1,5 meter afstand tot anderen. Dan is de kans klein dat anderen je besmetten. Heb je wel verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius: blijf dan thuis. Vraag iemand anders om boodschappen te doen of laat ze bezorgen. Iedereen loopt elkaar gek te maken, maar hier staat alles duidelijk: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden#Vragen over voorkomen besmetting Als iedereen nou eens ophoud met eigen regels te verzinnen en gewoon de f***ing instructies leest en opvolgt is er niets aan de hand! Heeft het zin om een mondkapje te dragen om je te beschermen tegen COVID-19? In Nederland adviseren we alleen mondkapjes voor medisch personeel. Mensen die werken met (mogelijk) besmette mensen gebruiken professionele mondkapjes. Deze mondkapjes helpen alleen als je ze op de juiste manier gebruikt; ze moeten heel goed sluiten over neus en mond en je moet ze regelmatig wisselen. De simpele (papieren) mondkapjes die veel mensen gebruiken, beschermen de drager niet tegen het virus. Verkeerd gebruik van de mondkapjes geeft schijnzekerheid. Kan het nieuwe coronavirus (COVID-19) zich ook via de lucht verspreiden? Door hoesten en niezen komt het virus uit neus, keel of longen naar buiten. Via kleine druppeltjes komt het virus zo in de lucht. Deze druppeltjes blijven niet in de lucht zweven maar dalen snel neer. Hoe zieker iemand is, hoe meer virus hij kan verspreiden. Er is nog geen bewijs dat het virus langere tijd in de lucht kan blijven en zich zo kan verspreiden.
 4. Het blijft moeilijk: Wat kan ik doen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen? Blijf zoveel mogelijk thuis. Ontvang zo min mogelijk bezoek (maximaal 3 bezoekers) en Houd dan 1,5 meter afstand tot elkaar. Ga alleen naar buiten als dat nodig is. Voor werk wanneer je niet thuis kunt werken, voor boodschappen, een frisse neus of om iets voor een ander te doen Ga niet op bezoek bij mensen van 70 jaar of ouder en mensen met een kwetsbare gezondheid. Ga zeker niet op bezoek als je verkoudheidsklachten hebt. Verpleeghuizen zijn gesloten voor bezoek. Als u naar buiten gaat, houd dan tenminste 1,5 meter afstand tot anderen (uitgezonderd gezinnen/huishoudens en kinderen tot en met 12 jaar). Tegen groepen van meer dan 2 personen die niet 1,5 meter afstand tot elkaar houden, kan worden opgetreden. Zorg voor goede hygiënemaatregelen:Was je handen 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen Voordat je naar buiten gaat, als je weer thuis komt, als je je neus hebt gesnoten, natuurlijk voor het eten en nadat je naar de wc bent geweest. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg Was daarna je handen Schud geen handen Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen Dit geldt voor iedereen, bijvoorbeeld op straat, in winkels, met collega’s, behalve thuis en binnen het gezin/huishouden. Door 1,5 meter afstand te houden is de kans kleiner dat mensen elkaar besmetten. Als je jezelf daaraan houd, waar heb je dan een mondkapje voor nodig, met als bijkomende risico dat je met dat kapje jezelf besmet....?
 5. En niezen zonder bescherming is niezen zonder opvoeding. Niezen doe je in je elleboog of in een papieren zakdoek, met je rug naar anderen toe. Niezen in een mondkapje verspreidt evengoed. Dat houd een kapje echt niet tegen. Dat komt er links, recht, boven en onder gewoon uit bij een FF2p masker en bij een goedkoop maskertje gaat het er gewoon DOORHEEN.
 6. Oja, en wie is die expert dan Viroloog Trump? Want daar in d's USA, dáár pakken ze deze crisis pas goed aan! 🤪
 7. En dat is dus juist het punt, het baat niet of nauwelijks en het schaad wel als je ze verkeerd gebruikt en die kans is heel erg groot als je niet op het gebruik van dergelijke beschermingsmiddelen getraind bent. De enige baat die het heeft is dat je minder snel een ander besmet, maar dat doe je ook niet als je gewoon strak 1,5 meter afstand houdt. Pak je het kapje verkeer van je snoet of raak je het aan de voorzijde aan, besmet je je handen en berg je m verkeerd op, besmet je de omgeving en dan wordt je als niet corana patient alsnog zelf corona patient. Een mens raakt onbewust zijn eigen gezicht wel Ugh keer per 10 minuten aan. Als je niet getraind bent maak je die fout dus heeeeeeeeel erg snel en besmet je jezelf. Even kapje recht zetten of aandrukken, even jeuk in je gezicht.....even..... sneller gebeurt dan je denkt en je denkt er ook niet bij na.
 8. Dan ben ik bang dat je niet goed opgelet hebt. Een Dacia is ook voor veel mensen voldoende. Dat wil echter niet zeggen dat het net zo'n goede auto is als bijvoorbeeld een Audi. Beide een auto, net als dat de aangehaalde mediaspelers beide op Android TV draaien en daar houdt de vergelijking dan ook op.
 9. Daar gaat het niet om. Jij schreef dat de Shield hetzelfde is als een Mi Box 3 en dat je er alleen maar heel veel meer voor betaalde. Dat is dus niet het geval, het is op diverse fronten ook daadwerkelijk een beter en sneller apparaat.
 10. Er zijn sinds enige tijd nieuwe modellen, een ronde variant en een die er uitziet als het oude model, de NVidia Shield TV Pro en die laatste is inderdaad niet of nauwelijks leverbaar.
 11. Het is wel handig als je wel een beetje weet waar je over praat. In de MI Box zit gewoon een simple en relatief trage (China) ARM CPU met een Mali 450-gpu. In de Nvidia Shield TV zit een Nvidia X1 SOC met veel betere en snellere grafische prestaties, sneller geheugen en geavanceerdere video output. Ook heeft de Shield gewoon een gigabit netwerkaansluiting en heeft de MiBox 3 alleen Wifi. Ook moet je op de MI Box diverse audioformaten missen. Ik heb 2 Nvidia Shield Android TV's, de 2015 en de 2017 variant en zodra ie leverbaar is ook nog de Shield TV Pro 2019 en dan gaat mij relatief trage Mi Box 3 er uit want die is zelfs geen volwaardig alternatief voor de Nvidea Shield TV 2015. Als je gewoon een simpel boxje wilt hebben om ergens op een slaapkamer of in je kantoortje (streaming) TV te kijken, dan is een Mi Box 3 een leuk goedkoop alternatief, maar het is een 'goedkoop alternatief' en zeker geen Nvidia Shield TV, welke versie dan ook. Geen fantasieverhaaltje verkopen dus
 12. Onzinverhaal en dit heeft geen enkele medische grondslag.
 13. Het is zaak om dan netjes te blijven. Dat doen die mensen vast niet opzettelijk en als je ze er dan vriendelijk op wijst, komt dat meestal wel goed. Een andere tip is je winkelwagentje als 'schild' gebruiken.
 14. Dat is inderdaad de beste optie want zo voorkom je netwerkconflicten. Anders zo: Stop de netwerkmanager: # systemctl stop NetworkManager # systemctl disable NetworkManager edit /etc/network/interfaces. gebruik [tab] voor regel 2 t/m 5 Let op dat eth0 de naam is van jouw interface, anders wijzigen!), check met # ip a iface eth0 inet static address 192.168.1.100 broadcast 192.168.1.255 netmask 255.255.255.0 gateway 192.168.1.1 uiteraard aan jouw netwerk aanpassen! # systemctl restart networking
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy