Jump to content

Michel

Beheerders
 • Content Count

  12,301
 • Joined

About Michel

 • Rank
  Moderator/Admin
 • Birthday April 3

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Omgeving Budel
 • Interesses
  Audio, video, gadgets, computers

Recent Profile Visitors

71,327 profile views
 1. Hier wil ik nog wel even op reageren. Er wordt hier geracet met classic street-legal cars met een wegligging van een broodplank en de topspeed van een Fiat. Max gaat met een F1 2021 auto door de bocht en dat kan je nog niet in de verste verte met zo'n auto vergelijken. Max pakt die bocht met ruim 300Kmh. Als je dan op het vuile stuk van de baan aan de binnenkant zit maar de apex niet pakt dan weet je dat dit fout gaat. Ik ben geen expert, maar ook geen pannenkoek en zoveel is mij duidelijk. kan je nagaan hoe goed Lewis dit had moeten weten Max laat lewis ruim voldo
 2. Oh, dus jij vind dat max in de bocht rechtdoor had moeten gaan? 🤩 De eigenaar van de bocht is de persoon die meer dan een halve autolengte voor ligt.
 3. Volgens mij ben jij niet bekend met dit: Lewis wel
 4. Dat is niet waar, lees de regels van de FIA. Max lag bijna een autolengte voor. Iedere pannenkoek weet dat je dan los moet laten.
 5. ehm, Lewis had moeten weten dat je aan die kant van de bocht niet met volle snelheid de bocht in kan en dat weet hij ook. Max lag bijna een autolengte voor op Lewis en dan is de bocht van hem. Zo staat het gewoon in de regels en ook dat weet Sir Lewis.
 6. Michel

  Moppen deel 4

  Heel erg fout dit. Je zou er maar wonen.
 7. Geen zorgen, van ons krijg je in ieder geval een 10 voor negativiteit
 8. Helaas is er afgelopen nacht een storing ontstaan die ik door vakantie niet eerder opgemerkt heb. De storing is nu opgelost, dus ik wens jullie weer veel plezier op het forum Mvg, Michel
 9. Voorlopig rijd die ouwe Hamilton nog wel als een dolle én behoorlijk consistent. Hij zal net als iedere coureur voor hem die doorgaat het stokje vroeg of laat aan een jonge hond moeten geven. Dat is na zijn extreme prestaties niets om je voor te schamen.
 10. Dat is mij niet zo opgevallen. Voor de feitjes is hij wel sterk en voor de rest doet hij een beetje mee met die Kamphues. dat is wel te sturen (stoppen of wegwezen).
 11. Rick Winkelman doet het wat mij betreft best goed, Jack Plooij is 'OK', Robert prima, ook Giedo van der Garde, Ho Pin Tung en van Gameren zijn best ok, maar die Rob Kamphues en Olaf Mol mogen wat mij betreft vandaag vertrekken. Vervang die door Tom en Tim, laat Winkelman samen met Tim het commentaar doen en je hebt een leuk programma. Met Olaf Mol kan je met kinderen geen F1 kijken en die Kamphues heeft geen idee waar ie het over heeft en 'compenseert' zijn gebrek aan kennis met beledigingen.
 12. Dit was geen slecht nieuws, dit was voor de zoveelste keer een beeld van 2 mensen die overduidelijk elkaars bloed wel kunnen drinken. Vanuit het oogpunt van Robert snap ik dat ook wel. Hij wordt echt voortdurend afgezeken. Ik had die Rob waarschijnlijk al een keer live een flinke zeperd gegeven 😅 Het is gewoon niet prettig om naar te kijken. Ook het commentaar van die Olaf Mol met zijn gescheld tussendoor wordt ik niet goed van.
 13. Zojuist F1 cafe gekeken. Kan Ziggo die Rob Kamphues niet buiten gooien? Die vent heeft echt geen fatsoen om een Nederlandse (ex) F1 coureur zo af te zeiken. Zet Tom en Tim er neer, dan blijft het ten minste gezellig en inhoudelijk spannend!
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.