Ga naar inhoud


Seca Cam in Pace 501 DVR G6 ?


Gast

Aanbevolen berichten

Eerst en vooral proficiat met jullie Board.<BR>Als beginner heb ik de laatste maand hier al<BR>veel gelezen zodat ik een en ander beter begint te begrijpen.<BR>Als bezitter van een PACE 501G6 met "losse" cam, zoals iedereen weet een Irdeto cam, stel ik mij de vraag of het mogelijk is hier een Seca cam in te plaatsen om zodoende meer vrije kanalen te kunnen ontvangen.<BR>Of is de Pace een echte Irdeto "bak" met heel veel bugs zodat alleen Canal+ hier profijt uit kan halen. Nu kan ik zelfs delen van het pakket Canal+ (Discovery, premiere, XXzone) niet ontvangen omdat die alleen in Seca worden uitgezonden.<BR>Bedankt voor elk bruikbaar antwoordje !!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Kort antwoord, NEE helaas.<BR>de Pace G6 is al bijna net zo'n rampengebakje als de G4. Leuk voor op de camping, maar voor de rest heb je er niets aan. Hardwarematig schort er nogal wat aan , en de software is al even slecht.<P>Seca kanalen zijn niet vrij, je moet ervoor betalen, minimaal F30,-- per jaar. met een ontvanger met seca kan je je wel abboneren op ngc, discovery ed.<P>advies als je van plan bent een niwuwe ontvanger aan te schaffen : GEEN secadoos, maar neem een ontvanger met een CI slot, en een losse Astoncrypt (seca) ci module.<BR>welke ontvangers populair zijn, kijk maar eens op't board rond.<BR>Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.