Jump to content
Sign in to follow this  
Beeper

[ET9000] netwerkwizzard en netwerkbrowser verdwenen?

Recommended Posts

Ik heb de laatste versie OpenPLi2.0 op de ET9000.

Wilde verder met het configureren van een NAS connectie.

Merk net dat twee applicaties, netwerkwizzard en netwerkbrowser verdwenen zijn uit het applicatie menu.

 

Verwijderen en opnieuw installeren geeft geen oplossing.

Nog iemand meer deze applicaties kwijt in het menu?

ET meld wel dat de applicaties geinstalleerd zijn.

 

Vastgesteld op twee ET's

 

FF niet opnemen op een NAS dan maar cool maar wel onhandig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wil je toch opnemen naar de NAS pas dan de :

/etc/enigma2/automounts.xml met de hand aan, herstarten van de ontvanger en de mount is gemaakt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest 1664

Grappig, bij mij net andersom.

Ik heb de backup applicatie verwijdert, maar die blijft gewoon staan. Herinstalleren en opnieuw verwijderen helpt ook niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Barabas, bedankt voor de tip, is nog beter als met de AB invoeren.

 

als je het weet is het zo eenvoudig.

Kan nu zeker verder, maar blijf me afvragen waar die plugins heen zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy