Ga naar inhoud


Resetten van de mediamaster


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb 2 problemen. <P>Het eerste probleem is: ik heb zonet nieuwe software in mijn mediamaster gezet van dvb-v1.86, ik heb een goldwavecard en een originele kaart. Ik heb ook een settinglist geladen. maar nu kan ik nix ontvangen met de goldwavecard maar wel met de originele kaart. hoe kan dit? moet ik iets instellen?<P>het 2e probleem is: Ik heb in een d-box met het proggie dvbmcesv200Beta10 nieuwe kleuren ingeladen. maar nu is de d-box helemaal van de kaart. het opstarten wil wel maar hij geeft op het display van de d-box alleen cijfertjes + lettertjes aan en geen zendernamen. het menu werkt ook langzaam. en hierbij kan ik ook geen zenders kijken.<BR>wie kan mij helpen?<P>groet, pascal

Link naar reactie
Delen op andere sites


Bijna goed, maar voor alle duidelijkheid:<BR>1/stekker eruit<BR>2/de drie schakelaartjes op het frontpaneel indrukken, en ingedrukt houden<BR>3/stekker erin<P>je krijgt dan vanzelf (heel eventjes) de melding op het display van je MM dat de initiele waarden teruggezet zijn.<BR>Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.