Ga naar inhoud


sab unix triple hd, hoe de Sky duitsland kaart werkend krijgen?


tetron

Aanbevolen berichten

wij hebben een premiere kaart (sky duitsland - duits voetbal) van onze duitse buren te leen op de camping om te proberen 
geprobeerd in de sab unix triple met spark
canal digital kaart werkt wel maar de premiere kaart niet
moet ik dan een andere plugin installeren ?

aangepast door Michel
onduidelijk onderwerp
Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Beheerder

Omdat je nu openbaar commentaar op een beslissing van een moderator maakt, dan ook maar de reactie aan jou openbaar:

 

Je hebt nu totaal 6 waarschuwingen van 3 verschillende moderators gekregen, waar ik even individueel een toelichting op ga geven. Die toelichtingen heb je eerder ook te zien gekregen, maar die heb je net als onze regels helaas gewoon genegeerd.

 

17 januari 2012  Anders  0  Michel

Hier stelde je een vraag over illegale cardsharing

 

22 januari 2012  Anders  0  wiz

Hier gebruikte je een volstrekt onduidelijke titel voor je bericht

 

1 februari 2012  Anders  0  Michel

Hier gebruikte je ALWEER een onduidelijk titel voor je bericht

 

24 januari 2014  Onduidelijk onderwerp  3  ceesv

HIER GEBRUIKTE JE ALWEER EEN ZEER ONDUIDELIJKE TITEL VOOR JE BERICHT

 

vandaag, 15:14  Onduidelijk onderwerp  3  Michel

EN HIER GEBRUIKTE JE WEDEROM EEN ZEER ONDUIDELIJKE TITEL VOOR JE BERICHT

 

vandaag, 16:11  Openbaar bezwaar maken  4  Michel

En hier maak je vervolgens openbaar bezwaar op een beslissing van een moderator.

 

Ik wij je hiermee een laatste keer op onze regels  www.sat4all.com/regels wijzen en dan met name de volgende passages:

 

4. Illegale zaken mogen hier niet besproken worden!

Het doel van dit board is een verzamelpunt te zijn voor satelliet en elektronica hobbyisten die middels dit board over hun hobby kunnen discussiëren. Een gezonde discussie over alle aspecten van satelliet ontvangst is dus zonder meer mogelijk en wordt zelfs aangemoedigd. Ons doel is echter niet om mensen middelen of informatie te verschaffen waarmee men gratis naar betaal TV programma's van welke betaal TV aanbieder dan ook kan kijken. Ieder lid draagt hierbij zelf de verantwoordelijkheid dergelijke informatie niet middels dit board te verstrekken. Het plaatsen van decoderingsleutels (keys), bestanden (zip files, firmware enz.) waarin zich keys bevinden of het vragen naar keys of deze bestanden of links naar sites waar ze te vinden zijn is op ons board is dan ook ten strengste verboden! Ook discussies over illegale clone boxen en/of cardsharing zijn taboe. Uitsluitend wanneer het gaat om situaties waarbij je via een LAN binnenshuis je eigen kaarten shared over meerdere eigen ontvangers, kan een discussie over cardsharing worden toegestaan. Vanwege de grote 'gevoeligheid' van het onderwerp, zullen dergelijke discussies echter altijd zeer kritisch en met weinig tolerantie worden beoordeeld.

 

5. Vragen stellen? Kies de juiste methode - Wees duidelijk met je vraagstelling en onderwerptitel

Wij houden dit board graag netjes. D.w.z. dat wij niet gediend zijn met mensen die hun berichten duidelijk in een verkeerd forum plaatsen of hetzelfde bericht meerdere keren in verschillende forums plaatsen. Neem niet het onderwerp van een ander over door in zijn onderwerp een nieuwe vraag te stellen die weinig of niets met het onderwerp te maken heeft. Heb je een vraag, open dan zelf een nieuw onderwerp met een duidelijke onderwerptitel. Onderwerptitels plaatsen in de aard van "even een vraagje", "help mij", "satelliet", "advies" of "is dit wat" gaan nergens over en zijn er de oorzaak van dat mensen niet meer de mogelijkheid hebben gericht te zoeken naar bepaalde berichten. Geef in de onderwerptitel dus duidelijk en kort aan waar jouw vraag of bericht over gaat! B.v. "Voeding probleem Xtrend ET-9000" is beter dan enkel "Xtrend probleem" in de onderwerptitel te vermelden. Door een duidelijke onderwerptitel blijft het board overzichtelijk.

Het is even belangrijk om leden die jou geholpen hebben met jouw vraag of probleem, dit als afsluiting van het door jouw geplaatste bericht even te laten weten. Het is niet prettig als leden de moeite nemen om je uitgebreid te helpen en dan vervolgens niets meer van je horen.

 

10. Bezwaren - Krijg je een waarschuwing van een moderator, reageer dan uitsluitend via het contactformulier!  Heb je bezwaar op een beslissing die is genomen door een administrator of moderator dien je via het contactformulier te reageren. Niet openlijk via het board! Bezwaren worden niet altijd beantwoord, maar wel ter kennisgeving aangenomen. Wees netjes en motiveer je bezwaar. Scheldpartijen en/of onterechte verwijten gaan rechtstreeks naar het ronde archief!

 

**********

 

Je zult begrijpen dat wij niet 21.000 leden steeds aan het handje kunnen vasthouden. Je hebt als je van een site van iemand anders gebruik maakt ook zelf verantwoordelijkheden en dat is o.a. het respecteren van de regels die men aan het gebruik van de site verbindt.

 

Als jij dat dan 5 x niet doet en wij je toch weer gewoon een duidelijke maar vriendelijke waarschuwing sturen, moet je niet openbaar gaan reageren, want dan moeten wij kinderachtig tegen je gaan doen en dat doen we echt niet voor de lol. Wij hebben veel liever dat wij op dit forum helemaal geen waarschuwingen hoeven te geven en dat kan ook, als iedereen zich gewoon fatsoenlijk gedraagt en aan onze simpele regels houdt.

 

Die regels zijn er niet voor ons, maar voor jullie, om zo het forum overzichtelijk en prettig leesbaar te houden.

 

Ik hoop dat je genoegen kunt nemen met deze zeer uitgebreide toelichting.

 

Met vriendelijke groet,

Michel

Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...