Jump to content


Autotimer refreshed zichzelf niet meer


RaveMaus

Recommended Posts

Tijdens de eerste Corona lockdown vorig jaar heb ik mijn Vu+Duo2 nog eens goed geupdate en vooral voorzien van addon "Autotimer". (tot en met vandaag niets meer aan veranderd. "Don't fix what isn't broken" zeg maar.)

Er staat al een half jaar een bepaald programma in ingesteld dat dagelijks (behalve in het weekend) twee maal per avond moet opgenomen worden. Ondanks de tijden soms verspringen, speelt autotimer dit klaar om dat altijd netjes te blijven volgen.

 

Ik ontdekte dat hetzelfde kanaal ook via DVB-C te ontvangen is (maar beeldkwaliteit beter), dus stelde ik een autotimer specifiek in voor mijn programma op het DVB-C kanaal.

Ik deed dat vorige zondag. Hij nam op tot en met voorbije woensdag. Donderdag en vrijdag niks meer. Zie ik in het EPG, dan is er voor de komende week ook niks meer ingesteld. 

Open ik nu via applicaties die Autotimer en sluit hem weer af, komt er een popup waarin staat dat er x timers zijn toegevoegd, x timers verwijderd enz. Op dat moment zie je in het EPG dat mijn programma op DVB-C komende week plots weer ingesteld is.

 

Nu is het zo dat de EPG via satelliet veel verder vooruit gaat dan via DVB-C. Ik heb datzelfde probleem al eerder ondervonden bij DVB-C zenders. 

Heeft Autotimer een instelling om sneller te refreshen/te gaan zoeken op nieuwe items in het EPG?

 

thanks!

Gert

VU+Duo2 op Loewe Bild 5.65 OLED UHD HDR tv,  Raspberry Pi3 in bureau op Loewe Connect iD46 SL221, nVidiaShield op slaapkamer icm Loewe One 55 UHD HDR tv

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.