Ga naar inhoud


Duitse RTL met nieuw logo, RTLplus omgedoopt tot RTLup


de vrije fries

Aanbevolen berichten

 

De Duitse mediagroep RTL heeft vandaag belangrijke wijzigingen in haar portfolio gepresenteerd. RTL zenders werden geïntroduceerd met een nieuw logo. De retrozender RTLplus is vandaag omgedoopt tot RTLup en binnenkort wordt de naam RTL+ gebruikt voor de streamingdienst TV NOW.

 

Het mediabedrijf uit Keulen heeft belangrijke veranderingen doorgevoerd. De bedrijfsnaam wordt gewijzigd in RTL Deutschland.

 

De website RTL.com wordt een nieuwe toegangspoort tot de wereld van RTL-entertainment en combineert programma-, nieuws- en bedrijfsnieuws. Ook het RTL-logo, dat nu veelkleurig is, is veranderd. Het nieuwe logo geldt ook voor de themaprogramma's RTL Crime, RTL Passion en RTL Living in een nieuwe, uniforme vormgeving. Het veelkleurige logo past zich in kleur aan de relevante content aan en weerspiegelt de diversiteit aan content, verhalen en mensen in RTL.

 

De streamingdienst TV NOW wordt op 3 november 2021 omgedoopt tot RTL+ en biedt kijkers nog meer gevarieerde content. De themazender RTLplus is daarom vandaag omgedoopt tot RTLup.

[IMG]

groeten uit het vrije friesland

deskundigheid door ervaring

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...