Ga naar inhoud


Waarom geen topbox!


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Ik had al in verschillende topics gelezen dat je geen topbox moest gebruiken om je settingslijst in je topfield te zetten maar ik kon nergens vinden waarom niet.

 

Daarom maar even getest en weer nu waarom. De topbox softwar hielp bij mij m'n settings file om zeep. Dat valt in de eerste instantie niet op maar mijn favorieten stonden niet in de juiste favorietengroep en de groepnamen zelf waren helemaal vernaggeld. Allemaal rare tekens achter de namen.

 

Als je topbox dan afsluit en dan dezelfde file gebruikt om de situatie te herstellen met STB manager (zie TF site) dan blijkt dat ook hier de file beschadigd is.

 

Even opnieuw de settingslijst maken (of download.. Murdock rulez <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />) en met STB manager ben je snel/simpel en veilig (het lijkt wel een chipknip <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />)

 

NOTE: voor het schrijven van de settingslijst moet de TF (bij mij in iedergeval) op radio staan. Kost je ook een halfuurtje als je dat niet weet. TF bedankt voor zo'n geweldige handleiding <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />! Maar goed; liever een prachtige STB dan een prachtige manual. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

 

FYI: het is dus geen vraag maar meer informatie voor ander TF gebruikers die ook graag topbox hadden willen gebruiken. Aanvullingen zijn wellicht wel welkom.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik doe altijd het volgende:

- Settings uitlezen met STB manager

- Settings editen met Topbox en wegschrijven in een nieuwe file

- Deze file even in STB manager laden om de favorieten weer een goede naam te geven en weer even wegschrijven

- Nieuwe settings in de Topfield laden met STB manager

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai, Setedit is a trial versie zodat je maar maximaal20 settings kan veranderen, of is er een volledig versie te verkrijgen?

 

greetings, Sonny

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...