Ga naar inhoud


Nog steeds vooruitgang in de Philips firmware


sattools

Aanbevolen berichten

Beste mensen,

 

Zoals dus blijkt is het einde van de mogelijkheden op de Philips nog niet inzicht.

 

Gezien er nu steeds meer mensen zich bezig gaan houden met de firmware, wil toch het volgende nog eens onder jullie aandacht brengen:

 

Maanden geleden heb ik eens de vraag gesteld of de symbolrate instelling een hardware- of softwarematige beperking voor de Philips is. Ik heb hier geen duidelijk antwoord opgekregen toen, maar misschien is er nu meer bekend, en misschien KAN de Philips WEL lagere symbolrates aan en misschien ook wel SCPC signalen. Wie weet meer? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Mut@nt HD2400 met 1x sat en 3x cable met Ziggo, 1TB HDD op OpenPli 4.0 met Oscam.

Azbox HD Premium+ met 1x cable met Ziggo en 1x sat, 500 GB HDD op E2 met Oscam.

Link naar reactie
Delen op andere sites


De tuner die gebruikt wordt in de Mediaguard boxen is niet in staat om signalen onder de 18Mb/s - QPSK - MCPC te ontvangen. Dit valt af te leiden uit de technische specificaties van de diverse technical sheets die op het internet te vinden zijn. Toch heb ik al mails gehad van mensen die op de Hispasat kanalen met 16Mb/s konden ontvangen. Maar dat zal dan ook wel het maximaal haalbare zijn. Alle Servihard gebaseerde versies hebben de mogelijkheid om de symbolrates naar believen in te stellen via het daarvoor bestemde menu (meestal in menu 5 optie 6 afhankelijk van de firmware versie). De symbolrates worden dan opgeslagen in de Flash512k.bin in het blok dat TSR (Table of SymbolRates) genoemd is. Hou er wel rekening mee dat als je opnieuw een van mijn settings lijsten programmeerd, hiermee je eigen instellingen dus weer verloren gaan. De uitwisselbaarheid van de TPT is ook niet meer gegarandeerd als je dus zelf wijzigingen in de TSR aanbrengt.

 

M_Z

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...