Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

wie kan me vertellen waarom de oslink niet werkt

Recommended Posts

Guest

ik word echt gek van dat ding <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />.

 

5-06-2003 @ 22:55:29 - Reading configuration data from C:\Documents and Settings\BaNCaNaCCia\Bureaublad\Oslink-V4_00c\OSLV400C.INI

15-06-2003 @ 22:55:29 - ENABLE STOP ON ERROR

15-06-2003 @ 22:55:29 - OSLINK GUARD STARTING ...

15-06-2003 @ 22:55:29 - OSLINK GUARD RUNNING - VERSION 1.00 - BUILD 020407

15-06-2003 @ 22:55:37 - RST

15-06-2003 @ 22:55:37 - RESET OSLINK INTERFACE

15-06-2003 @ 22:55:43 - SIGNATURE

15-06-2003 @ 22:55:43 - EMI Initialization OK

15-06-2003 @ 22:55:43 - SGS-THOMSON: M29W800AB

15-06-2003 @ 22:56:00 - WFW

15-06-2003 @ 22:56:00 - PROGRAMMING FILE C:\Documents and Settings\BaNCaNaCCia\Bureaublad\Zibi_fx7.5_hdl1.2_Test_6072-1\zibi

15-06-2003 @ 22:56:00 - EMI Initialization OK

15-06-2003 @ 22:56:07 - Communication with OSLink broken.

15-06-2003 @ 22:56:30 - SIGNATURE

15-06-2003 @ 22:56:30 - EMI Initialization OK

15-06-2003 @ 22:56:30 - SGS-THOMSON: M29W800AB

15-06-2003 @ 22:56:41 - PFW

15-06-2003 @ 22:56:41 - PROGRAMMING FILE C:\Documents and Settings\BaNCaNaCCia\Bureaublad\Zibi_fx7.5_hdl1.2_Test_6072-1\zibi

15-06-2003 @ 22:56:41 - EMI Initialization OK

15-06-2003 @ 22:56:47 - Communication with OSLink broken.

15-06-2003 @ 22:56:59 - RST

 

dat heb ik aldoor welke versie ik ook gebruik .

 

ik werk met xp pro weet iemand hoe alles in je bios moet staan heb hem al op ecp/epp gezet moet er nog meer volgens mij niet maar de oslink wil gewoon niet doen wat ik wil wie weet raad. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

De folder met de oslink software weggooien en een verse oslink versie 4 gebruiken. Dat hielp bij mij ook.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

probeer eens de firm te evrgelijken met bijv. een 9,6 en als dit lukt schrijf hem dan met eeprom doe dan hetzelfde met de gewenste firm. eerst vergelijken dan schrijven.

Zal wel niet werken maar alla proberen kan altijd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

heb je versie 4.00c ook al geprobeerd ik had met xp pro ook gek*t met de 2.99 ik weet niet welke versie je gebruikt maar ik zou de 4.00c eens proberen

je weet maar nooit

 

groetjes NEO_X <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ik heb alle software al gehad hij loopt gewoon steeds vast.

 

iemand nog een idee voor iets ik hoor het graag.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Heb je al eens een andere printerkabel geprobeerd ?

 

Grtz,

 

Hanssat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

nee dat nog niet maar ik zal dat eens doen maar deze zat erbij en is nieuw lijkt me stug dat ie niet werkt maar oke ik probeer het ik weet het voor de rest echt niet meer <img src="/ubbthreads/images/graemlins/respect.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

waarschijnlijk is die oslink van jou niet helemaal goed gesoldeerd dan dat probleem had ik ook toen ik de mijne had aangeschaft by [color:"red"] Bij wie doet niet terzake in dit antwoord, er mag geen reclame gemaakt worden, maar dus ook geen anti-reclame - Edited by M_Z [/color]

nadat euromuis de oslink had gesoldeerd waar de punten loszaten was het probleem verholpen en werkt ie inmiddels perfect

 

even nakijken of laten nakijken door iemand die goed kan solderen

 

suc6

 

groetjes NEO_X

 

weggooien kan altijd nog

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> [color:"red"] [/color]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik gebruik zelf 1.2 software.

Misschien geen gelikte interface, maar met de beschijving van M_Z werkt het vlekkeloos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry M_Z wist ik niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/respect.gif" alt="" />

 

groetjes

 

NEO_X

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Het ligt volgens mij aan de instelling van XP. Met name de instelling van schermresolutie en het aantal kleuren.

Mijn instelling heb terug moeten zetten naar 1024*768 en 32 bits.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huh scherm resolutie, maar verel eens welke flips je hebt is misschien wel ff makelijk om je te helpen.

 

je hebt wel een readsigniture dus je printerkabel is ok.

 

groet uit het warme midden v/h land

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ik gebruik de philips dsx 6072 en ga vandaag weer eens verder ermee kom net van de camping af even er tussen uit geweest een paar dagen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy