Jump to content
Sign in to follow this  
Gerdy

Geluid Cinétoile ???

Recommended Posts

Op de Humax 5400 TOH3.0 géén geluid bij Cinétoile (TPS/Hotbird). Op andere receivers (andere merken) wel...

????????

 

Merk nu ook op dat hij het wel goed doet in bvb een 5100 met Magic 1.04...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zou toch graag willen weten of dit voor alle 5400's het geval is!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier ook geen geluid bij Cinétoile met TOH3.0 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan is gewoon de vraag WAAROM het niet lukt met een 5400!!!!!!!!!!!

(en het komt niet door de TOH3.0 want met de vorige versie was het identiek)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hoi Gerdy

 

Hiero op de Humax 5400 wel geluid op de Cinétoile <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

werk met een magic 1.04 met de penta 1.11

 

groetjes

Gerhard

Share this post


Link to post
Share on other sites
Citaat:
Hiero op de Humax 5400 wel geluid op de Cinétoile <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />
werk met een magic 1.04 met de penta 1.11


Dat vertelde ik dus reeds: met een Magic in een Humax géén probleem, wél met een fun in de lezer en dàt snap ik nu helemaal niet. Zender wissen en opnieuw inladen is geen optie, audio, video en pcr pid's zijn correct... en dat komt alleen maar bij die éne zender voor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hoi,

 

nogmaals gecheckt en nu wel goed gelezen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />.

inderdaad hiero ook geen geluid op de humax.

er komt wel een blok in beeld geluid gecodeerd.

 

groetjes

Gerhard

 

Citaat:
Citaat:
Hiero op de Humax 5400 wel geluid op de Cinétoile <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

werk met een magic 1.04 met de penta 1.11

 

Dat vertelde ik dus reeds: met een Magic in een Humax géén probleem, wél met een fun in de lezer en dàt snap ik nu helemaal niet. Zender wissen en opnieuw inladen is geen optie, audio, video en pcr pid's zijn correct... en dat komt alleen maar bij die éne zender voor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Gerdy,

lijkt een TOH-probleem te zijn. Zie hier en hier voor een uitgebreide bespreking van het probleem.

 

Kort samengevat: met TOH2.0 geen probleem, met alle versies daarna wel.

Tussen TOH2.0 en TOH2.1 is de manier van het gebruik van de PMC-tabel veranderd.

Wellicht dat er toch een foutje ingeslopen is.

 

Groetjes,

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks! Het spookt dus blijkbaar toch niet...

Wachten maar op een nieuwe release!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy